АПРИЛСКОТО дете ходи стабилно и се грижи за фигурата на мама активно

• 7 382
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, аз супер безотговорно си изпуснах месеца за направлението за кръв и урина. Тоест в началото Симона се разболя, после го позабравих, а накрая не успявах да събера урина и той си мина. Някой има ли идея колко струват изследванията?

# 46
Черепахче, не са скъпи, нещо от рода на 2-3 лева.Ама защо да си изпуснала, нали направлението е за 1 месец?

И аз имам проблем с вземането на урина, някой успял има ли, който да сподели?

# 47
Благодаря, Фил  bouquet Мда, цял месец изпуснах, доки ми го даде преди Симона да навърши година Embarassed

# 48
добро утро  Hug
вчера кръстихме Алекс и вече си имаме още едно християнче Hug, празнувахме също после и рождения му ден в едно заведение и си изкарахме супер, много съм доволна, като събера всички снимки ще кача
Филипа аз го сложих на гърнето и така успях с урината Peace
ягоди и мед не съм давала
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕНИЦИТЕ ВЕСЕЛ ПРАЗНИК  bouquet

# 49
Честит рожден ден и специални поздрави и целувки за малките принцеси Вили и Диди!Мили дечица бъдете здрави,весели,засмени и много радвайте мама и тати!
Честит празник на щастливи мамчета на двете пораснали рожденнички!
Честито и на всички априлчета празнували през уикенда!  bouquet

# 50
Петя, аз за гърнето съм се сетила, ама не е много стерилно според мен, колкото и да съм го мила Thinking

А с колектор не става и не става Tired

# 51
Честито на Диди и Вили! Малки сладки момиченца-кокиченца, пожелавам ви здраве, усмивки и много радости!

Фил - с колектор и на гърнето, едновременно. Ще действа, ако е свикнал да пишка на гърне обаче, иначе може да стане и да хукне нанякъде. Можеш да пробваш и следното - сутрин веднага след ставане, върху повивалника - даваш играчки в ръцете, вода да пие, повтаряш пишшш и леекичко духваш в посока към колектора.

# 52
  • Русе
Честит Първи Рожден Ден на Вили!

Да расте здрава, щастлива, умна и красива, оградена от много смях и любов!
енви, от сърце желая на цялото ви семейство прекрасен празник и много незабравими моменти с малката принцеса!

Честит 1-ви Рожден Ден и на Ивайла!

Да бъде здрава, силна, светлина и опора на мама и тати! Весел празник!  bouquet

# 53
  • Русе
Ето почерпка и от нас:

Благодарим на всички за милите поздрави и наздраве!

# 54
юлче, пробвах с колектор и на гърне-изсипа се TiredИначе той проблем със стоенето няма, но не стана.
И на повивалника пробвах, ама като е легнал пак не става, нещо тия колектори дето ги купувам не са с добро лепило и всичко изтича.

# 55
Фил, третият ми вариант включва помощник. Трябва да го изпишаш прав (пак най-лесно става сутрин точно след будене), а помощникът просто трябва да уцели струйката с колектор-чашка.

# 56
юлче, мерси, отдавна се каня да ангажирам Д. сутрин, ама той все бърза.

Тези дни вече трябва да се справя някак.

# 57
Благодаря на всички за хубавите пожелания!  bouquet
Точно днес една приятелка е родила момиченце и на мен ми стана още по-празнично! Party

Филипка, едно време  Mr. Green на Пепи така му вземах урина - прав и пишлето в чашката. Наистина сутрин е най-лесно или след друг сън. Да пие вода, да постои по голо дупе и да му стане студено, занимавай го с нещо - и трябва да стане. А пък в краен случай - направо в гърнето, измий го хубаво преди това.

Ванче, и мен тази Т ме съмнява да е от зъби.  Thinking Дано не е нищо по-сериозно! Praynig Тук /т.е. в града - не в нашата къща, все още/ имаме вирус с Т, разстройство и повръщане. Confused

# 58
Честит Рожден Ден на Диди и Вили!
Да растат големи, весели и игриви!

Честит празник на майчетата им!

# 59
  • 2 етажа над тавана
Честит първи рожден ден на Вили, Диди и Ивайла! Мили малки момичета, растете усмихнати и радостни и бъдете най-голямата гордост за своите родители!
На прекрасните майки на рожденичките - бъдете все такива неотразимо красиви и добри същества - специално за вас, мили дами, от мен и малката Маги

Черепахче, и аз като теб пропуснах направлението за кръв и урина и мисля да си искам ново в сряда като отидем на консултация - дали ще ми дадат newsm78
Фил, и при мен колекторите са нещо много калпави - нищо не влиза вътре всичко изтича, а взем 2 вида - здраво им е лепилото, но не знам Маги как успява да пишка извън тях Tired
Ванче, много висока Т, бе мила, сигурно ли е, че е от зъбите?Дано да не вдига пак Т малкия юнак Praynig

Общи условия

Активация на акаунт