🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 165 625
  • 1 822
  •   2
Отговори
# 1 785
Мързеланка.  Как така едва 6 работи Smiley
Съсипаха я тая държава

# 1 786
Естествено, че се изпръска с тези 6 места. Като една позната, дето прави материали (журналистически) за няколко медии… по едно парче на 2 седмици и то излиза, че работи на сто места. Има и диджеи, дето пускат различни клубове (по веднъж седмично) и то е все едно “работи” на няколко места.
Юли Тонкин се учуди “на 6 места”? Трябваше да разрови и да я пита кои са точно тези 6 места, да ги изреди? И истината щеше да лъсне. Сигурно взима хонорарчета (а и лесни пари) от 6 места, за които прави нещо идентично.

# 1 787
Сигурно миенето на чинии, чистене то, прането и т. н го смята за работа...
Ще видим ще си разкаже за работните места нейната вечер

# 1 788
  • Пловдив
Ами...тази да ти прилича на домакиня?

# 1 789
Честно казано на нищо не ми прилича... Бетито
Поредната лигла от На кафе

# 1 790
Елизабет има подкаст, води рубрика в На кафе, пише и за списание. Още 3 такива, които ти изискват сумарно 4-5 часа работа на седмица и ето ти го. Предполагам, че и не всички длъжности са активни през цялата година, просто си се изтъква жената.

# 1 791
  • На морето!
Нека да е модерно да се работи и да се изтъква как младите момичета се справят отлично с работа и амбиции, а не да хубавеят и да чакат някой женен чичко да им плати сметките.
Тошев да не прави ново предаване на мястото на Гала? Каза, че работи по проект в една от големите ТВ, а Гала изчезна...
Иначе Вики се справи добре, познавам я бегло- много е лъчезарна и наистина е доста активна, но си пада по криви мъже явно. Тези миди и аз за пръв път ги виждам.

# 1 792
Сигурно ще цъфне в Нова
Гала наистина отдавна я няма

# 1 793
Може да е излязла в отпуск за гледане на внуче.

# 1 794
Може и в БНТ да е. Защото каза "в една от големите телевизии", а не каза НОВА. Черешката се излъчва по НОВА и няма проблем да каже името на телевизията, ако беше НОВА.  Явно е БНТ или БТВ. Нали правеше "НЕпознатите" или там каквото беше...

# 1 795
Хвърлих око на вчерашния епизод.
Потвърди ми шестото чувство, което винаги ме е спирало да гледам Тошев- неприятен човечец. Никога не съм го харесвала/ гледала, сега вече разбирам защо.
Тонкин и Албена имали дете? И двамата ни ге харесвам, но се радвам за тях.
Виктория поне си сготви повечето неща сама и си личеше, че знае какво прави в кухнята.
Учудващото за мен беше, че не бяха (уж) виждали тези миди. Особено сериозните обикалящи по света туристи. Не знаех, че ги има и в Бг, винаги в Азия съм попадала на тях.

# 1 796
Коя Албена и тя ли е известна?

# 1 797
  • Sofia

Миналата година също по-рано от другите излезна в отпуск.

Коя/каква е Албена?

Тези миди ги знам от първи сезон на “Бягство към победата”,бяха в Гърция и имаше някаква игра в която трябваше да ги събират от брега.Показват се и се крият под пясъка.

# 1 798
Половинката на тонкин
Малко по нагоре в споменават

# 1 799

Миналата година също по-рано от другите излезна в отпуск.

Коя/каква е Албена?

Тези миди ги знам от първи сезон на “Бягство към победата”,бяха в Гърция и имаше някаква игра в която трябваше да ги събират от брега.Показват се и се крият под пясъка.
На моя съпруг му подари грък една желязна пръчка с накрайник за ловене на такива миди. Те са зарити в пясъка и се захващат с това приспособление. Най-вече се използват за стръв на ципура и други риби.Нарича се солинас.

Общи условия

Активация на акаунт