МелоМа(да)ми 3

• 12 489
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
  • СОФИЯ
 Милена Да си жива и здрава и нека всички твои желания бъдат мои пожелания   bouquet това е от мен

# 76
shushi, благодаря за супер поздрава  Hug  bouquet Колебаех се дали да не ви поздравя с нея, но реших да е нещо по-баладично, а ти си усетила настроението ми Simple Smile Благодаря  newsm51

# 77
Конче, ще видим тези дни какво мога да издействам като мп3-ки Simple Smile

# 78
  • СОФИЯ
shushi, благодаря за супер поздрава  Hug  bouquet Колебаех се дали да не ви поздравя с нея, но реших да е нещо по-баладично, а ти си усетила настроението ми Simple Smile Благодаря  newsm51

АААААААААААА ти какво правиш пред компа ?????????  smile3512 Я отивай да празнуваш  newsm24

# 79
АААААААААААА ти какво правиш пред компа ?????????  smile3512 Я отивай да празнуваш  newsm24

Приспах народа и сега празнувам с един нов разкошен концерт на dredg, който имам от тази сутрин. Чудесен подарък Simple Smile

# 80
  • СОФИЯ

Приспах народа и сега празнувам с един нов разкошен концерт на dredg, който имам от тази сутрин. Чудесен подарък Simple Smile

Е, добре , тогава слушкай и куфей с dredg  newsm68 newsm44
Аз отивам да приспивам себе си , че половинката отдавна се приспа  rotfImao rotfImbo
 wavey wavey wavey wavey

# 81
Аз отивам да приспивам себе си , че половинката отдавна се приспа  rotfImao rotfImbo
 wavey wavey wavey wavey

Благодаря ти.
И сладки сънища  smile3524

# 82
Millena, Честит Рождем ден! Много късмет, здраве, музика, хубави емоции и да се обичате с мъжа до теб!

http://youtube.com/watch?v=5NfZBvRvkIg  - поздравявам те с едно от най- любовните и чувствени творения на този човек!

# 83
  • СОФИЯ
Здравейте и от мен ммммммммммммм   newsm53

# 84
Ееее, и аз много се зарадвах за Тайп, еееех, еееееех, ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ! 13 дни преди рождения ми ден...Мога ли да издействам билет за подарък от някого... Joy Или да взема да си намеря нормална работа да си плащам билетите... Crazy Или в крайна сметка пак глад, глад, глад и на концерта ще съм 50 кила, ама на концерт! Mr. Green
Нещо старо златно и много любимо тяхно

П.С. Миллена, ЧРД на патерица!  bouquet

# 85
Ео, радвам се че си тук. Аз не съм особен любител на Тайп, но никога не ги отказвам Grinning

# 86
Ех, конче, на мен ми бяха една от първите групи след ХИМ ( Laughing), бяхме с едни приятели от София на разходка в стария град и едното момче започна да ми пее, а той също има един такъв дълбок глас и аз  Shocked - това звучи добре Mr. Green, после той ми даде диск с мп3 , видяха ми се твърде тежки за тогавашния ми вкус Joy (на 16 бях), както и Crematory малко преди това...Малко по-малко обаче нещата си дойдоха на мястото и сега това са ми две от много любимите групи Crazy

# 87
Милена, честит рожден ден! Прости ми закъснението, къде блях вчера...  Embarassed

Желая ти обич, светлина, вдъхновение и сродни души! Бъди щастлива...
Поздравявам те с тази песен. Не знам защо... Някак си ми напомня на теб.  Heart Eyes

# 88
Искате ли малко да се разтоварите с едни мои любимци. Е, аз и по- леко послушвам Wink

http://youtube.com/watch?v=IsXLugzVhCI

# 89
Искате ли малко да се разтоварите с едни мои любимци. Е, аз и по- леко послушвам Wink
http://youtube.com/watch?v=IsXLugzVhCI
Велика песен на най-любимата ми група!  Heart Eyes Изпревари ме...  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт