Февруарски снежинки 2026 - Тема 3 ❄️ 🍼

• 10 072
  • 448
  •   2
Отговори
# 435
  • София
Не, изобщо не изостава. 2700 беше в 35+ седмица, съвсем в средата.
Аз бях със съмнения за прееклампсия и доста кофти резултати на урината. Но пия/пиех по 1 л вода на ден, сега с 300 зора стигнах до 1.5 л и резултатите леко се подобриха. Не знам сега този протеин как ще влияе на бебчето. Трябвало ли е да го пия по-рано, с какво ще помогне сега.

# 436
Според мен, приемът на протеин винаги е от полза (и за майката, и за бебчето), независимо от кръвни резултати и тн. Протеинът не се приема, за да може просто бебето да расте, а е изключително важен за баланса на течностите и не само Hands Raised Hands. При нисък албумин например, често се забелязват отоци.

Така че Yellow_girl не се притеснявай да пиеш! Стискам палци всичко да е окей със следващи изследвания!

# 437
  • 🌊
Аз проучвах нещата ако се наложи, но се отказах заради съдържанието на папаин, който може да предизвика контракции.
То реално отидох и при АГ с нагласата, че бебето върви малки и той се разсмя и каза "Да, да, две седмици напред", та не се наложи.

# 438
  • София
Четох аз, че не трябва да има допълнителни витамини и минерали (А,В..) и като влизам в магазина за фитнес почитатели кой знае какво са си помислили момчетата вътре - Тази поничка къде се е понесла 🥴, объркала е фитнесът със сладкарницата. Но ми дадоха някакъв, който бил, бил най-пречистеният. Утре съм на тонове и след това при АГ-то. Ще й покажа какво съм взела, но тя каза, че няма никакви претенции за марката.
Много искам да издържа до датата на секциото, която отива след 10-и и се надявам госпожицата да не ме изненада.

# 439
Днес в 9:57ч. се роди Селина!❤️
2.820 кг. 50 см 😇❤️😇❤️

# 440
Четох аз, че не трябва да има допълнителни витамини и минерали (А,В..) и като влизам в магазина за фитнес почитатели кой знае какво са си помислили момчетата вътре - Тази поничка къде се е понесла 🥴, объркала е фитнесът със сладкарницата. Но ми дадоха някакъв, който бил, бил най-пречистеният. Утре съм на тонове и след това при АГ-то. Ще й покажа какво съм взела, но тя каза, че няма никакви претенции за марката.
Много искам да издържа до датата на секциото, която отива след 10-и и се надявам госпожицата да не ме изненада.

Може да погледнеш евентуално и mamaglow протеина (аз чакам да приключа опаковката на сегашния, който пия и мисля да го поръчам).
Съдържа холин и DHA - които са прекрасни като добавки

Iliyanaah Честито!!!! Да сте живи и здрави, и бързо възстановяване! Two Hearts

# 441
  • София
Iliyanaah, честито! Да е жива и здрава Селина и радостта да е винаги с нея!
Бързо възстановяване!

Misheto, а ти защо го пиеш?

# 442
Iliyanaah, честито! Да е жива и здрава Селина и радостта да е винаги с нея!
Бързо възстановяване!

Misheto, а ти защо го пиеш?

Пия, защото ми е трудно да си набавям дневната доза протеин Frowning1 хич не съм фен на месото, а за капак не мога и да го приготвям вкусно и не ми се занимава да готвя напоследък.

# 443
Честита радост!
Здрава да е!
С късмет в живота!
Бързо възстановяване на мама.
2.820 кг. 50 см 😇❤️😇❤️

# 444
2.820 кг. 50 см 😇❤️😇❤️
Да ви е жива и здрава мъничката ❤️ и бързо възстановяване ❣️

# 445
Жива и здрава да Ви е! 💕

[/b]
Днес в 9:57ч. се роди Селина!❤
2.820 кг. 50 см 😇❤😇❤

# 446
Момичета, бях на тонове и на преглед при АГ и да ви кажа поуплаших се. На тоновете излезе, че имам контракции и АГ като видя каза, че може да се наложи секциото да е другата седмица, измери бебчо и е 2700кг. А по принцип секциото ми е за средата на февруари, провери ме за разкритие, каза че е скъсена шийката и ми издаде направлението за постъпване. Много се надявам да издържи до датата..

# 447
  • София
Stubborn, стискам палци да изкарате до датата на секциото. Даде ли ти нещо да пиеш за контракциите?
2700 никак не е малко, така че не се плаши. С повече почивка ще се успокоят нещата.

# 448
Честито !!!
Бързо възстановяване !
❤️
2.820 кг. 50 см 😇❤️😇❤️

Общи условия

Активация на акаунт