ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИН! 
Наде, ако имаш предвид варицела - просто няма да имаш никакво съмнение, като я видиш. Но не излиза така масово. В началото - само тук-там по тялото, дори 2-3 пъпки за цялото тяло. Пъпките са големи, първоначално местото е само зачервено, после се оформя пъпката, после се пълни с течност, пука се, прави струпче, пада струпчето, пак е червено и чак след това минава. Пъпката е точно, като леща голяма, нали се нарича шарката още и лещенка. При Пепи първите пъпки бяха точно над дупето, а при Вили - по косата. Доста съм подробна, но дано съм била от полза, т.к. и аз все се притеснявах, че няма да я различа варицелата. С другите шарки опит нямам, все още.
Мимка, заиграва се сама в кошарата и ли на пода все по-дълго, понякога повече от час. Заспива сама в кошарата, но след "ритуал" - гушкане, водичка, завиване, чао-чао и пр. Вече не плаче от непознати, но не й е приятно съвсем непознати, да я закачат - търси мен и се гушка.

Данче, Смини, благодарностите са за вас!
Обаче слезте от метлите - нали е по желание все пак! При първа възможност ще мина през темата, да се отчета!
, защото много искам да се видим, да си полафим, децата да си поиграят...това е... 

нали имат празник днес
Ние утре мислехме да ходим, че нали свекърва ми е от там и ходим всяка година на възстановката на Априлското въстание..............ама аз разбрах, че е утре 
Само лошото е, че му текнаха едни сополи и спинка много зле, от 2 нощи само се разнасяме и вече доста нанагорно ми идва 

. Скъсахме се от чистене тези дни, но нали го раздаваме "младоженци"
, почивката ни се отрази супер.
- И аз винаги редувам Панадол/Ефералган с Нурофен, като гледам минимум 6 часа да има м/у приемите. Хайде, дано са зъбки, че май само твоят юнак остана неозъбен