АПРИЛСКОТО дете ходи стабилно и се грижи за фигурата на мама активно

• 7 385
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро на всички! Хайде ние с Данчето слагаме кафе за останалите     food010

Стенли тази нощ нямаше температура, но осъмнахме с обрив по лицето, после и по гръбчето, а сега видях и по корема и около пишлето  newsm78 Това ми прилича на шарка, ама по-късно ще звънна на доктора да питам.

1. Заиграва се в кошарата, но само за 10-15 мин, най-много си харесва жирафа от "Памперс".
2. Заспива много по-лесно, ако е сам в стаята, иначе ако има някой при него се лигави  Mr. Green
3. От непознати каки не плаче, даже напротив Mr. Green многоооооо им се радва, но от мъже с мустаци и очила се плаши в първия момент, но не винаги.

Вени, дано са зъби, че вече в чудо се видях кво е това - 5 дни висока температура без нищо друго  newsm78 А ние нали още си нямаме нито едно зъбче  Blush

Последна редакция: пн, 30 апр 2007, 09:19 от Nadeto

# 241

Честит Рожден Ден на Мартин! Здраво и усмихнато детенце да расте и много щури игри! Поздрави и на мама Шуши   bouquet

# 242
  • Добрич
newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ newsm59

1. Сам си играе в кошарата, но бързо му омръзва.
2. Не заспива сам, държа му ръката или пък го галя по главичката.
3. За сега от непознати не се страхува.

При нас още не са се шарили - нито каката , нито малкия. Аз всички шарки съм ги карала. Казват, че е по-добре докато са малки да изкарат шарката, но защо не съм питала newsm78

# 243
Майчета, какво да права............да го вода на преглед в дежурния кабинет или да се обадя на нашия доктор /но ми е неудобно вече, че трети път му звъня за почивните дни, а и той е човек и има нужда от почивка  ooooh! / А, ако е шарка не искам да го вода навън, за да не заразиме някое друго дете. Кажете как се действа в такива случаи, когато сте имали съмнения за шарка-въпрос към мамите, които са се сблъсквали с това!

# 244
Честит Рожден Ден на Мартин!   bouquet

Наде, звънни му пак-извини му се на човека и му обясни защо се притесняваш. Той ще ти каже какво да правиш и къде да отидеш, ако трябва Peace

Вашите деца заизграват ли се сами в кошара или някъде и това колко време трае?
Сами ли заспиват?
Плачат ли от непознати?
1-Заиграваше се в кошарата преди време като беше 9-10месечен.
Вече играе на земята и около час примерно може да продължи.
2-Заспива в мен като слушаме BabyTV или го гушкам ,ако искам по бързо да го приспя.Сам в стаята не съм го пробвала да го оставя-засега плаче и не съм опитвала.
3-Много рядко плаче, обикновенно се хили и заговаря всеки с който се разминем/всякъкъв.

Последна редакция: пн, 30 апр 2007, 10:20 от rody

# 245
Сега му звънях на личния лекар и му се извиних, но той ми каза "Съжалявам, сега не мога нищо да ви кажа, дали е шарка или не! Заведете го на лекар и ми затвори!!!  #Cussing out

# 246
  • София
Наде, защо мислиш, че е шарка?

# 247
Сега му звънях на личния лекар и му се извиних, но той ми каза "Съжалявам, сега не мога нищо да ви кажа, дали е шарка или не! Заведете го на лекар и ми затвори!!!  #Cussing out

Е това много го обичам-ще се истрие телефона, ако е по любезен #2gunfire Ами води го да го види лекар-какво друго ти остава.

Вени то и аз незнам как да различа шарка и какво се прави newsm78

# 248
Вени, защото има по лицето, корема, гръбчето и по слабините ситни пъпчици, а и с тази висока температура няколко дни и точно сега като избиха и му спадна  newsm78 не знам какво друго може да е. Отивам и после ще ви пиша.

# 249
  • София
Извинявам се, че сменям темата, но продължавам в стил тъпа и упорита да питам има ли вече не питам за желаещи отказали се от срещата, а ако има още мераклии питам - какво правиме? До изминалата седмица беше срока за събиране на капарото пък пак нищо не направихме. Понеже със Смин сме яхнали метлите по повод близо 30те страници изписани за националната среща, която върви към провал сега да заповядат лешоядките да се хилят едно голяяяяяяямо благодаря за десетките коментари за месеца, датата, мястото, за това, че последните държащи на думата си, се набутваме в стаи по 45 лв като можеше и виличка за по 5-10 лв! Всички, които бяха с претенции за всички тези неща се отказахте, едно голямо благодаря! Иначе Априлките сме много задружни  Mr. Green

# 250
Добро утро!

Честит Рожден Ден на Марти!

Честито прохождане на малкото Писанче   bouquet

Наде, дано Стенли се оправя бързо  Hug

# 251
Шуши, честит рожден ден на Марти! Здраво и щастливо детенце да расте  bouquet

Ринка, снимки имате ли от рождения ден? Качи някоя да видим малечката.

Наде, заведи го на лекар, да си сигурна. А тоя личен лекар .... Close

Вчера нещо нахапа Яна и сега има три голееееееми пъпки - на бузата, между очите и на едната китка. Дебели, големи пъпки! И я сърби, защото ги пипа и се нерви много. С какво да ги намажа, знае ли някой???

Енви, ще разкажа за концерта, ама има време Grinning А как го чакам самооооо Crazy

# 252
  • София
Нуни, питай най добре в аптеката, има най-различни мазилца за след ухапване. Помага и ако е измито с вода мястото, но и да не се пипа  Confused

# 253
Оказа се, че не е шарка, а от парацетамола! Нали ни казаха да редуваме Панадол и свещички Ефералган, та и в двете има парацетамол и от това е обрива  ooooh! Казаха ми, ако пак вдигне Т да му давам Нурофен.
Нуни, дано бързо да и мине на Яна  Heart Eyes
Всички болнички, бързо да се оправят и да излизат да си играят навън  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 30 апр 2007, 13:06 от Nadeto

# 254
Данче, как да не се пипа. Невъзможно Confused Ръцете са и непрестанно там. Намазах я с едно, пък да видим...
А ти по-споко за срещата, не се нервирай. Ще видиш, че среща ще има и ще мине страхотно Grinning

Наде, добре че не сте лепнали някоя шарка. Аз през живота си не съм имала никаква, та си представям Яна като ги започне, аз с нея ще ги карам Confused

Общи условия

Активация на акаунт