АПРИЛСКОТО дете ходи стабилно и се грижи за фигурата на мама активно

• 7 385
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
Мдааа. Баща ми ми изнесе една лекция за ползването на презервативи  Mr. Green

# 31
Твърде безсмислена лекция на този етап Mr. Green

# 32
Е той човекът да си каже  Mr. Green

# 33
Joy hahaha ох, юлче, от сърце ме развесели
филипка, ти нещо....чакаме ние Whistling

# 34
Смешно ли ви е? А? А питате ли го него какво му е, като си представи дъщеря си след две години и половина пак бременна, и то само защото не й е прочел таз гореспомената лекция, когато му е било времето? По-добре късно, отколкото никога! (И ние с мама много се смяхме  Mr. Green) Иначе бабите са във възторг, строени и подредени кога точно да се освободят за помагането. Аз въобще не се виждам да се справя сама с 2 едновременно, особено ако и второто се окаже пристрастено към кърменето, както първото в началото.

# 35
А ние сме с Т 39, смъкнахме я от 41 Tired.
Гадните зъбиииииии Twisted Evil.

# 36
Благодаря на всички ви за пожеланията  Hug Hug HugНие купонясвахме до преди малко-Оги героиски поспа 3 часа и после голяма игра с каките-много съм щастлива и доволна  HugСега отново уморен заспа. Ето малко и от тортата ни ,да почерпим  Mr. Green

# 37
Честит рожден ден и на Мария , Велизар, Стилиян !!!

Радвайте много мама и тати  Hug Hug Hug

# 38
  • София
Влизам само да честитя на днешните рожденици!

Честит 1-ви РД на априлските ни сладури - Оги, Мария, Велизар и Стилиян! Бъдете винаги засмени и с любов оградени!
 smile3510  bdbaloni baloni

# 39
Здравейте, момичета  Hug Аз напоследък малко от дъжд на вятър се вясвам, а и по-рядко, ама искаме да ходим, и ходим, и ходим...  Mr. Green
Ягоди дадох преди 2 дни пресни - на първата хапка се понамръщи, ама нали иска от всичко да опита ... хапна още 2-3 пъти и така  Mr. Green
Коприва не съм давала, а санак много много не обича.
Домат съм слагале смелени, стерилизирани в някои пюрета, а за пресни не съм сигурна дали съм давала  Blush
На консултацията на годинка тежеше 9.250 и 76 см - фина мадама  Mr. Green Казаха, че вече мога да и давам ягоди, праскови и белтък. Аз прасковите ги въведох отдавна с готово пюре.
Юлче, баща ти голям сладур  Joy

И разбира се Честито на порастналите априлковчета и на техните майчета и татенца!
и за дечицата
а това за техните майчета

# 40
  • нейде там, където ....
Честит рожден ден на всички пораснали бебчета!
Извинете за отсъствието, ама поне попрочитам от време на време.
За манджите при нас - ядем почти всичко,
Коприва не съм давала, защото няма от къде да взема.
Мед - давам отдавна
Жълтък - в супа, сладкиш или баница
Белтък - опита по Великден. Хареса му.
Ягоди - баткото получаваше разстройство и ме е страх сега да давам
Домат  - май още са доста нитратни, не смея пресен да дам.
И не иска манджа с малки парченца. Или съвсем намачкано или да са парченца, които да вземе с ръка и сам да си ги сложи в устата, иначе не ще нищо. Стои гладен, според мен, ама не плаче. Знам ли и аз какво става  newsm78

Да питам за друго - говорят ли вашите априлчета? нашият юнак не иска. чувам по нещо смислено, ако оставя отворена врата от другата стая, но ако ме вижда - само тате вика. Преди казваше и мама, като е на зор. По някое време два дена повтаряше само мама и спря изведнъж.

# 41
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНИЦАТА ДИДИ! Heart Eyes
ДА Е ЗДРАВА И КРАСИВА, УМНА И ЩАСТЛИВА!
ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТИ,
ДА Е ДРУЖИНКА НА БАТИ!

ИЛЕНКА, ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕННИЧКА! Hug
НЕКА ТЕ КАРА, ДА СЕ ЧУВСТВАШ НАЙ-ЩАСТЛИВА МАМА!

bouquetЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН И НА ИВАЙЛА!  bouquet

АПРИЛКИ, ЧЕРПЯ ВИ И ЗА МОЕТО ПОРАСНАЛО МОМИЧЕНЦЕ!  Hug
МНОГО МИ СЕ ИСКА, ДА БЪДЕ РЕАЛНО, НО ЗАСЕГА САМО ВИРТУАЛНО.
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЕ РАДВАМ, ЧЕ ИМАМ ВЪЗМОЖНОСТТА,
 С ВАС ДА СПОДЕЛЯ ПРАЗНИКА НИ!!! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 23 апр 2007, 08:45 от envia

# 42
Честит рожден ден на двете грации Диди и Вили! Heart Eyes
Да растат безгрижно и да даряват мама и тати с много любов.
Иленка, Енви честит празник мили момичета  bouquet.
Смъкнахме Т към 4 сутринта и сега е значително по-добре-дано не вдига повече Sad

# 43
Честит рожден ден Диди Heart Eyes, Вили Heart Eyes и Ивайла Heart Eyes Весел празник и много здраве:)

Пък вие, мили прекрасни родители на тези прекрасни едногодишни госпожици. Бъдете много здрави, много горди и много щастливи Heart Eyes

JD, и Симона не говори, или поне аз не я разбирам. Казвала е смислено уж, мамо, бабо, дядо и тати, но ги върти, сега е на фаза 'тати', точно като вас. Но пък вече май всичко разбират хитрушчетата.

Ванче, такава Т от зъби newsm78 Ходихте ли на док? Иначе, бързо да се оправя Юлката Hug

# 44
Честит рожден ден на Великденските принцеси Вили и Диди!
Желая ви щастливо детство, здраве, да бъдете палави, лъчезарни и много обичани от батковците! Hug

За страхотните им майчета!

Честит празник и на Ивайла и мама Ива! Hug

Ванче, каква е тая висока Т от зъби?Дали това е причината само?
Дано хубавеца не вдига повече Praynig

Общи условия

Активация на акаунт