Отговори
# 180
# 181

От всички приятелки на Афра, харесвам Йешим и Мерве, защото си личи че не са като Несла да искат взаимодействие чрез Афра, иначе сигурно Афра е отишла при Йешим вчера, аз съм на мнение че наистина Афра е била при Лютфи на Нова година

# 182
  • София
Афра е с Йешим и Неслишах в Шиле.

Лейля разправя, че Мерт е болен и е ходил да му пускат система в болница вчера.

# 183
Имаме и стори от Афра

# 184
  • София
Да, в онзи хотел с гъбите са със сигурност.

Дрехите на Афра

# 185
Каква случайност, че Афра е в Шиле. 😁

# 186
  • Яко в Матрицата...
И е личен фотограф на Йешим Joy

# 187

Афра затова е отишла в Шиле, за да снима Йешим, не за друго. 😂

# 188
  • София

Афра затова е отишла в Шиле, за да снима Йешим, не за друго. 😂

Ето и как я снима 🙂

https://x.com/i/status/2007121592313131238

# 189
Значи, аз понеже съм отбор Делулу и пет пари не давам,ще си кажа.
За мен беше показно,че на 31-ви декември и 1-ви януари нито Афра, нито Мерт пуснаха каквото и да било като снимки или стори. Афра като е със семейството си пуска неща,а сега нищо. Една единствена снимка от Лютфието не ми е достатъчно доказателство. Иначе снимки да искаш на кучетата сами. Сега изведнъж Афра с Йешим и Несла опа къде, ами баш в Шиле.
Афрам са си изкарали новата година заедно на спокойствие, тишина,без излишни драми. И сега вече почва официалната част за пред публиката - тоз с компания,онзи болен или здрав и някъде си. Само Афрам си знаят. Ама прекалено пък много случайности. Де да знам Simple Smile

# 190
Още сторита от Афи (много ми хареса на първото и на клипчетата 😍🌹). И тя като мен е на вълна Stranger things ✨

# 191
  • София
Ив, аз също го гледам от около месец и вече започнах четвърти сезон. Много го коментират в Х и се запалих 😊

Афито гледа финала, имам още доста да наваксам 🙂

# 192
Mystery, аз съм на средата на трети, но бързичко се движа. Наистина се оказа готин сериал. 🔥

# 193
Аз още в началото като почна Stranger things го загледах. Изкарах само сезон 1. Даже вече не помня съвсем всичко как и какво беше. Оказа се, че явно не е моето. Иначе е много хубаво направен сериала. Не случайно е толкова популярен.
Слагам още малко Афра Simple Smile

# 194
  • София
Още една снимка с коментар към публикацията на Йешим в Инстаграм

Общи условия

Активация на акаунт