🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 194 202
  • 2 384
  •   13
Отговори
# 2 370
Топ кулинария , браво на Професора.Прецизен и много добре комбинира вкусовете! Браво

# 2 371
  • Euskal Herria
И на мен ми хареса - в дома си, вижда се, че умее и знае кое за какво служи. Добре оборудвана кухня има. И си личи, че готви, не влиза за пръв път там.

# 2 372
Аз съм много приятно изненадана. От толкова време бях свикнала да гледам фрийк шоу и посредственост, че тази вечер ми подейства като балсам. Хареса ми домът на професора, това че ги покани вкъщи, подбора на менюто, сготви си сам. Без драми, без въздухарски истории, знаеше какво и как прави. Този епизод ще го запомня, браво на професора, дано вземе той плакета защото заслужава. Постара се и изпипа всичко до детайл, а тези кухи лейки дори не взеха една бутилка вино за подарък. Така ли ходят на гости, с празни ръце, ама иначе голямата работа. Както и да е, незнам в реала какъв е професора, но тази вечер за мен той се справи блестящо. С удоволствие бих му отишла и аз на гости и да опитам от виното и ястията му, историите от света ще са бонус.

# 2 373
И подаръците му към гостите са едни от най-хубавите към момента, с мисъл.

# 2 374
Професора го виждам за пръв път, но е много симпатичен, знаещ и можещ. Зашемети ме с перфектно, стегнато и много интересно меню. Браво! Адмирирам такива участници.

# 2 375
Толкова крякат тия дами, че едвам чувах професора какво обяснява

# 2 376
Е, зеле за салатата, шайби домат в бургера, плато с плодове на финала...То пазарът си беше ,,гъз път да види".

В случая - път гъз да види.

# 2 377
  • Euskal Herria
Е, този път поне всички бяха честни и си дадоха реално оценките.
Ама то е грехота при тази вечеря и атмосфера да го порежат.

# 2 378
Прея пък се засили да го побеждава

# 2 379
След снощи днес стана ясно къде е гъдулка...къде е цигулка! 😄

# 2 380
Ееее, най накрая някой да сготви в това предаване и то да сготви как си требе. Може да си има кусури човека, не знам, не го познавам, но в предаването поне не ги е показал. Представи се отлично. Гледах и слушах с интерес. Менюто ми хареса, а явно и на гостенките. Всичко си направи сам, посрещна ги у дома си, беше добър домакин и събеседник, абе всичко си беше точно по правилата на предаването, така както е първоначалния му замисъл.

# 2 381
Пуснаx и аз със закъснение, още съм в първия половин час. Направо ме уби с това "нама̀ляме"? Grinning Иначе си готви човекът...   

# 2 382
Аз съм много приятно изненадана. От толкова време бях свикнала да гледам фрийк шоу и посредственост, че тази вечер ми подейства като балсам. Хареса ми домът на професора, това че ги покани вкъщи, подбора на менюто, сготви си сам. Без драми, без въздухарски истории, знаеше какво и как прави. Този епизод ще го запомня, браво на професора, дано вземе той плакета защото заслужава. Постара се и изпипа всичко до детайл, а тези кухи лейки дори не взеха една бутилка вино за подарък. Така ли ходят на гости, с празни ръце, ама иначе голямата работа. Както и да е, незнам в реала какъв е професора, но тази вечер за мен той се справи блестящо. С удоволствие бих му отишла и аз на гости и да опитам от виното и ястията му, историите от света ще са бонус.
Съгласна съм. За мен, двете хай-добри представяния са неговото и това на Мая Пауновска в миналия сезон.

# 2 383
  • София
Ето и аз  признавам, че се справи добре и си заслужи оценките, то едното няма нищо общо с другото.

# 2 384
Впечатли ме и мен вечерята на професора. Интересно разказва за всяка от рецептите, историята около нея, продуктите, съставките. С удоволствие бих му отишла на гости да опитам, но и да послушам. Много добър домакин, с отношение и познания, опит и преживявания. Жалко, че не го сложиха в седмица с по-читава компания. Заслужено пълен брой точки.

Общи условия

Активация на акаунт