Февруарски снежинки 2026 - Тема 3 ❄️ 🍼

• 8 305
  • 387
  •   2
Отговори
# 375
  • София
Нямах никакви симптоми, нито нещо ме е боляло, нито съм имала високо кръвно. Както си лежах в петък вечер и изведнъж все едно бебето ме удари, чу се едно “пук” . Аз в началото си помислих, че са околоплодните води, докато не станах и не видях какво е. Изключително благодарна съм на екипа в болница Надежда за бързата реакция и , че и аз и бебето сме добре. Лекарите казаха, че е много малък шанс да се случи нещо такова.
Ариел, честита рожба Hug да се гушкате вкъщи на уютничко и преживяното да е зад гърба ви!
Извинявам се за въпроса, със сигурност не ти е до това, но какви са признаците за отлепена плацента? Как се усеща, че нещо не е наред?

# 376
Благодаря много! Т.е. е имало кръв ли всъщност или нещо друго е изтекло? Наистина поздарвления за екипа! И на вас двамата за смелостта да сте минали през това изпитание.

# 377
  • София
Да, изтече огромно количество кръв, но пак казвам шансът е много малък. Не се притеснявайте, всичко ще бъде наред. Явно някои бебчета просто бързат да се родят 😇

# 378
Благодаря ти много! Наистина няма повод за притенснения, вярно е, че са рядкост такива ситуации. Ама да си знам как се разпознават Simple Smile))

# 379
Извинете, имам въпрос по-скоро към раждалите вече жени тук. От няколко часа съм с болки в кръста и корема ниско и както знаете повечето след 2 седмици имам дата за секцио. Но не знам ако ида сега на болница дали ще ме проверяват за разкритие.. тъй като съм чувала, че прегледа за разкритие боли доста и съм се наплашила... ее дали боли толкова много?

Неприятното е, но не е чак толкова страшно, колкото го описват. Просто трябва да си спокойна и максимално отпусната.

# 380
  • София
Правите ли си снимки, пишете ли в дневник? Дори да имате тежка бременност ви гарантирам, че цял живот ще се сещате и говорите за този период. За всяка жена е много важен 🤗

Ето малко надъхване от мен:

Вторият път и сега правихме и фотосесии, много съм доволна - обичам да си гледам тези снимки 😊

# 381
Правя си кратки клипчета за всеки един месец от бременността. Остана най-важното клипче - това вече когато бебка е в ръцете ми 💕💕💕

# 382
  • София
Не съм направила никакви снимки и клипчета. Малко съм зле с тези неща. Сега като се роди бебето искам да направя всичко, което после ще ме кара да си спомням и тя ще се радва да види. Въпросът е, че не знам какво да правя.
Ще я снимам много, това е ясно, не съм по дневниците, но какво друго? Ако имате идеи, споделяйте 😃

# 383
  • София
Не съм направила никакви снимки и клипчета. Малко съм зле с тези неща. Сега като се роди бебето искам да направя всичко, което после ще ме кара да си спомням и тя ще се радва да види. Въпросът е, че не знам какво да правя.
Ще я снимам много, това е ясно, не съм по дневниците, но какво друго? Ако имате идеи, споделяйте 😃

Снимки и най-вече клипчета, защото после много бързо се забравя колко точно големи са били, как са се движили и какви звуци са издавали 🤗

Ние имаме и гипсови отливки на Baby art на ръчичките им от около 40тия ден. Има и някакви албуми, но не ми се е занимавало..
Аз лично този път мисля да си направя бижу с кърма.

# 384
Може ли да споделиш повече за това бижу с кърма
Аз имам някакви снимки на корема, но не са много.. в ремонт сме и няма къде в нас да се снимам без да се види хаосът.. набелязала съм идеи за снимки пред Коледата елха, затова още не я махам 🤣

Поне на подписването фотографите правиха снимки и на корема, та все някакви ще има 😅 точно днес се замислих, че толкова го чаках този корем, а почти не съм го снимала..

# 385
Само снимки на корема всеки месец си правих.
Също и фотосесия ,заедно с таткото преди седмица.Започнах нещо като дневник,  но съвсем малко писах в началото,  после минаха два ,три месеца, айде днес- айде утре и изведнъж  съм в 9-я, представях си едва ли не ,че всеки ден ще пописвам или поне веднъж в седмицата.
Правите ли си снимки, пишете ли в дневник? Дори да имате тежка бременност ви гарантирам, че цял живот ще се сещате и говорите за този период. За всяка жена е много важен 🤗

Ето малко надъхване от мен:

Вторият път и сега правихме и фотосесии, много съм доволна - обичам да си гледам тези снимки 😊

# 386
  • 🌊
Аз освен фотосесии от леглото понеже не мога да стана, няма какво друго да предложа на бебето😂
Днес беше последния ми АГ преглед, добавиха още едни тонове, пуснаха направлението за хоспитализация и чакането до датата почва. В 35 края наистина си мислех, че ще излезе предварително, то не беше тежест, то не беше болка. Сега си рита кротко.

# 387
Никакви снимки нямам. Струва ми се, че коремът ми е по-голям от първия път,ама явно и тогава съм била залюхана и също нямам снимки. Та...ако някой отгоре даде трето отроче, сигурно пак така ще се чудя. Тези дни ще се снимам да имам снимков материал

Общи условия

Активация на акаунт