🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 169 921
  • 1 895
  •   7
Отговори
# 1 890
На мен ми хареса седмицата. Нямаше кой знае каква претенция, участниците бяха себе си и показаха себе си - кой повече, кой по-малко. На мен особено ми харесват епизодите, когато си личи, че са се събрали добра компания, на които им е приятно заедно. Виктория беше единствената, която си сготви сама и без помощ в кухнята, така че аз съм доволна.

За друга седмица не съм толкова обнадеждена...

# 1 891
Да, като зяло седмицата беше готина!

# 1 892
Не съм гледала много съсредоточено, че заради бебето един епизод гледам на части по 10 пъти. Joy Впечатлиха ме как уж са големи приятели, то семейни, то не знам от колко си години и въпреки това яко се порязваха. Тошев и Тонкин бяха най-потресаващи какви тъпи доводи си намираха.
Тошев има типичното за определени групи поведение. То не беше прехласване, лигавене, а това със солната лампа дори не знам как да го коментирам. Толкова неудобно ми беше да го гледам, голям криндж. Да не говорим как уж е големия интелектуалец, пък не спря 5 вечери подред да коментира хората по най-дребнав начин, еле пък студентите си как били дебели/запуснати/без живец, пък видиш ли, той еманацията на младостта и живителната енергия... Не знам на какво се очаква да ги научи, явно който не е млад, красив и строен, не заслужава да се докосне до неземната му личност.

Тонкин е измисленяк и на въпроса кой му ходел на семинарите - имах такъв бивш. Joy Преди десетина година ще да е било, тоест Юлито е бил в зората на кариерата си като илюзионист, пардон, коуч финансист. Не знам колко е имотен, както някой спомена, обаче по-добре един имот, но поддържан, отколкото 10 като показания... От "фитнес залата"(мазе с изкуствен мокет от Бриколаж и 10 дъмбела) получих клаустрофобия, а "ваната"(което беше един гьол) беше извор на някаква нова невиждана досега зараза. Интериорът дори няма да го коментирам, все по квартири съм била и то не луксозния сегмент, обаче такава кухня никога не съм имала. Хората сами си правят чертежи и сглобяват модули, а тази изглеждаше все едно трима такива са се намерили и всеки е донесъл каквито плоскости има у тях и се е получило това. Нормално Тошев да очаква мрамор и фонтан в хола след всичките приказки на Тонкин и накрая... мизерия.

Останалите бяха много приятни, сготвиха добре, постараха се кой както може, не бяха злобни, не бяха досадни, просто нямаха късмет и им натресоха тия двамата по-горе, които бяха в съревнование за екранно време.

Другата седмица ще я пропусна сякаш. Актьорът само майка му го знае сякаш, Дунев беше голям мрънкач, но с високо самочувствие, Крисия очаквам нищо да не направи и само да се лигави, Шермин ще носи от Дюбай стриди, есетри и трюфел, понеже тя друго не яде и ще говори за петте си езика. Единствено вечерта на Кристина Димитрова ще гледам и отсега й съчувствам в каква компания са я нагласили.

# 1 893
Другата седмица се надявам на сеир аз. Шерминета като види мегдан едва ли ще се удържи да не си покаже магарията. Очаквам претенции и изисквания до Луната най малко. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 894
Е, ще има като Недкова - "макароните и майонезата са храна за простолюдието", "тука у България нямате култура на хранене", "закърмена съм със стриди и просеко", вероятно ще викне и някой да й сготви да не захаби ръчичките и така. Не виждам с какво може да е интересна тая фантазьорка у готварско предаване, като тя даже филия не може да си намаже. Пък и компанията не предразполага грам. Виж, ако беше с Недкова, Кулагин или Киара...
В този ред на мисли, някой беше споменал за "Елате ми на гости" - съветвам всички любители на сеира да гледат епизода с вечерята на Киара. Joy Безумно семпло същество, но пък приготвянето на шоколадов мус ли, кекс ли, беше епично. Пуснах го за фон, накрая със сълзи се смях.

# 1 895
Само като се сетя Шерминатора в Ергеня в рая каква мърла беше, как вечно беше с залепен китеник на мазната си глава от сега се потрисам да видя как ще готви с ноктаците си! Мда, римлянката от Ловеч само с просеко и стриди е израснала, а в Монако сигурно вече размитат за нея. https://show.blitz.bg/rialiti/ne-e-za-vyarvane-kak-e-izglezhdala … korekciite-snimki
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт