Отговори
# 360
Аргументите на Сема и Ирем са, че Афра е имала сет. Видеото е от Истанбул, от Куручешме, района е близо до жилището на Афра. Снимано е около полунощ, дори да е имала сет, може да е бил свършил.
Аз съм 50 на 50. Просто го качвам всеки да го види и да си прецени.

Това не го знаех че е в Истанбул, пак съм със смесени чувства.

# 361
  • Яко в Матрицата...
То ще се чуе Wink

# 362
Здравейте, момичета!😊

Интересно как това видео излиза дни преди старта на АБИ. 🤪 Случайност? 😁

# 363
  • Дубай
Здравейте, момичета!😊

Интересно как това видео излиза дни преди старта на АБИ. 🤪 Случайност? 😁
Хм, дали. И аз това се запитах😉

# 364
Шнура style е работата. 😂

# 365
  • Дубай
Стилът на Шнура е познат до болка-жалко само, че така се възползва.

# 366
  • Яко в Матрицата...

Много ми е сладка тук, потретвам за щастие Joy 🧿🤍🧿

# 367
  • София
Онур като го гледах какво направи сега около Морето, не ми се мисли какво следва.
Вчера тъкмо млъкнаха за малко в Х и пусна Протежето да пише, че и да отговаря. Намеси Афра, пак започнаха да се карат. Интересно ми е каква ще е класацията другата седмица, въпреки, че те не гледат само тагове, а ключови думи.

Иначе за тези клипове, аз случайно ги гледах всички по времето на пускането им. Йешим беше с Илайда и още две приятелки, пееха и танцуваха. Нищо интересно не видях, хем имаше повече клипове в този момент и цъкнах на всички. Знаех, че Афра е на сет, но тя и като отиде на онзи рожден ден преди няколко седмици, пак от сет беше и пак беше нощен.
Ще видим, той планът е ясен, само дето ние не го знаем 😉

# 368
Както писа Сема преди време, защо Шнура да сменя тактиката, като вече 3 години работи перфектно. 😁

# 369
Здравейте Hug  Hug  Hug
Момичета,мерси за всички интересни и красиви нещица ,които сте споделили в темичката ни  Kissing Heart  Kissing Heart   Kissing Heart
Накъсява все повече и повече времето до старта на "АБИ" и вълнението ми е все по-голямо Simple Smile  Харесват ми тези кратки интервюта на артистите за героите им ,не казват нещо чак толкова ново ,но някак си поне аз вече мога да си визуализирам всеки герой как изглежда и до някаква степен и как се чувства.Simple Smile
Най ми харесват на първо място естествено Чаала  Simple Smile ,после Мелек ,към сестричката на Чаала също имам симпатии ,но там има още много да се разкрива за състоянието и , Бехрам също ми харесва въпреки че ще си е лошичък ,нооооооооооо тази котка в ръцете му просто неутрализира поне за сега евентуалните му лоши постъпки  Simple Smile От къде ли си го е набавил този бял пухчо Thinking  да не го взел от наш Шехмуз  Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile
Адвокат Чаала  Heart   Heart   Heart

https://x.com/lolyiuv/status/2009258637068267867?s=20

Афра/Чаала наистина е много сладка и красива тук и не мога да се въздържа да не я сложаи аз още един път Simple Smile

И къде без любимите СейФерчета ей така просто за добро настроение. Ааааааа и щях да забравя относно онова за Мерт и Афра те ли са или не са те на видеото ,емиииии времето ще покаже Simple Smile ,но аз ще сложа за всеки случай малко детелинки за късмет и против уроки  Simple Smile  Flowers Four Leaf Clover    Flowers Four Leaf Clover    Flowers Four Leaf Clover    Flowers Four Leaf Clover    Flowers Four Leaf Clover  и малко ей от това за всеки случай   Simple Smile  Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray

# 370
  • София
Още един клип към промотирането на АБИ, хареса ми

https://x.com/i/status/2009973500904100093

# 371
Да сложа и един ИИ 😃

# 372
Този ми харесва много повече 😁

# 373
Здравейте, момичета!
Като сме на тема ИИ ще взема и аз да сложа едно Simple Smile

# 374