🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 184 877
  • 2 237
  •   13
Отговори
# 2 205
Мен "разРядките" много ме развеселиха. Но ми стана малко жал за него, че му се подиграваха толкова. Очевидно е добро момче.
А Шермин е страшен нарцис и attention seeker.

# 2 206
  • Пловдив
Е пак едни и същи...аман! Close

# 2 207
  • София
Прея за трети път ли ще участва?
За Патрашкова нямам спомен дали съм я гледал в черешката.

# 2 208
Била е Патрашкова, а тя редовно информира в На кафе, че не готви, какво търси в това предаване не знам.

# 2 209
Касабие е участвала 2 пъти, мисля.

# 2 210
Нито един не ми е симпатичен от другата седмица. Само професора не се сещам кой е.

# 2 211
Нито един не ми е симпатичен от другата седмица. Само професора не се сещам кой е.
Не е ли един дето сега обикаля Света с предавенето на НовТВ Непознатите земи. На мен на него ми прилича.

# 2 212
Фаталина, същия е.

# 2 213
Крисия се представи като едно "вчерашно Лайно". Оплю всички , даде ниски точки и по този начин спечели. Язък за претенциите и изхвърлянето и . Неоснователни. Че била с Никола Цолов. И какво му била евентуално готвела. Сякаш са нейна заслуга победите му, че да се взима тя самата толкова насериозно?! Джен зи...започвам здраво да ги презирам. Кухи лейки с претенция за уау, на фона на нищо реално. Претенции само

# 2 214
Правилно ли чух, че Кристина Димитрова участва във формата за трети път???

# 2 215
Да, за трети път. Идната седмица така са и Прея, и Енджи Касабие... за Патрашкова не знам.

Ето я бойната техника, която показа Шермин
Уикипедия: Крав мага

# 2 216
Значи- веднъж френски петлета, сега- пържени кюфтета и картофи в свинска мас, третият път какво е готвила някой спомня ли си?

# 2 217
  • София
Ан-Шери ще си счупи .....гръдната обиколка след малко с този корсет Sob
Спокойно можеше и без него...те се виждаха идеално .Така да се изтъпанчиш на маса с храна е най-вулгарното в цялото предаване..
Актьорчето пък трябваше да си покаже мускулите и за целта направи цели 4-5 лицеви опори и няколко клека.  Буламачът изкара Манчев извън кожата, но на самата вечеря не беше толкова критичен към него..а трябваше.
Дунев можеше да промени менюто, щом има повторения, но едно си баба знае..
Соц певицата я коментирах..трагична..
Крисия е победител, вечерята й беше най-добра, но и малкото точки, които даваше, оказаха влияние..Абе, хвани единия, ритни другия, е положението..

# 2 218
  • Sofia
Значи- веднъж френски петлета, сега- пържени кюфтета и картофи в свинска мас, третият път какво е готвила някой спомня ли си?
Огромен калкан приготви.
Последна седмица ли ще е другата?

# 2 219
С глас се смях на коментарите на Манчев за готвенето на Порязов. Беше прав за всичко. От мен голямо НЕ за вечерята снощи.

Общи условия

Активация на акаунт