АПРИЛСКОТО дете ходи стабилно и се грижи за фигурата на мама активно

• 7 397
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
ЧЕСТИТО НА ВСИчКИ РОЖДЕННИЦИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДВА ДНИ!

Смин, Роди, благодаря за отговорите, ама аз пак имам питанка към вас. Ходих на док преди два дни и се оказа, че докато се върна от БГ ще бъде късно да си правя изследванията за синдром на Даун. Ще трябва да ги правя във Варна. Казвайте къде и колко отнема да излезе резултата ако сте правили?

Виждам схемата за ваксините ни е тотално различна. Лекса я ваксинираха сега на годинката и после чак като стане на 4 Shocked. Аз направо не можах да повярвам, хареса ми естествено, но се чудя дали не пропускаме нещо?
Скорошно оправяне на Мати.

Ние от миналата седмица сме най-накрая с още 2 зъба ( горните, стават общо 4) чакаме ги от 4 месеца Mr. Green.

# 196
  • София
Честито на Скарлет-Елизабет и Юли!
А на техните майчета пожелавам един незабравим празник!

Честит рожден ден на Дани!  newsm67

Прибрах малкия да спинка следобедния сън в нас, че да имам малко време за форума. Само седмица нямахме нет, а ми се стори поне месец. Колко ми липсвахте, ако знаете... Толкова съм щастлива, че ви има и че правите майчинството ми още по-прекрасно изживяване!  Hug Hug Hug

Валката наистина изглежда много пораснал, хем на тегло и на ръст не е мръднал в последния месец, но някак физиономията му е много променена. Ние отдавна не сме го фризирали и прическата му вече е почти Бийтълска  Mr. Green

Разглеждах снимките на другите дечковци, и те вече хич не приличат на бебета и всички са такива сладури. Искрено завидях на мамите на двама, сигурно е толкова готино да гледаш малките слънца как играят вече заедно... Ама на мен още не ми стиска  ooooh!

Излязоха резултатите от изследванията на Вальо и половината неща са все извън границите  Thinking Ще ходим следобед при доки да ги види, дано да няма нищо обезпокоително  Praynig

# 197
Мамчета, пожелавам ви много приятни почивни дни.
Ние заминаваме с малката за Огняново и сме планирали едно голямо обикаляне из всичките красоти в радиус 100 км. от там.

# 198
  • Boston, MA
Честит рожден ден на сладките дечица Скарлет-Елизабет и Юли!

Честит празник на Ваня и Рина!

Честит рожден ден на Дани Славкова!

Ние пак сме пълна болна къща - вирус с повръщане и разстройство - Дани го кара сравнително леко от вторник, не се оплаках, защото ми омръзна само да мрънкам, но днес и майка ми, и мъжът ми, и брат ми! Егати ужаса и докога ще е това?

# 199
  • София
Аз точно мислех да се пооплача, но това което днес ни се случи е по-малко зло от вируси. Бубка дано се оправите всички бързо!  Praynig
Реа днес падна и си нарани брадичката много. Тече и кръв и такава рана има. Cry Аз изпаднах в истерия! Три дни под ред все се наранява, но лекичко. Вървяхме заедно и тя падна по очи на тротоара. Така се обвинявам, а мъжа ми, за да ме успокои само повтаря, че това ни чака. Ужасно е!  Sad

# 200
  • Добрич
Честит рожден ден на  Скарлет-Елизабет и Юли newsm59 newsm59 newsm59
Честито и на майчетата!  bouquet  bouquet  bouquet

# 201
missZ тия изследвания се правят само в "МайчинДом"до колкото ми е известно - всичко си има там Peace Честито ви нови зъбки!  Mr. Green

Бубка съжалявам, че ви е натръшкал вирус-дано бързо се оправите Tired

Renkata да кажеш какво стана при доки.

ramama при нас положението с главата е трагично-постоянно пада и се удря отвсякъде-отпред, отзад ...въпреки че го пазим постоянно уж пак успява ooooh!

# 202
Честит Рожден Ден на Скарлет-Елизабет и Юли!
Честит Рожден Ден на danislavkova!
С пожелания за здраве, щастие и късмет!

Дилянка, Мати и Данича (и близките му) да оздравяват  бързо Praynig!

Енви, честито "официално" оздравяване  Simple Smile!

Ренка, Валката е голям сладур  Hug , а тортата ви наистина е много оригинална.

А Мимата не проявява никакъв интерес към куклата, която и подарихме за РД-то  Confused . Също и към плюшени мечета, патета, зайчета и т.н. Интересува се само от формички и др. подобни играчки естествено и дистанционното, апарата и телефона . Ваште дечица така ли са?

# 203
Честито на Дани Славкова и от мен!

Роди, благодаря ти.

Бубс, много кофти положението у вас изглежда, дано се оправите скоро.

Зарка, моята харесва всичко. Определено дистанцията и телефона са и фаворити, но много гушка пухени играчки. С кукли още не чак толкова.

Рамама, така ще е. Аз не съм се похвалила, но в събота направих голям гаф с Лекса. Бяхме извън града за уикенда и докато бяхме на един паркинг да чакаме нашия тати извадих малката от стола и я оставих на задната седалка да се разтъпче, че 3 часа пътувахме. Задните ми стъкла затъмнени и хич не ми дойде на акъла че малката там изправена, пък и сестра ми беше с нея отзад ама на. Отворих вратата и малката направи салто и баш на лицето си на асфалта. Като се разпищя, баща и и той, вдигнах я тя цялата в кръв, носа и разбит, челото разбито, погледнах и устата вътре от единия горен току-що избил зъб кръв.  Но успокои се бързо и си заспа. Не ми даде да я пипна по лицето и цял ден си ходи кървясала и така я снимахме, че целта на занятието беше луна-парк за два дни. Качвахме я на какви ли не въртележки, много се кефи, баща и беше неотлъчно с нея да и угажда докато мама се вози тук и там Mr. Green, леле как прозвуча. Но в интерес на истината вчера и се обелиха последните корички, само по челото сега може да се видят леки следи. Много бързо и заздравя. За нейна сметка научихме урок.

# 204
  • Добрич
newsm59ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИН!  newsm59

# 205
ЧРД на Мартин!  bouquet

# 206
  • София
ЧРД на Мартин!  bouquet

При нас ада продължи и тази вечер и сутрин - рев и дране яко! Направо незнам какво да го правя - дадох Хамомила, после Калпол, после мазах с Дентинокс - нищо! Егати зъба, егати чудото! Имам усещането / като му бърках в устата/ , че и кътници са тръгнали!

# 207
Hug Heart Eyes Hug
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИН!
Hug Heart Eyes Hug

Болничките - бързо да оздравявате! Praynig

Озъбващите се - бързо, да извадят зъбчетата! Praynig

Наранените - бързо, да заздравяват раните! Praynig

# 208
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МАРТИ! Много ви целуваме, теб и мама Петя! Всичко най-хубаво и весел празник!

rody, missZ, благодаря ви за написаното! Вече и двете се чувстваме много добре.

Целувки на всички и весели почивни дни!

# 209
  • 2 етажа над тавана
Честит рожден ден на Мартин! И весел празник на майка му!  bouquet

На всички рожденици през следващите дни и на техните семейства искам да пожелая много веселие и радостни мигове в празничните дни!  Hug  bouquet Поздравявам ги в аванс, защото най-вероятно следобяд отиваме на вилата и ще се приберем чак във вторник. Да не повярма човек, но мъжа ми ще почива цели 3 дни, това не знам откога не е било Blush

Всички болнички - пращаме ви с Маги много здраве и сили, бързо да се справяте с вирусите, температурата и отпадналостта! Hug Praynig

На измъчваните от растящи зъби - напълно ви разбирам (Вени, най-вече теб с това, което описваш Crazy), здрави нерви ви желая и по-бързо да избиват тия зъби. Hug

Вчера взех резултатите от изследванията на Маги - хемоглобин 118, само не знам какво означават 2 неща - МСН и МСV - те са под долната граница на нормалните стойности, доколкото имам спомен и при предишните изследвания, когато Маги беше на 6 месеца, пак бяха ниски тези стойности. newsm78 Rolling Eyes

Бягам да оправям багажа, че ей сега ще стане обяд и ще отлитаме.

Приятни почивни дни и много слънце! Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт