АПРИЛСКОТО дете ходи стабилно и се грижи за фигурата на мама активно

• 7 395
  • 289
  •   1
Отговори
# 210

Черпя ви за моя голям рожденник, който става на 30годинки! Mr. Green

Честит рожден ден на Мартин!!!

Последна редакция: сб, 28 апр 2007, 12:25 от rody

# 211
Роди, честито!   bouquet Жив и здрав да ти е, да те обича много, да ти е опора и помощ! Party

# 212
  • Добрич
Роди, честито ти рожденник! Да ти е жив и здрав  bouquet

# 213
  • София
Роди, весел празник ви пожелавам!

Току що пристигна храната от частна детска кухня Ози, ужасна е!
Нищо общо с храната от кухнята в нашия квартал. И на какви парчета е, аз бих се задавила. Реа я опита и ме погледна, а в очите и се четеше следното : "К'во ми даваш? и "Няма да го ям!"

# 214
Бреееей, къде сте всички днес? Времето сигурно е супер Mr. Green. Аз пак бачкаторка и естествено тук.

Роди, честито ти голям рожденник, много да те радва!

Рамама, много кофти. Ще сменяш ли пак сега, какво ще правиш? Язък че частно и с доставка пък не става за ползване.

# 215
  • София
Ние взимаме държавна кунхя, която хапва с голямо удоволствие, но сега понеже се събраха доста почивни дни и реших да взема и частна, ама ............Може да не са им толкова гадни всички ястия, десерта беше супер, може само днес да са се изложили. Както и да е няма да им дам шанс да се реваншират.

# 216
Честит първи рожден ден на Скарлет-Елизабет и Юли!
Честит рожден ден и на Марти!

Роди,Честит ви голям рожденник и на вас!
Здраве,щастие и късмет на всички.

# 217
Благодаря Ви за пожеланията момичета!Беше страхотен празник.Стилиян цяла вечер не се спря на едно място.Вече върви самичък около 15-20 метра и на път за вкъщи заспа в ръцете на свекърва ми без да вечеря.
ето и малко снимки:

Последна редакция: сб, 28 апр 2007, 20:50 от iveta76

# 218
  • София
Здравейте! Днес цял ден бяхме напред назад, на изписване на кумицатаи бебето, оправяхме си гардероба, който Мати счупи, после на една среща, след това ненадейно ни бяха взети всички деца и отидохме на едно събиране! Дано само Мати не е разгонил фамилията на баба си!
Иначе, откакто няма температура, се пуска пак да ходи сам и от вчера само го придържам за яката! Много се кефи!

# 219
Брех, толкова пусто никога не съм го виждала това място Grinning

Ама пък и времето е супер. Скитане по цял ден - това правим ние с Яна. А тя вече ходи сама. Вкъщи обикаля навсякъде. Много пада, удря се по ръбове и ъгли. Не знае как да стане като падне, не може да се пази все още, но важното е, че проходи и моят кръст малко ще си почине.

Вени, и Яна много се радва като ходи, пищи и крачи напред Crazy

Честит рожден ден на Марти, на Юли Hug и на мадамата Скарлет-Елизабет Hug

# 220
Честит рожден ден на Марти!
Честито прохождане на Писанка-да ходи стабилно и уверено само напред в живота Hug Heart Eyes.
Качих  снимки от р.д-то у дома с майка ми и баща ми. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=127571&photo=1
Утре ни е партито в клуба и като имам време  ще кача снимки и от там Peace
Мдам... наистина е доста пусто днес-дано всички се забавляват добре Flutter.

# 221
Аууу, Юли каква хубава косица има. Ванче, на момиченце ми прилича, душан Hug
А тортата ви изглежда много вкусна Grinning

# 222
Ванче, пу-пу, голям сладур Юлкото бе Heart EyesМного сте хубави всички на снимките! Hug

Нунич, честита палава пешеходка! Hug

# 223
  bouquetЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДЖОРДЖИЯ!  bouquet

Ванче, Ивета, много хубави снимки! Peace А юнаците - бонбони! Heart Eyes

Ванче, в снимките ти в подписа има една чудна зелена полянка с басейн - това къде е!? В Т-ще ли!? Много ми хареса! Blush

Нуни, разкажи да концерта! Party

Вени, радвам се, че сте по-добре! Hug

Смини, оздравяваш ли!? Praynig

# 224
 newsm38ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДЖОРДЖИЯ!    newsm67

Нуни честито ти проходило момиче!

Ваня наистина е голям чаровник Юли, а за тортата ви нямам думи-грабна ми окото Mr. Green Много вкусна изглежда-каква е вътре?

iveta на последната снимка страшен образ hahaha личи че се е веселил Grinning

Иленка дано се разминете леко с хремата Praynig

Мерси на всички за честитките Hug
По случай РД на татко си Теди преяде с домашна торта в сл.Неделя.Освен крема в 17ч. тортата беше в18ч.
Тя се оказа, че е бисквитена, но с какао+масло и орехчета...сууупер тежка, а аз го разбрах като ми остави крайчето да кусам #Crazy
Вечерта не пи мляко Rolling Eyes
http://www.bgphoto.net/photos/13666/o633134438341875000.JPG

Последна редакция: нд, 29 апр 2007, 11:52 от rody

Общи условия

Активация на акаунт