АПРИЛСКОТО дете ходи стабилно и се грижи за фигурата на мама активно

• 7 385
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Привет и честито на Кристиян!

Ние не засипваме само, освен с рев!
Не плаче от непознати - напротив, хили им се!
може да се занимава сам, стига де не е кисел нещо
за храненето - на 4 пъти сме отдавна:
закуска - кус-кус, попара или грис със сирене
обяд - второто от кухнята и десерта
закуска - ако не е изял десерта от кухнята или каша
вечеря супата, сухар, сирене

# 271
Вече има качени снимки
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=54953

aprilkidwe , 2006-2

От Франция и Тайланд

Последна редакция: вт, 01 май 2007, 11:55 от Мирела

# 272
Момичета аз много не пиша пък и не съм чела назад но искам да честитя на всички празнували през Април и най-вече на всички майки, които вече цяла година си споделяме тук и се разбираме! искам да ви подаря всички тези цветя  Hug http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101422&photo=21

# 273
ИЛЕНКА, ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК!
ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ДА ТЕ СЛУША И ОБИЧА!

bouquetЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИАН!  bouquet

Смини, и на мен ми е много тъжно, но си е за моя сметка!  Rolling Eyes Мисля си обаче, че от мъка метлата не се яхва - други чувства са нужни... Mr. Green

Бубка, мнооогооо хубав аватар!!! Heart Eyes

Меню - 4 пъти на ден - домашно готвено:  chef
закуска - зърнени/овесени, ръжени и ечемичени ядки, просо, елда/ или царевичен грис или кус-кус- + сирене /овче или краве/ + масло;
обяд - един ден месна манджа, друг ден - постна манджа+жълтък; понякога купешко пюре.
следоб.закуска - плод + извара, или кисело мляко с бисквит, или филийка с извара или кашкавал, или купешка плодова каша от буркан + банан... Гледам винаги, да има и пресен плод.
вечеря - супа, леща, боб, постна манджа... за десерт плодов йогурт или Активия.

Последна редакция: вт, 01 май 2007, 12:04 от envia

# 274
Честит Рожден Ден на Кристиян! Да расте здраво и щастливо дете и да е винаги усмихнато!

Иленка, честито и на твоя рожденик! Да е жив и здрав и много да си те обичка!

tusana, ние също от доста време сме на 4 яденета. Сутрин попара /не признава друго/, а от скоро и кашкаваликите много ги уважава  Mr. Green На обяд второто от кухнята, следобяд десерта, а вечер супата със сухар.

C-3PO, благодарско за хубавите цветя! Многооооо са готини, искам ги всичките!

Последна редакция: вт, 01 май 2007, 12:03 от Nadeto

# 275
Иленка, да е жив и здрав любимият! Много да се слушкате и обичкате!

# 276
много, много целувки на порасналите през изминалите дни априлчета, а на техните майчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
аз напоследък нямам никакво време - с Драго правим едни анкети, нъл` требе да се яде  Mr. Green
айде, докато пак вляза тук....надявам се скоро да се оправят при нас нещата и пак да съм си редовно при вас, мили мои  Hug

# 277
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА РОЖДЕННИЦИТЕ!

ЧЕСТИТ 1-ВИ МАЙ!

Нуни, ние пътуваме постоянно и често сме нахапани от насекоми. Мажем пъпките с Фенистил гел или Псилобалсам. Дано вече са ви минали!

По запитването : заспива сама само в количката или в колата. Вкъщи често с шише сок и с мен. Заиграва се често сама и то за по 20 мин. А като си нарочи някой от когото да реве, няма успокояване. Веднъж качих мой приятел в колата, пътувахме 40 мин., а тя не спря да плаче. Той нямаше книжка, аз трябваше да продължавам да карам, а тя ревеше ли ревеше, ужас. Иначе от непознати няма никакви притеснения.

Поздрави

# 278
благодаря за отговорите, но моята дъщеря става сутрин към 5.30-6.15 и пие мляко и пак заспива за едни час.вечер вечеря и заспива рано към 8 часа.а сутрин в 6 часа просто няма как да се храним с кус-кс,поара,каши.вашите деца сутрин в колко стават и кога закусват?

# 279
Към 7 АМ, после спи до 10.
10 закуска попара или крем.
14 обяд супа със сухар и сирене.
17 Крем
20 Ядене с месо
22 АМ

# 280
  • София
Иленка, да е честит празника на любимият ти мъж! Да те слуша, радва и все така да спомага за създаването на такива прекрасни деца!

Енви, вашето меню без калкулиране на млякото ли е?

# 281
tusana, при нас беше същото с ранното ставане, но като спрях да му давам веднага след ставане да яде, а към 8.30-9 ч и започна да става по-късно. Пробвай да даваш рано сутрин вода или чай, но не сок, защото ще свикне и с него и ще се буди за сок.

Данче, Стенли също вечер не пие мляко, не го иска. Само тия дни, докато беше болен го излъгвах да пие кисело мляко с банан и бисквити.

# 282
Данче, АМ не давам.  Rolling Eyes Иначе там, където няма месо и жълтък, все има нещо млечно - кис.мляко, сирене, извара, масло.

Тусана, ами всяко дете е различно!  Peace Ти пита при нас как е, нали!? Wink

А като часове /приблизително/:
8,30 - 9 ч - закуска
13 ч - обяд
17,30 ч. - следоб.закуска
19-19,30 ч. - вечеря.

# 283
ето малко снимки от нас
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=90527
ние папкаме така:
9.00 кус кус или грис, попара не обича
13.00 обяд от кухнята
17.00 каша
20.00 супа
21,30 АМ

# 284
  • София
Режима на хранене на Стаско е горе долу така -

8-9ч събуждане и 200 мл АМ
10ч попара, кис. мляко с пл. пюре и бисквити, пл. пюре с бискв. и др.
13-14ч обяд - домпром или купешко месно пюре
17-18ч сл. закуска - пак мой плодово - зърнен - млечен бъркоч
20-21ч 200 мл АМ

Обаче продължа проблема с пиенето на течности. Единствено пробутвам детския чай на ХИП и то с най-голям успех единствено през ноща, минава и сок "Здравко", "Теди", но нещо и на него стиска уста и клати глава.

Общи условия

Активация на акаунт