Февруарски снежинки 2026 - Тема 3 ❄️ 🍼

• 9 457
  • 421
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте! Влизам в 40 г.с., а от 3 седмици все чакам да тръгне раждането. Явно човекът не бърза за никъде Simple Smile
затова пък последните дни много ми натежа ниско долу корема, натиска доста неприятно, трудно и болезнено се завъртам в леглото, при ставане също. В изправено положение ми изтръпват краката, в движение - други проблеми се появяват. Отчитам на килограмите голяма част от нещата, че тръгнах с доста такива и си качих немалко сега.
Хайде здраве да е и здрави и хубави бебета на финала!
Иначе вчерашния преглед мина добре, кръвното е Ок, тонове също, слава Богу. Следя движения и подбутвам момъка, ако се успокои твърде дълго.
Приготвихме документите за хоспитализацията, пусна ми направление лекаря, той е в отпуск следващата седмица, ще ме поеме друг, ако тръгне раждане.
Моля се всичко да е наред!

# 421
  • София
Silvik, стискам палци всичко да мине по мед и масло и скоро да гушкаш малкия господин. Няма лошо бебокът да е айляк и да не бърза, че в този живот все търчим някъде 😃.
И на мен, като стоя права, ми изтръпва десния крак и е доста неприятно, но предполагам, че след раждането проблемът веднага ще изчезне. Тази нощ в просъница, направо спейки, реших кое от двете имена ще бъде 😄. Един ден госпожицата, като ме пита защо съм я кръстила така, ще се чуди каква луда майка има. Така още в началото сънувах датата на раждането, която изобщо не се очертава да е тази, за която планирате секциото, но знам ли какво ще стане 😄.

Общи условия

Активация на акаунт