Отговори
# 195
Здравейте,мили дами!
Представям ви поредното случайно съвпадение Simple Smile
Стаята и хотелът,от който излязоха снимките на Афра и Йешим,че са се снимали там, е абсолютно същата, където са снимали Нищо няма да ни се случи, сцена с Мерт и Мирай.
Как пък баш същата стая и креват Joy Егати Joy

# 196
Здравейте, момичета!😊

Най-хубавата стая в най-хубавия хотел, който по случайност се намира в Шиле са избрали момичетата. 😁 Сигурно не е имало други свободни. 🤣🤣🤣

# 197
Има нова актуализация от канала на АБИ
"Дъхът ти спря ли, не гледаме кой си. Просто те спасяваме!"

# 198
Днес имаме годишнина от този Афрам момент 03.01.2025г. Или е по-скоро Афрам събитие Simple Smile

# 199
  • София
И от още един момент имаме годишнина

Първият ми хареса повече, беше супер неочакван.

Тази година положението е Broken HeartBroken HeartBroken Heart

# 200
Здравейте момичета!  Kissing Heart
Ай,хубава годишнина си имаме днес Heart  Simple Smile Сегашното положение на нещата не е ясно за сега какво е ,нооооо рано или късно ще се разбере дали е това  Broken Heart  или това   Heart  Simple Smile
А Афито е много ,много сладка и красива  Heart Хубав новогодишен подарък ни направи Simple Smile и дано цялата и година да е такава изпълнена с усмивки и добро настроение иииииииии понеже тук сме делулу защо пък не и в пожеланието да включа и присъствието на едно момче с кафяви очи с четерибуквено име започващо с М и завършващо нааааааа ерт и за да е още по-точно и ясно какво искам от съдбата ,късмета или пък Бог ,второто му име да означава деветия свещен месец за мюсюлманите Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 18:09 от Eny87

# 201
Привет на всички!!
За много години,мили момичета!!
Честита ни Нова Година
Нека бъде пълна с късмети,кой каквото иска,това да му се падне!
А най-големият късмет за нас да е зравето!!
Отдавна не съм влизала,не съм чела,не съм в час
Да си призная,по празниците ми домъчня за нашите сладури и си пуснах пак Рибарчето.
Но,реших да гледам до раздялата им...За повече нито имам нерви,нито ми се гледа пак как сами си причиняват страданието.....
Върнах се назад в темите,да Ви прочета,обаче тоооолкова много и интересни неща сте донесли,че свят ми се зави!
Значи можело пак да са си заедно?!?Мислите ли?Не мина ли много време,през което двамата поеха по различни пътища?
Обаче и аз искам да се кача на еднорога при Дичето и дано да има защо
Подкрепям Надя,на същото мнение съм
В една друга тема написах,че нямам проблем с възрастта на героите,но до младостта на Афра,Кенан изглежда още по-остарял.
Не е моето....С една дума,още не мога да я дам на друг...
За Мерт нищо не мога да срещна,нито една снимка не е излязла с новата му партньорка
Нарочно загледах отделни откъси с нея,обаче....Хубаво е момичето,хубаво играе,...
Но и него още не мога да го дам на друга /рано ми е:satisfied:/
Благодаря на всички за информацията,снимките,видеата и преводите
Знаете,че Ви Purple Heart
Мистери,специални благодарности за темите:hibiscus:

# 202
  • София
Вал, за Афра и Мерт времето ще покаже какво се случва.
Сега постепенно минаваме на тема АБИ.
Аз максимално се опитва да се абстрахирам от тази възрастова разлика, но за момента е супер очевидна. Ако Кенан е приел да играе 35 годишен, както се твърди и изглежда от фраговете, не говори много добре. Но нека видим, аз ще гледам сериала, защото имам такава възможност. Признавам си, че ако не беше Афра едва ли щях да обърна внимание.

Скрит текст:

Попаднах в Нетфликс на комедиен сериал с интересен на пръв поглед сюжет  - жена на 40 започва да се представя за 26 годишна, целта е да си намери работа. Ами след 3 серии се отказах, супер странно ми изглежда, все едно аз да се представям за 25 годишна. Абсурдно е.
Това го пиша, защото ми напомни на Кенан.

Днес иначе има сет Simple Smile 10 дни до началото Simple Smile

# 203
Някой спомена и сравни със серила на Джемре и Мурат
При тях все още не са започнали сцените с погледи и докосвания и може би,затова върви добре с рейтинга.
Освен това,Мурат не е слизал от екран,докато Кенан го няма доста дълго време и появавайки се сега и то в този тандем,може да не се хареса дори и на собствените си фенки
За играта им ще говорим,когато започне сериалът
На мен лично ще ми е интересно да наблюдавам играта на новото и старо поколение актьори

# 204
При Мурат и Джемре разликата в годините не личи толкова, защото Мурат младее за разлика от Кенан.

# 205
  • София
Аз доколкото разбрах Мурат играе мъж с деца на около 40 така или иначе. Не смея много да коментирам преди първа серия.
Мога да кажа само, че Афра изигра топ поглед като се сблъскаха.

# 206
VAL*добре дошла и честита Нова година.Признавам си,че ми липсваше.Сякаш моето второ Аз се беше загубило някъде.Идваш и отново напълно споделяш моите мисли и разбирания.Аз,по-скоро чакам "Пера".Сигурна съм,че с Фуркан ще са огън и пламък.Ей там ще гледам какъвто и да е сюжета.За Аби-то съм малко с резерви,но ще дам шанс заради Тютюнджу.Надявам се,все пак да има интрижка между двамата адвокати.Определено ще си отиват.Самото му излъчване е слънчево и усмихнато,както и на Фуркан,между другото.Но Кенан и Афра,очаквано не добра комбинация не само заради възрастовата разлика.Да ме извинят феновете му,но ми прилича по-скоро на граблива птица.За "Нищо няма да ни се случи" също имам някои резерви.Мерт-огън,Мирай-лед.Мирай с красиви сини очи ама студени,безизразни.Дори самата и усмивка е някак изкуствена.В които и сериали да съм я гледала,дори и за малко,не ме е убеждавала в емоциите си.И като казвам емоции,не е само за влюбване.В "Черна дъска" играе с Фуркан.Той толкова слънчев,усмихнат,топъл,тя уж "умира от любов" по него,а пък като го погледне имаш чувството,че иска да го убие.Та това е моето мнение за новите двойки.

# 207
mimi65,благодаря ти:hibiscus:
По някакъв странен начин и Вие ми липсвахте,но аз съм човек романтик..
Появявам се там,където ще има романтика,любов и красиви моменти..
Да си призная,опитах се да загледам нещо друго.Гледам розите,гледам Халеф,гледам и Морето
Защо така никой и нищо не ме трогва в тези сериали?
Добри актьори,и що годе добри замисли за сценарии
Но го няма огънят,пламъкът,искрите,лудостта и напрежението между главните.Пусто...
Тези двамата /Афра и Мерт/ толкова високо вдигнаха летвата,че след тях нищо друго не става за гледане
И стари поглеждам-зарибявам се за малко,обаче бързо,бързо ми омръзват и ги изоставям
Дано АФра и Мерт отново  ни завъртят във вихъра си,дано

# 208
Пънар Дениз е дала интервю, че се завръща след майчинството с нов проект. Много се надявам тя да е партньорката на Мерт, ще бъдат страхотна двойка. 🔥🔥🔥

# 209
  • София
Пънар Дениз е дала интервю, че се завръща след майчинството с нов проект. Много се надявам тя да е партньорката на Мерт, ще бъдат страхотна двойка. 🔥🔥🔥

Айде, дано ✨️✨️✨️

Общи условия

Активация на акаунт