Отговори
# 435
  • Яко в Матрицата...
Време беше Мерт да смени колата Wink Да видим новата каква ще е. Аз нямам сантимент към старата, а и обичам нови неща Simple Smile

# 436
  • София
Още от официалния канал

https://x.com/i/status/2010660654215291256

Шнура е бил на наградите "Златен глобус"

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 13:45 от MysteryG

# 437
  • Яко в Матрицата...
Шнура как се добрал до тази маса JoyJoyJoy

# 438
Боже, Шнура и до златните глобуси ли стигна? Ех този човек. Какъв поглед само вади Joy
Това на масата пред него е Тимъти Шаламет, много известен актьор. Шнура трябва да се научи повече да се усмихва поне за пред камерите Simple Smile

# 439
Скъсват ни от реклама. Радвам се много за което

# 440
  • София
Афра и Дирен

# 441
Ще падна с Шнура, и на Глобусите цъфти тази наша хубост. 😂

# 442
Афра е страхотна както винаги Heart

# 443
На една ръка разстояние сме от АБИ 🥳🥳🥳. Нямам търпение. Благодаря на всички за инфото, което носите тук.❤️
Нещо, което чакам с нетърпение е музиката 🤗🥰. Писала съм много пъти тук, колко важна за мен е музиката към сериала и песните, които използват. Може би чрез музиката започнах да харесвам и самите сериали, за което голяма "вина" има Рени❤️ и нейните прекрасни преводи на песните в Ранобудна птичка и други сериали.
Та има ли инфо кой ще пише музиката в АБИ?🤔

# 444
Още една снимка от АБИ от днес

# 445
Още една добра новина!🥳🥳🥳 Сабина ще превежда 1 епизод на АБИ ❤️❤️❤️. Слагам линк.
https://www.instagram.com/stories/sabina.dragoman/38084336482410 … 1azBqa3ltYzcwcQ==

# 446
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет Hug
Благодарско за всичко, което споделяте. Че аз с времето съм много зле Confused.
АБИ идва утре. Аз вероятно ще изчакам превод, че да си изяснА сюжета Rolling Eyes.
Едва ли ще съм и онлайн, но с удоволствие ще се информирам за всичко.
Диче Hug на пръв прочит от това което ни показаха и на мен много ми допадна музиката, но не съм срещнала инфо кой я пише Thinking.

Чакам вече и Юсуф. Мина не съм я гледала. Четох суперлативи за играта й в Пъпките но не съм гледала. Симпатична е, добре изглеждат с Рамо един до друг. Повече ме вълнува сценария и самата история!
Ха, Рамо е сменил колата Hands Clap! Ще е хубаво някой да ни я покаже! Не за друго, ми като сме из Станбула да не го пропуснем да го поздравим Stuck Out Tongue Winking Eye.
Само са не сменя жената Sunglasses! Колата може Joy.

Искрено се надявам комшиите да харесат и Аби и Юсуф, за да имат рейтинг и да са успешни Hands Pray!

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 19:03 от kotelina

# 447
  • София
Радвам се, че точно Сабина ще превежда Simple Smile
Аз нямам никаква възможност да го гледам пряко, защото утре ще започне в 19:00, но веднага след това ще намеря английски превод и ще пусна линк, за който не разбира руски като мен Simple Smile

В този клип много ми хареса музиката, дано да я прави Гюлдияр, както беше на Рибарчето.
https://x.com/i/status/2009611112585843139

Сладури 😜

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 16:36 от MysteryG

# 448
Афра споделя героинята си. Канала и той продължава с рекламата. Еди ден точно остана

# 449
Направо да те хване страх от този поглед Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт