АПРИЛСКОТО дете ходи стабилно и се грижи за фигурата на мама активно

• 7 393
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
Честит 1-ви Рожден Ден на Джорджия и Марти(за вчера)![/color]

Роди, честит ти голям рожденик! Много да ви обича и слуша с Тедко!

Юлито
и Стилиян - големи красавци!

Зарка, ти май питаше за куклите? Диляна още от малка има подчертан интерес към тях (само мишката, клавиатурата и gsm-ите са й по-интересни  Laughing) Говори им, показва къде са им очичките, нослето и т.н., сега като й подариха количка за кукли, почна и да си ги вози напред-назад  hahaha.

На  Диди сополите хич не ми харесват вече - прилича ми на бактериална инфекция, и ще трябва да я водя на изследвания явно... Tired Гадното е, че се отрази зле на проблема с оченцето и другото също започна да гурелясва. Проблемът е, че не можем да и направим сондаж преди да сме изтребили бацилите в носа, а като си спомня при баткото колко време ги борихме с антибиотици, лошо ми става... ooooh!... Писна ми вече, да не говорим каква борба настава като трябва да й почиствам очите и носа, и да капя капки... Close

# 226
Честит рожден ден на Джорджия и вчерашния рожденник Марти! Да сте здрави,добрички и усмихнати дечица!
Честит празник и на техните мамчета!  bouquet
Страхотни снимки сте качили момичета, много са пораснали малките априлчета.

# 227
Честит Рожден Ден на сладките празнуващи от днес  и вчера   ura Бъдете вигаги здрави и усихнати!

# 228
Малееее тоз Юли е бонбон и ще го изям, пу-пу!
Всичко дребчовци са много сладки, само на Ренката снимките не можах да видя.

Честито на Джорджия днес с пожелания за весел празник!

# 229
Ей, мамчета, ама много хубави дечица си имаме  Blush пу-пу! То всички снимки са като картички направо, големи красавци и красавици си имаме   Heart Eyes

Аз да ви се оплача от 4 дни Стенли е с много висока температура 39 градуса  Sad и даже онази нощ вдигна 40.4 и направо щях да умра от притеснение, веднаха се обадих на Бърза помощ и ми казаха да го увия гол в мокър чаршав, докато дойдат. Така и направих и свалихме до 38.5 и като дойдоха ми предписаха един куп щуротии. На следващия ден отидохме до Исул, че така ни каза лекарката от Бърза помощ, защото само там има дежурен УНГ. Слава Богу, няма възпаление на ухото, а явно е някакъв вирус  newsm78 Но освен температура няма нищо друго. Дано да спадне, че трета нощ не сме спали  ooooh! От всички лекарства, които ни предписаха за сваляне на температурата нищо не помогна освен оцет и вода и компреси на ръцете, краката и челото!

Момичета, дано не ви се налага, но това наистина сваля температурата.

Бубка, много ти благодаря за комплимента   bouquet Имаш почерпка от мен  cheers

# 230
newsm78 Къде сте, бе хора?  newsm78

# 231
Привет дами!

Честит рожден ден на патерици на Юли, Скарлет и Марти! newsm59

Честито на всички новопроходили дечица!   Hands Clap smile3539

Енви, благодаря, че питаш  bouquet температура нямам от 2 дни, обаче съм много зле с гърлото, едвам говоря, ужасТна кашлица и секрети #Cussing out #2gunfire нямам думи Close Twisted Evil

Ние оправяме офиса почивните дни и заради това ме няма, чета и по диагонал, ама ще мине и това време Crazy

# 232
  • Boston, MA
Честит рожден ден на Марти и Джорджия!

Честито на големия рожденик на Роди!

Уф, Наде, много гадно това, което сте преживяли. Дано вече се е оправил Стенли!

Надявам се Дилянка и Мати да оздравяват бързо!

И Юли е страшен сладур, и Стилиян! Наистина нашите гарджета са най-сладки!

При нас е по-добре положението, само че изпуснахме уикенда за почивка от болестите... Май ще се наградя тази вечер с концерт поне.

# 233
  • Добрич
 newsm59Честит рожден ден на Джорджия newsm59

Хайде и аз да се оплача, че моите дечица се редуват - ту единия , ту другия болни.

Nadeto , Иленка, напълно Ви разбирам болка в ушите, температура, зачервени гърла, сополи , ужас  ooooh!. Чета , че и доста дечица и мами са болнички. От нас едно голямо гуш  Hug и бързо оправяне Peace.

Хайде лека вечер

# 234
  • София
Привет момичета! Heart Eyes

Много рожденници, много празници не съм честитила, но съпреживях с добро питие, наздравица и въобще както си му е реда  Mr. Green Чета, че много болни дечица има - дано бързо се оправят, съчувствам на мамите най-искренно, преживяват голям стрес затова 1000х Hug от мен!

А какви торти....мале, мале, мале, красота и вкуснотия! Като гледам снимките на рожденниците и отивам в Готварския да чета за торти  Mr. Green

# 235
Данче, липсваш! Confused

Нуни, ужасно тъп въпрос съм задала за концерта, но докато осмисля датата...  Embarassed Велинката май ми е изцокала не само млякото... Crazy

Болните, да оздравяват! Praynig
Те и моите деца не са съвсем наред, таткото и той се оплаква, и мен гърлото ми дращи... Rolling Eyes

# 236
  • София
Привет!
Леле, Ванче, влюбена съм!

Да оздравявт болните - Наде и ние като вас бяхме, но се оказаха зъби!

# 237
Вашите деца заизграват ли се сами в кошара или някъде и това колко време трае?
Сами ли заспиват?
Плачат ли от непознати?

# 238
Привет  Hug
Честито на празнуващите и празнувалите от близките дни!

Вашите деца заизграват ли се сами в кошара или някъде и това колко време трае?
Сами ли заспиват?
Плачат ли от непознати?
  • Заиграва се сам, понякога за около час дори, в стаята на земята си играе, аз кошара за игра никога не съм ползвала.
  • Ами заспиването ни е болен проблем Sad Не заспива сам, само с гушкане или кърмене
  • Плаче, но само от някои хора

# 239
  • София
Добро утро  Hug

1. Заиграва се сам, не съм засичала за колко време, но все ми се струва кратко.

2. Заспива винаги сам, в повечето случаи иска да е сам и в стаята.

3. Плакал е само веднъж от непознат човек, от съсед с мустаци, иначе не.

Общи условия

Активация на акаунт