🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 169 897
  • 1 895
  •   4
Отговори
# 1 725
Знам Тошев, останалите са ми абсолютно непознати.

# 1 726
Тошев много приказки, но реално нищо. Защо не ги покани у тях, а в този кичозен ресторант? Реално "готвенето" и пазара бяха никакви, не ми допадна представянето му. Плюс е, че са нови, неучаствали в Черешката лица.

# 1 727
Тошев ми е страшно неприятен, превзет и досаден...

# 1 728
Партньорката на Рачков не разбрах защо участва, не говори много и само с Рачков я реферират.
Тошев ми напомня на една моя леля Цецка, много приказлива и подробна.
Този ресторант или къща не ми допада като интериор, тясно и все едно склад, някой си е изхвърлил столове и плакати.

# 1 729
Наистина ли хората се превъзнасят толкова по пъпеш с прошуто и...черен пипер ?? И като почнат с " о, аз това съм го ял безброй пъти в Италия".
Тошев като си спомни неща от младините с Рачков, ВикитУ тогава сигурно е прохождала още. Точно като стара лелка се държа Тошев. А като каза на госта, че с ракията му е развалил концепцията на вечерята , не беше много възпитано.

# 1 730
  • София
На Рачков годеницата като каква са я поканили? Нали известни личности участват само.

# 1 731
  • София / Пловдив
Скука голяма беше този първи епизод от новия сезон.

# 1 732
  • Sofia
Беше адреналинка в “Господари на ефира” и преди 2год.участваше с бившия ѝ мъж в “Един за друг” и дори спечелиха,макар и не по много честен начин.
На Рачков годеницата като каква са я поканили? Нали известни личности участват само.

# 1 733
Ама това бившата жена на Явор Зайн от “Сървайвър” ли е? Двамата участваха и в “Един за друг”?  Направо падам! Тя изглеждаше много по-добре. А имаха и дете с Явор….

# 1 734
  • София
Ама това бившата жена на Явор Зайн от “Сървайвър” ли е? Двамата участваха и в “Един за друг”?  Направо падам! Тя изглеждаше много по-добре. А имаха и дете с Явор….

Тя е, да. Дадоха кадри как днес ще и помага детето.

# 1 735
Да зарежеш мъж като слънце (млад, висок, атлетичен, а и баща на детето ти, все пак), за да се хванеш с тази тапичка Рачков, с 20 г. по-дърт от тебе и с неспирна логорея…. нямам думи.

А Тошев е доста противен г*й и говори точно като клюкарките пред блока, дето обсъждат каква зимнина ще правят.

# 1 736
Не мисля че Вики е оставила мъжа си. Те имаха проблеми още в предаването. Той беше доста студен към нея и не ми харесваше отношението му.
Тошев г. й ли е? Признат
Има ли деца? Не съм запозната с историята му понеже ме дразни гласът му и го избягвам винаги

# 1 737
Е няма признат/непризнат. В България сме. Не чуваш ли как говори и как се чупи? То личи от километри.
Да, има дъщеря.

И това със забележката за ракията на Алпер беше тъпо. Човекът идва на гости и за разлика от другите не е с празни ръце.

# 1 738
  • София
Имам близък, който е бил с Тошев в казармата и също твръди, че е от другия бряг. Дъщеря му била иначе студентка по медицина.
  Колкото до Виктория и Явор, това, че той изглежда добре нищо не значи, изобщо не знаем какви са им били отношенията. Все едно мъж с плочки да е равно на добър съпруг. Пълна глупост.

# 1 739
Спомням си в предаването се държеше студено и тя май все плачеше или може да бъркам

Общи условия

Активация на акаунт