🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 187 042
  • 2 266
  •   11
Отговори
# 2 235
  • София
Патрашкова ще ми е почти толкова противни, колкото и Шерминаторът. Започна да се губи чарът на предаването. А като почнат да готвят в ресторанти и някой друг да им прави нещата, съвсем се обезсмисля.

# 2 236
  • Euskal Herria
И тия ресторанти как така все са празни, когато те готвят? Няма маси наоколо, няма други клиенти. Заради предаването ли ги опразват?

# 2 237
  • София
Не съм ви чела, ама видях сега кой ще е другата седмица и много подпалих. 😂
Този г-н професорът ми е преподавал няколко години и никак, никак не мога да се изкажа хубаво за него. Много неприятно ми стана, че ще трябва да му търпя присъствието цялата седмица. (Ако гледам, де). Но пък ще ми е интересно да видя дали ще си покаже истинското лице или ще се правим за пред камерата. Simple Smile

А кой си показва истинското лице, че той да го прави. Нали виждаш, лицемерието движи света.
А той защо толкова те е разочаровал? Някакъв проклетник ли е? Аз само в Непознатите земи съм го гледала. Прилича на проклет човек затова попитах. Реагирал е няколко пъти странно и ми е правило впечатление.

# 2 238
  • Пловдив
И тия ресторанти как така все са празни, когато те готвят? Няма маси наоколо, няма други клиенти. Заради предаването ли ги опразват?
най-вероятно, да...

# 2 239
Патрашкова ми е адски противна и едва ли ще гледам. Както и онази с големия дирник, мислеща се за певица.

# 2 240
Тази седмица се опитах да гледам, но неуспешно Sad то не се издържа.
Участниците да не би да си плащат за участието? Иначе недоумявам защо Манчев си/ни ги причинява. Той ако направи един сезон със звезди от БГ-МАМА ще регистрира огромен зрителски интерес Grinning
Патрашкова въобще има ли някой да я харесва, или аз не съм в ред...

# 2 241
Коя нормална жена ще се облече като Шермин?! Потресаваща гледка беше. Имах чувството, че бомбите ще изхвръкнат още малко от корсета и ще полетат към някого. С това облекло се показа, че е жена от най-дреВния занаят.
Порязов направи буламачи, като на повръщано. Никога не бих яла такова нещо.
Крисия не заслужи да спечели. Злобно момиченце. А за Джензитата наистина имат големи претенции, надменност и голямо самочувствие. Те просто не искат да четат и учат. Но ИМА свестни Джензита, като чета по вестниците как печелят олимпиади.

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 00:01 от Dry Desert

# 2 242
Хаха много идейно "дреБният" занаят, грешката е правилна. Аз пък очаквах, че ще полетят ц.. ите и... ще се пльоснат на трапезата. Joy

Последна редакция: сб, 25 юли 2026, 19:35 от *Амбър*

# 2 243
Понеже Шермин знае, че няма с какво друго да блесне, набляга на деколтето. Ама и Кристина Димитрова беше откопчала някое и друго нейно копче в кухнята

# 2 244
А помните ли Нели Рангелова? С ц*ц*те на масата, баш като Шермин, ама тя е на годините на Кристина Димитрова и си сложила силикон.

# 2 245
  • Пловдив
А забелязахте ли вчера, като сервираше вечерята, че вън беше мн.светло Simple Smile Уж дръпнати завеси, ама в кухнята се виждаше. Явно по обяд са се събрали.

# 2 246
E в петък май е по-рано, за да може после да пратят записа от готвенето на Манчев, той да коментира и да дойде с оценките. Знам ли...
Може и към 17-18ч да е било, не баш по обяд.

# 2 247
# 2 248
Да, това обикаля и ФБ днес. За някои неща е прав (никъде не пише, че трябва да е евтино... така е.. Като и това, че трябва да сравняваме столица със столица, провинция с провинция и курорт с курорт), ама за някои неща просто няма как да се съглася. Точно за Миконос, да ми дава пример, xaxa ... преди 2 години бяx там, едно кафе на крайбрежната е 2 евро. Тук колко е? Умножено по 2.
Нека си има скъпи ястия, но е смешно когато продуктите имат евтина себестойност и да изтъпанчиш някаква цена за салата например. Днес при басейна в Банкя... малка гръцка салата 9.50 евро, а всъщност това беше половин домат, половин чушка, малко сирене и 2-3 колелца лук. Колко струват тези неща иначе? Не се изисква някакъв велик майсторлък да ги нарежеш. Реално готвене няма. Едно кафе 2.59 евро (с бадемово мляко, което беше пресечено), 2.50 евро е кола/фанта/спрайт от малка стъклена бутилка. Пържени картофки 4.50 евро. Няма лошо да има надценка, но да не се изпръскват толкова.  При басейна Монтесито: една принцеса с кашкавал (просто една филийка) - 6 евро.
Манчев сега има пари и под нивото са му всички, които мрънкат за цените. Не става въпрос, че някой не може да си позволи нещо, а това нещо ... ако е обикновен омлет, да не струва колкото миди сен жак. То по логиката "Важното е кой може да си го позволи", ами направете 30 евро таратора тогава.  Видял се Манчо с пари и дай да плюем по всички. Този човек не търпи критика!  

Но истинският противняк ми е онзи... Лоренцо Ламас от Тему (Алибегов), вечно недоволен, вечно не му стигат помощите от държавата, вечно недооценен... Няма ли кой да го постави на място?

# 2 249
Не съм в България и снимам касови бележки, после ще сравнявам, но още сега виждам, че разликата не е в наша полза Simple Smile Не е за тази тема, но ми се струва, че търговците в България са по-алчни от средното..

Не съм гледала Черешката тази седмица, но ми стана любопитно какви буламачи е готвил актьорът.

Общи условия

Активация на акаунт