АПРИЛСКОТО дете ходи стабилно и се грижи за фигурата на мама активно

• 7 429
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, благодаря ви за загрижеността Hug.На док не сме ходили, защото педито ни убеди, че е от зъби.  От поликлиниката, с която е сключила договор да ни лекува в извънработно време отказаха да дойдат до вкъщи Twisted Evilт.к. било много далеко-представяте ли си?Нямам време иначе не бих оставила така нещата.Ние не го размъквахме по нощите пък и така днес няма Т-засега Praynig и утре сме на консултация.
Аз също съм склонна да вярвам, че е от зъбите, защото повярвайте ми НИЩО друго му няма, като изключим два горни резци на път, които ще му пръснат венеца.

# 61
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИЛИ, ДИДИ И ИВАЙЛА! НА ТРИТЕ МАЛКИ ПРИНЦЕСИ ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ И ИГРИ ДО БЕЗКРАЙ.

Ванче,  стиска, палци да са зъби наистина Praynig .Тук лекарката каза, че ако много се подува венеца и не излизат зъбите, да се масажира венеца с някое от мазилата - калгел или дентинокс. Обаче моята дъщеря въбще не даваше да пипна там, а камоли да разтривам.

Аз урина взех с колектор в памперса. Много е важно торбичката на колектора да е НАГОРЕ като слагате памперса. Досега нямам пропуск така. Е, друг е въпросът, че после Димитрина обърна пълния колектор и трябваше да я изпишквам над един буркан.....ама кво да се прави, нямах под ръка друг колектор.

# 62
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИТЕ ПРИНЦЕСИ - ВИЛИ И ДИДИ!
БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЕНВИ И ИЛЕНКА И НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА! ХИЛЯДИ ЦЕЛУВКИ ОТ МЕН!

# 63
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НАШИТЕ ПРИНЦЕСИ - ВИЛИ И ДИДИ!

Ванче, дано не е сериозно! как сте сега! Ама да ти откажат заради разстояние - нечувано направо!

# 64
Честит първи рожден ден на малките принцеси Вили и Диди
Честит празник и на техните майчета
Пете, да ти е живо и здраво християнчето

# 65
  • София
Здравейте момичета,
днес най-накрая заведох Емо на доктор заради сополите, които цяла седмица текат като чешма. Темепература не ми беше вдигал от дни, но днес от сутринта се кривеше и имаше Т. Диагнозата е отит и сега слагам капки в носа и в ушенцето, а ако до сряда няма подобрение ще трябва да пие антибиотик. Взеха му секрет от носа, за да го изследват за алергия към антибиотика  newsm78 - така ми обясни доки. Посъветва ме да го разхождам максимално дълго навън, но да не стои директно на слънце. А аз засега съм му ограничила контактите с хора, защото го мислех за заразен  Embarassed
newsm59
Честит 1-ви РД на трите ни днешни грации! Растете умни и красиви, весели и щастливи мили малки априлски красавици - Вили, Диди и Ивелина!
newsm67 Gift baloni

Пете, честито ти християнче   bouquet
Ванче, заради такова отношение на педката към моя приятелка вече дори не и се обаждам като имам проблем - ползвам я само за мерки и теглилки. В случаи като днешния ходя на частен лекар - никога не ние връщал, а ме е уверил, че ако имам нужда ще дойде и в нас, за да види детето по всяко време на денонощието.

# 66
Честито на Вили, Диди и Иви днес, с пожелания за безгрижно детство!

Честито и на всички рожденници от изминалите 2 дни.

Смин, и аз се записвам за тези гаражи на Чаталджа Mr. Green, тъкмо ще ми е на пешком да ходя, което е супер.
Гледах снимки, всички са страхотни!

Ягоди от няколко дни давам пресни. Лекса ги обожава, снощи изяде 1 и половина. Миналата седмица яде пак, не се сдържах и и дадох да куса, тя като ги харесааа. Преди това ги е яла на пюре с банан купешко и също ги хареса. Мед скоро няма да давам. Жълтук не ща да яде и това е. Няколко пъти я пробвах, но все го плюе. Домат давам от скоро сготвен, пресен още не съм пробвала.

# 67
Честит празник на днешните рожденички!
Много да радват мама и тати и да растат безгрижни и щастливи деца. 

Весел празник и на щастливите родители!

Пете, честит ти християнин.

Ванче, дано не качвате повече температута.

# 68
  • Добрич

newsm59 newsm59 newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИЛИ, ДИДИ И ИВАЙЛА!  newsm59 newsm59 newsm59

# 69
  • 2 етажа над тавана
Ех че пусто тук newsm78 Sad

Пете, честито кръстено детенце!  bouquet

За слънцезащитните кремове нещо да питам - някой да има отзиви за крем/лосион Daylong newsm78

Още 1 питанка - на Маги май от слънцето бялото на очите й се зачервява, а даже понякога й сълзят очите. Все е с козирка и гледам да не я пече в лицето, ама на - спасение няма. При друго детенце да се наблюдава този проблем? Че аз имам сенна хрема и почвам да се притеснявам това нейното да не е някаква алегрия към полени? newsm78 Rolling Eyes

# 70
Бабълче, с Дейлонг мажа Преското, такъв по принцип ползвам и аз от няколко години.

Страхотен е, специфичното е че се намазваш преди излагане на слънце и после след къпане не е нужно да нанасяш отново.

# 71
  • Boston, MA
Честит рожден ден на великденчетата Вили, Диди и Ивайла! Да растат все такива прекрасни цветя!

Честито и на сладката Мима  Heart Eyes, Стилян, Оги и Велизар! От здраве и късмет да не се отърват!

# 72
Мили момичета, благодаря на всички за поздравленията!

Поздравления за Рождения Ден на наборчетата ни Оги, Стилиян и Велизар!

Честит Рожден Ден на Диди, Вили и Ивайла!

Юлче, спешъл тенкс на Ивчо за подаръка  Heart Eyes .

Рожденият Ден мина чудесно, времето беше много хубаво вчера и изкарахме хубаво парти. Получи много подаръци - най-вече дрешки и играчки. Няма нужда да се притеснявам за летния и гардероб  Wink .Мимата накрая така се изтощи, че спеше на рамото на баща си докато и пеехме Happy Birthday  и духахме свещта. Grinning

Ето я и снимката с тортата произведена в тандем с майка ми от нея блатовете от мен крема и украсата http://good-times.webshots.com/photo/2337121540101086645uyjvhJ

Болничките да оздравяват  Praynig !

# 73
Добро утро!

Днес си нямаме рожденици Simple Smile

Чакаме снимки от вчерашните фиести Party

# 74
Добро утро, дами! Hug
Още веднъж благодаря на всички за хубавите пожелания! Да ви се връщат! Peace
Да докладвам от вчерашния прощъпулник, че Велина хвана компютърната мишка.  Laughing Аз въобще не исках, да я подреждаме, но баща й настояваше.

Раче, Ванче, дано скоро се оправят юнаците! Praynig Praynig

Бабъл, нямам представа за очичките. При Вили при всяко боледуване, дори последно при шарката, й се зачервяват и леко секретират. Но това сякаш е по-различно от вашето!? Thinking

Мъжки мами, искате ли да се посмеете hahaha
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=184485.0

Забравих, да кажа, че днес моят малък мъж ми извъртя страхотен номер - тръшна се, че не иска на градина, което се е случвало още точно веднъж, и сега и той ми е закарфичен! Close

Последна редакция: вт, 24 апр 2007, 09:17 от envia

Общи условия

Активация на акаунт