Февруарски снежинки 2026 - Тема 3 ❄️ 🍼

• 9 610
  • 428
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте! Влизам в 40 г.с., а от 3 седмици все чакам да тръгне раждането. Явно човекът не бърза за никъде Simple Smile
затова пък последните дни много ми натежа ниско долу корема, натиска доста неприятно, трудно и болезнено се завъртам в леглото, при ставане също. В изправено положение ми изтръпват краката, в движение - други проблеми се появяват. Отчитам на килограмите голяма част от нещата, че тръгнах с доста такива и си качих немалко сега.
Хайде здраве да е и здрави и хубави бебета на финала!
Иначе вчерашния преглед мина добре, кръвното е Ок, тонове също, слава Богу. Следя движения и подбутвам момъка, ако се успокои твърде дълго.
Приготвихме документите за хоспитализацията, пусна ми направление лекаря, той е в отпуск следващата седмица, ще ме поеме друг, ако тръгне раждане.
Моля се всичко да е наред!

# 421
  • София
Silvik, стискам палци всичко да мине по мед и масло и скоро да гушкаш малкия господин. Няма лошо бебокът да е айляк и да не бърза, че в този живот все търчим някъде 😃.
И на мен, като стоя права, ми изтръпва десния крак и е доста неприятно, но предполагам, че след раждането проблемът веднага ще изчезне. Тази нощ в просъница, направо спейки, реших кое от двете имена ще бъде 😄. Един ден госпожицата, като ме пита защо съм я кръстила така, ще се чуди каква луда майка има. Така още в началото сънувах датата на раждането, която изобщо не се очертава да е тази, за която планирате секциото, но знам ли какво ще стане 😄.

# 422
В полузаспало състояние какви ли не решения и идеи са идвали Simple Smile тази нощ в просъница си мислех да изчислявам продължителността на първата си бременност с калкулатор от нета от последния цикъл до раждането на дъщеря ми и ако тази е същата, трябва да родя на 29.01 😃

Иначе и на мен десния крак ми изтръпваше само, сега и левия се включва по малко хах.. притиска се нещо от тежестта явно, ще мине, да.

Silvik, стискам палци всичко да мине по мед и масло и скоро да гушкаш малкия господин. Няма лошо бебокът да е айляк и да не бърза, че в този живот все търчим някъде 😃.
И на мен, като стоя права, ми изтръпва десния крак и е доста неприятно, но предполагам, че след раждането проблемът веднага ще изчезне. Тази нощ в просъница, направо спейки, реших кое от двете имена ще бъде 😄. Един ден госпожицата, като ме пита защо съм я кръстила така, ще се чуди каква луда майка има. Така още в началото сънувах датата на раждането, която изобщо не се очертава да е тази, за която планирате секциото, но знам ли какво ще стане 😄.

# 423
Silvik явно си е слязло (смъкнало)надолу бебето и всеки момент престои щом толкова мн ти тежи ниско долу(не че съм голям разбирач де) чак много ми се виждат още 4.седмици да избутам. Баткото само 4 дни по-рано се роди 3750 гр, да видим сега как ще е положението.
Успех и леко да минава !

# 424
SilviK, пожелавам всичко да мине леко и успешно. И аз съм така с изтръпването и краката и ръцете 😃 от 2 дни насам като ме стегне корема е ужасно, започва и гърба да ме боли, корема и на всичкото отгоре все едно имам един голям камък върху гърдите и въздуха ми спира чак и едно напрежение голямо усещам..много е гадно амаа до края сигурно и нещо ново ще усетя😃

# 425
  • 🌊
Силви, и при мен е подобно, но казват, че е не толкова килограми колкото студ. Аз си ходя все едно съм за лятна олимпиада - потник и къси гащета, но изобщо не усещам студ. Другите около мен зъзнат и трябва да ме присещат да се завивам.

Тази нощ беше много зле от към киселини. Както си мислех, че са били зле преди, тази нощ само огън не бълвах. Днес ме боли гърлото и си мълча.

Още 2 дена и влизам в 38гс. Много се надявам да избутам до датата

# 426
Принципно съм много зиморничава, ходя с 3-4 ката дрехи и чорапи. Сега не могат да ме познаят - все ми е топло Simple Smile

Силви, и при мен е подобно, но казват, че е не толкова килограми колкото студ. Аз си ходя все едно съм за лятна олимпиада - потник и къси гащета, но изобщо не усещам студ. Другите около мен зъзнат и трябва да ме присещат да се завивам.

Тази нощ беше много зле от към киселини. Както си мислех, че са били зле преди, тази нощ само огън не бълвах. Днес ме боли гърлото и си мълча.

Още 2 дена и влизам в 38гс. Много се надявам да избутам до датата

# 427
Здравейте момичета! Мен утре сутринта ме приемат в болницата и най-вероятно вторник или сряда ще ми е секциото. Много ме е страх и ми е притеснено, но си повтарям,  че всичко ще е наред! АГ ми предложи още днес да ме приемат, но тъй като един ден предварително правят изследвания и т.н. а аз вече бях хапнала и пила кафе и отказах за днес , защото според мен няма смисъл, тъй като само ще нощувам там без да ми правят нищо и избрах да си остана и тази вечер вкъщи, да си се оправя,  да се изкъпя и да добавя нещата които останаха за багажа. А и малко така да се подготвя психически..🫠🫨🤧

# 428
  • София
Стискам палци всичко да е наред и да мине идеално. Хубаво си решила да си останеш още една нощ, едва ли щяха да ти правят нещо, а ако е била нужно ч, АГ е щяла да ти каже.
Успех и скара да гушкаш прекрасно бебче.

Общи условия

Активация на акаунт