🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 190 796
  • 2 323
  •   10
Отговори
# 2 265
  • Враца
Да му беше дал Манчо и на Порязов поне едно ☕
Язък му за старанието и споделените авторски рецепти 🥺🤩🤪
само той ли ги покани вкъщи? Крисия не гледах...
Димитрова за трети път? Че тя готви ли нещо... Но ми беше малко странно това с Шермин...дето й назова работата "моделство...и с това което се занимаваш..."
Някой разбра ли с какво се занимава?Bowtie
Май е танцьорка- кючекиня, нещо такова помня.
Тя разказа и някаква история за известна личност, забравих кой беше, който искал точно нея да гледа.

# 2 266
Обиди се, че към останалите се обърна с име, а към нея с госпожа. И Манчев се оправда, че е от уважение. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 267
  • София
Нова седмица, нова черешка, нови чешити. Добре дошли.
Дали е време - покрай една от участничките - да се похваля (мале, дали пък е хвалба?), че с днешната г-жа Патрашкова съм изкарал май поне две студентски бригади в Капитановци, ВД окр. Много нормално си беше момичето тогава. Стефан Тафров четеше Жан Кристоф на френски - докато ние играехме карти в почивното време, но по спомен тя май не странеше във вечерите, когато бяхме утрепали кокошка с прашка за печене в глина в дупка с огън върху нея.
Еееех, младост.

ПП. Дизи,
Скрит текст:
по същото време някога бяхме на територията на Валери Чуков, който после щеше да оглави БГ-БиБиСи. Бяхме направили транспарант - на гърба на дългата табела на входа на двора на еди-кое-си-училище там: "Селяни, кооператори, помогнете ни да приберем реколтата!" Дойде Народната милиция, викаха ни насам-натам във Видин, ама на Чуков татко му беше един от силните там и ни отърва като да сме се шегували.
Няма да споменавам (тук в момента) други, които може и да познавате днес. Н.М.Кънчев не беше с нас - той замина да учи в СССР след първи курс.

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 20:51 от EmBrother

# 2 268
Черешката започна, видях физиономията на Патрашкова и вече се радвам на мамин Сашко. Не ми е по силите. Joy

# 2 269
 Всъщност ми хареса как се представи Патрашкова в кухнята, не тръгна да се излага с буламачи, а си е извикала професионален готвач, който умело я накара да си измърси ръцете.  Кристина Димитрова също имаше помагач, но там сякаш подразни особено при смешното й меню.

# 2 270
Патрашка защо е с черни очила в закрито помещение?

А щом не може да готви, защо я канят за пореден път? Манчев й се подмазва яко.

Атижа пак да подчертае задните части…

# 2 271
  • София
Безкрайно анти протоколно да седи с тези тъмни очила. Не е Елтън Джон, за да си го позволи. Тя, самата е с огромна самочувствие, което доста дразни.

# 2 272
Коя е тази вляво от Патрашкова?

# 2 273
Безкрайно анти протоколно да седи с тези тъмни очила. Не е Елтън Джон, за да си го позволи.

На някои хора им се налага да го правят поради медицински причини.

# 2 274
  • София
Тя започна с идеята да е различна, казвала го е назад във времето. Сега дали в момента има медицинска причина или не, няма как да знам. Приемам го като показност и ме дразни.

# 2 275
  • Euskal Herria
Успях да хвана края, учудващо, но засега никой не ми "боде" очите.

# 2 276
Патрашкова е дулулу, ако си мисли, че Атижа изобщо е отваряла книга Joy

# 2 277
Потресена съм от Енджи! Егати рошавите вежди, и не спря да си чопли с маникюр зъбите!

Патрашкова се представи чудесно дори! Имаше други, които нищо не пипнаха, 'щот са големи звезди - тя поне направи това-онова.

# 2 278
Атижа с тази визия,корекции и устни не дава усещане да е толкова гнуслива и притеснителна, та да не може да преглътне едни змиорки  Trollface

# 2 279
  • София
Вечерта ми хареса. Нямаше очеизвадни лиготии (простотия пак да, но поне едно към четири). Впечатли ме менюто. Някак хем семпло (супичка, фиде с това-онова), хем последователно и стилно. Десертът не ми беше попадал в полезрение и познание. Прея и професора - чудесна компания от две поколения.
До утре, банда!

ПП. Един от гостите получи втора книга за някой рафт у дома. Simple Smile (Пожелателно си мисля, че не е единствената.)
Ха-ха, ясно какъв взрив на възприятия я чака утре Патрашкова. А Атижето - по-добре нищо, като не мога да кажа друго.

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 21:38 от EmBrother

Общи условия

Активация на акаунт