🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 178 432
  • 2 111
  •   46
Отговори
# 2 085
Не съм я запомнила тази торта. Някоя добра душа може ли да напише рецептата? Благодаря предварително.

Има много резултати в гугъл като се напише "тортата на Тереза Маринова" - станало е нарицателно Joy

Аз намерих това от форума: https://bg-mam.ma/p/822303/34447668

Но наистина, в интернет има много статии по темата. Аз не съм я пробвала, но може да опитам тези дни.

# 2 086
Потвърждавам, че Черешката започна с обикновени хара. После набутаха звездите.

# 2 087
  • София
Потвърждавам, че Черешката започна с обикновени хара. После набутаха звездите.
Сигма, първият сезон е 2011 и не е с обикновени хора. Оникновените са в трети сезон през 2012. Освен ако не е имало сезон и 2010, но аз такъв не помня.

# 2 088
Питах чатко и той така каза. Явно помня трети сезон. Но имам спомен че имаше и не звезди.

# 2 089
  • София
Питах чатко и той така каза. Явно помня трети сезон. Но имам спомен че имаше и не звезди.
Трети сезон е. Описала съм и темите. Първият е с ембематичното ходене до Италия на Воче. Беше хубав сезон, всички яко се стараеха.
Обикновените е извънреден еднократно.

# 2 090
Аз имам спомен, че наистина беше по-дълго от няколко епизода, но няма да споря.. тъй като гледам през Нетера, а епизодите са качени там, започнах да есенния сезон на 2012, който е с обикновени хора и мога да кажа, че са събрали много интересни и разнородни персонажи Grinning Тъй като не се познават и не знаят нищо един за друг, много по-естествени са разговорите. Никой не се прави на свръх кулинар и са лишени от претенция.. вечерята започва другаде, преди да се прехвърлят на маса (в епизода, който гледам, са на гмуркане).

Тези седмица не са ми приятни участниците в сегашния сезон, така че ще ги пропусна в полза на старите епизоди Simple Smile

# 2 091
,,Черешката на тортата" стартира на 6 юни 2011. В първата седмица участват Фънки, Сашка Васева, Иван Лечев, Крум Савов и Маги Желязкова.
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/916678
https://bg-mamma.com/?topic=578998

# 2 092
  • Пловдив
Не е ли мн. на едро тая сьомга за тартар?

В нейния дом ли са?

П.п..пунш? Stuck Out Tongue Winking Eye вместо пош Joy

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 20:31 от mystic woman

# 2 093
Не, в дома на нейна близка приятелка.

# 2 094
Като дойде време да домакинстват и апартаментите им рязко изпадат в ремонт Trollface

# 2 095
  • София
Аз имам спомен, че наистина беше по-дълго от няколко епизода, но няма да споря.. тъй като гледам през Нетера, а епизодите са качени там, започнах да есенния сезон на 2012, който е с обикновени хора и мога да кажа, че са събрали много интересни и разнородни персонажи Grinning Тъй като не се познават и не знаят нищо един за друг, много по-естествени са разговорите. Никой не се прави на свръх кулинар и са лишени от претенция.. вечерята започва другаде, преди да се прехвърлят на маса (в епизода, който гледам, са на гмуркане).

Тези седмица не са ми приятни участниците в сегашния сезон, така че ще ги пропусна в полза на старите епизоди Simple Smile
Един извънреден сезон е с обикновени хора, не е първи, а трети. През 2012 и понеже и други хора имаме нетера е редно, когато казваш нещо, то да е коректно.

# 2 096
  • Пловдив
Ама вярно голямо самочувствие Simple Smile че и сестра и...Тя известна ли е?

# 2 097
Ама вярно голямо самочувствие Simple Smile че и сестра и...не е срамежлива. Тя известна ли е?

От кога е лошо да имаш самочувствие? Като я гледам се справя повече от добре и в това предаване...

# 2 098
Сестра и явно е 4 години по-голяма от нея. Не виждам какво толкова и помага освен да се подпира на плота и да показва голо рамо и набодени устни.
Не е лошо менюто на Крисия, във всеки случай е по-добре от предишните вечери, готви си и сама.

# 2 099
Ох, стига с това кое беше първото - яйцето или кокошката. Първо стартира "Перфектната вечеря", тя си беше с обикновени хора, после тя замря и беше заменена като формат от "Черешката", която пък стартира с необикновени Stuck Out Tongue Winking Eye хора. Май имаше и сезон с обикновени, но интереса беше мижав и формата продължи с лигата на необикновените. Joy Двата формата бяха в различни телевизии.

Общи условия

Активация на акаунт