За друга седмица не съм толкова обнадеждена...
Впечатлиха ме как уж са големи приятели, то семейни, то не знам от колко си години и въпреки това яко се порязваха. Тошев и Тонкин бяха най-потресаващи какви тъпи доводи си намираха.
Преди десетина година ще да е било, тоест Юлито е бил в зората на кариерата си като илюзионист, пардон, коуч финансист. Не знам колко е имотен, както някой спомена, обаче по-добре един имот, но поддържан, отколкото 10 като показания... От "фитнес залата"(мазе с изкуствен мокет от Бриколаж и 10 дъмбела) получих клаустрофобия, а "ваната"(което беше един гьол) беше извор на някаква нова невиждана досега зараза. Интериорът дори няма да го коментирам, все по квартири съм била и то не луксозния сегмент, обаче такава кухня никога не съм имала. Хората сами си правят чертежи и сглобяват модули, а тази изглеждаше все едно трима такива са се намерили и всеки е донесъл каквито плоскости има у тях и се е получило това. Нормално Тошев да очаква мрамор и фонтан в хола след всичките приказки на Тонкин и накрая... мизерия.
Безумно семпло същество, но пък приготвянето на шоколадов мус ли, кекс ли, беше епично. Пуснах го за фон, накрая със сълзи се смях. 

Но имаше наистина много адекватни включвания, що се касае до функционалността на интериора, така че знае какво прави.
Препоръчани теми