🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 185 959
  • 2 251
  •   5
Отговори
# 2 190
  • Пловдив
Егати бъркоча дет сготви тоя тип Close

# 2 191
Мда, няма да получи добри оценки, според мен. Най-малко точки - Шермин, най-много Крисия (защото тя цакаше останалите с ниски оценки), така че плакетът е при нея.

# 2 192
  • София
Не знам какво точно гледам? - Театър, скеч, пародия, сеир?
Добавените порции от консервата разбиха всичко детско в мен. Шерминката не трябва да се следва изотзад - ще го запомня само това.
Има един сайт "НЕ-новините". Тази Череша все едно са я снимали от "Не-Черешка" от кабеларка.

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 21:39 от EmBrother

# 2 193
Бас ловя, че тези пожелания в книгата бяха от някой лексикон- "... ваза в която не цъфти омраза.." В училище си ги пишехме такива. От всичкият буламач кексът изглеждаше прилично.

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 21:33 от *Амбър*

# 2 194
  • Euskal Herria
А това мерене на порциите с каква цел е?

# 2 195
  • Пловдив
Бе тия консерви не трябваше да ги отваря пред тях Grin

# 2 196
С тия огромни порции, без никакво плейтване, директно метнати в чинията с връx ... ужас. И първо сервира на Краси, после на Кристина, ц ц ц ц ц .....
Бас ловя, че тези пожелания в книгата бяха от някой лексикон- "... ваза в коато не цъфти омраза.."
Е да, любовта е ваза... това си е ученическо лафче.

# 2 197
Ох, не знам за вас, но аз много се смях с историите на Тони-болта, много. Сготви си човека и си вярва, че всичко му се получи чудничко - всеки се заблуждава в нещо в този живот, да сме живи и здрави дет се вика.

# 2 198
  • София
Поне от раздадените точки/плакети и пр. съм доволен. Горе-долу и аз за такова подреждане бях.

# 2 199
Следващата седмица:

Кристина Патрашкова (журналист, участник във "ВИП Брадър" 4 и панела на "На кафе")

Атижа Барзев (певица, участник в "Биг Брадър" 6)

Енджи Касабие (диетолог, участник във "ВИП Брадър" 9)

Климент Найденов  (професор, гeограф, демограф)

Прея Осасей (певица, участник в "X-Фактор" 1, "Музикална академия" 1, "Като две капки вода" 4 и "Маскираният певец" 1)

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 21:45 от diziler

# 2 200
  • София
Не съм ви чела, ама видях сега кой ще е другата седмица и много подпалих. 😂
Този г-н професорът ми е преподавал няколко години и никак, никак не мога да се изкажа хубаво за него. Много неприятно ми стана, че ще трябва да му търпя присъствието цялата седмица. (Ако гледам, де). Но пък ще ми е интересно да видя дали ще си покаже истинското лице или ще се правим за пред камерата. Simple Smile

# 2 201
Поне от раздадените точки/плакети и пр. съм доволен. Горе-долу и аз за такова подреждане бях.
Ако Крисия не режеше с точките, победител щеше да е Краси Дунев.

# 2 202
Този г-н професорът ми е преподавал няколко години и никак, никак не мога да се изкажа хубаво за него. Много неприятно ми стана, че ще трябва да му търпя присъствието цялата седмица. (Ако гледам, де). Но пък ще ми е интересно да видя дали ще си покаже истинското лице или ще се правим за пред камерата. Simple Smile
Изненада съм от това. Аз го знам от "Непознатите земи" и обиколките му по света и съм останала с добро впечатление от него.

# 2 203
Думи нямам.
За цялата седмица, хеле пък за тая вечер.
Пошлост, показност, елементаризми, почти никакви кулинарни умения. И това било кулинарно предаване.
Колкото аз съм световноизвестен фотомодел.

# 2 204
  • София
Изненада съм от това. Аз го знам от "Непознатите земи" и обиколките му по света и съм останала с добро впечатление от него.
Е по телевизията е друго, не е като да имаш почти ежедневни контакти с някого. Включително и из България съм пътувала с него, не е като да нямам наблюдения.

Общи условия

Активация на акаунт