АПРИЛСКОТО дете ходи стабилно и се грижи за фигурата на мама активно

• 7 385
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
  bouquetЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИН!  bouquet

Наде, ако имаш предвид варицела - просто няма да имаш никакво съмнение, като я видиш. Но не излиза така масово. В началото - само тук-там по тялото, дори 2-3 пъпки за цялото тяло. Пъпките са големи, първоначално местото е само зачервено, после се оформя пъпката, после се пълни с течност, пука се, прави струпче, пада струпчето, пак е червено и чак след това минава. Пъпката е точно, като леща голяма, нали се нарича шарката още и лещенка. При Пепи първите пъпки бяха точно над дупето, а при Вили - по косата. Доста съм подробна, но дано съм била от полза, т.к. и аз все се притеснявах, че няма да я различа варицелата. С другите шарки опит нямам, все още. Rolling Eyes

Мимка, заиграва се сама в кошарата и ли на пода все по-дълго, понякога повече от час. Заспива сама в кошарата, но след "ритуал" - гушкане, водичка, завиване, чао-чао и пр. Вече не плаче от непознати, но не й е приятно съвсем непознати, да я закачат - търси мен и се гушка. Blush

Данче, Смини, благодарностите са за вас!   bouquet  bouquet Обаче слезте от метлите - нали е по желание все пак! При първа възможност ще мина през темата, да се отчета! Peace

# 256
Енви, благодарности за обяснението! Наистина доста добре си го обяснила и като ми се наложи няма как да го сбъркам! Мерси   bouquet

# 257
Абе не мога да разбера в мен ли е проблемът или какво. Виждам 31 нови отговора, а в темата ги няма  newsm78

# 258
Юлче, къде ги виждаш? Аз също се чуда защо е толкова пусто, но мислех, че всички са навън  newsm78

# 259
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ШУШИ!

Енви, никого не карам на сила Rolling Eyes, просто ми е мъчно много Sad, защото много искам да се видим, да си полафим, децата да си поиграят...това е... Rolling Eyes
Мимка,
1. кошара за игра сме нямали, но на земята се заиграва, различно - от 5 мин до половин час някъде
2. заспива сам ако е в количката, случвало се е и както седи в баща си и да заспи, но по принцип, докато суче
3. не плаче, срамува се, това е новата му мода
Наде, и ние така се изриваме от Панадола...че сега аз като пих покрай тмпературата и пак се изрина Twisted Evil
Нунич, бравос за концерта  Peace Аз на Iron Maiden се точа ама да видим  newsm78
Данич, това е за теб

# 260
Наде, виждам в росени 2006 темата, но само до 12 стр. - последен отговор на Иленка. После като натисна 12 стр. наистина ми показва последно отговора на Иленка. Ако натисна "всички" - виждам всички отговори  newsm78 Много странно. Въобще нещо ми е такова бъгаво от вчера - не само тук, а целия форум. Все едно от 2 дни никой нищо никъде не е писал, освен в клю-то. Като натиснах одеве "отговори" и пишеше, че има 31 нови отговора  Rolling Eyes

# 261
  • Boston, MA
Честит рожден ден на Марти!

По анкетата на Мимка: Не, не и не.  Mr. Green
Заиграването свърши, щъка нон-стоп на два или четири крака.
Заспиването сам ще го пробваме тази седмица.
Няма никакви проблеми с външни хора.

Нуни, и аз искам да гледам Джордж Майкъл  Sad... Снощи бях на супер концерт - Килърс - подгряващата им банда беше японска кавъргрупа на Битълс, страхотни бяха (и подгряващите, и основните). Днес дрема малко, защото се прибрахме по нощите.

Данче, не се ядосвай, винаги така става. И малкото, които отидете, ще изкарате супер, сигурна съм!

# 262
  • София
Честит Рожден Ден на Марти! Желая му здраве и щастие, то на туй `убаво дете и слънчева мама друго не им трябва, нали?!

# 263
здравейте и от нас  Hug
сами не заспиваме, със млякото или със сок  Tired
въолще не се заиграма за дълго, бързо му омръзва всичко
плаче от непознати
Наде да оздравявате, че кафе трябва да пием   bouquet
ние пък днес ходихме до Копривщица на разходка беше страхотна лудница  #Crazy нали имат празник днес

# 264
Пете, защо не каза  #Cussing out Ние утре мислехме да ходим, че нали свекърва ми е от там и ходим всяка година на възстановката на Априлското въстание..............ама аз разбрах, че е утре  newsm78 Нищо де, все пак няма да ходим, че Стенли още не се е оправил съвсем.

Смини, я кажи как точно ви изглежда обрива и къде се появява, за колко време изчезва и даваш ли нещо за него?

Юлче, а на мен емотиконите не ми се движат от месеци  #Cussing out

# 265
Наде, излиза по гръбчето и най-вече в областта на вратлето, по лицето и крайниците няма, един път имаше по гърдичките..много дребни пъпчици, леко розовки, и за 2-3 дни отшумяват, с нищо не ги мажа Peace

# 266
  • София
Здравейте!
Честито на рожденниците от почивните дни!   ura

Ние се върнахме по-раничко от почивката, че утре пътуването към С-я ще е доста невъзможно. Вальо си попълзя по полянките, всичките му дрехи станаха ... не е за разправяне  ooooh! Само лошото е, че му текнаха едни сополи и спинка много зле, от 2 нощи само се разнасяме и вече доста нанагорно ми идва  Tired
Виждам, че и други болнички има.  Sad Дано всички оздравяват бързо!  Praynig

Ама са ни големи сладури рожденниците. Дано да имам малко време утре да кача и аз снимки от ЧРД-то ни.

# 267
Днеска скитахме из Пловдив, и до едно ресторанче Руенско езеро или нещо подобно беше Пловдивските мами ще ме поправят ако греша, много хубава разходка беше.

# 268
  • Русе
Добро утро момичета!

Честито порастнало вчера момченце на Шуши!

Честит 1-ви Рожден Ден на Кристиян!  ura

Днес черпя за моето любимо порастнало момче, което навършва христова възраст...

Раздали сме децата на бабите, за да можем подобаващо да организираме купона  Grinning. Скъсахме се от чистене тези дни, но нали го раздаваме "младоженци"  Wink, почивката ни се отрази супер.

Уф, Наде, голям екшън е имало при вас! Praynig Наистина трябва да се внимава с тоя парацетамол  Thinking - И аз винаги редувам Панадол/Ефералган с Нурофен, като гледам минимум 6 часа да има м/у приемите.  Хайде, дано са зъбки, че май само твоят юнак остана неозъбен  Laughing.

Мимка, ти някоя снимчица няма ли да пляснеш, или пак ще скатаеш?  Wink

# 269
здравейте честит рожден ден на всички от този клуб.
вие с какво се храните и колко пъти на ден.
ние до сега 5 пъти, но от една седмица минахме на 4.
6-6.30 - адапт. мляко
12- обядва супа и второто от кухнята
15.30-16 - десерт или каша, плодово пюре
20.- супа и адапт. мляко
чакам вашите отговори.лек ден

Общи условия

Активация на акаунт