Отговори
# 210
Чакайте да й сложа снимката, може да помогне. 😂

# 211
Да ви кажа гледам фраговете на АБИ и Кенан за мен изглежда на поне 45 години. Аз не мога още да приема това за 35. Той е на 35 по времето на Езел 🤷‍♀️🤦‍♀️... Но ако Доан е на 45, а Чаала на 30,  то това са 15 години разлика, ще се преглътнат. За мен това си е актьорско предизвикателство за Афра. Чакам с нетърпение 1 епизод,  защото очаквам изненади. На мен ми стоят добре на екран двамата, пък ще видим дали ще си променя мнението.

# 212
Вал, добре дошла пак Simple Smile Честита Нова година! Пожелавам много здраве!
Сигурна съм, че Афра ще се справи блестящо с всяка една роля, каквато и да е тя. В това нямам съмнение. Какво е видяла и какво я е грабнало в героинята Чаала само тя си знае. Моето мнение е, че Афра не е имала голям избор да избира за този проект. Същото мисля и за Мерт с Юсуф. Според мен нещата са нагласени и ясни още от началото на 2025г., когато нещата изведнъж рязко се промениха. Но това си е мое мнение.
Аз засега няма да гледам АБИ,не мога да се насиля дори и само заради Афра. Ще се постарая да я подкрепя по друг начин. Не ми харесват как седят един до друг Афра и Кенан, каквито и отношения да имат героите. Съжалявам, не ми харесва тази комбинация. А ми омръзна и с пуста турска семейна драма. Аман от клишета и буламачи. Ако и Юсуф е нещо такова и там няма да гледам.
С много по-голям интерес и нетърпение чакам Пера. Ей този проект много искам да го видя. Изключително нашумяла тема. Дано съседите не я развалят с типично турска драма. За Нищо няма да ни се случи, изглежда интересно,но не съм в толкова голяма еуфория както за Пера. Ще му хвърля един поглед от чисто любопитство, както и заради Мерт,и ако ме грабне.
Засега това,но знаем ли какво ни очаква в бъдеще. Може пък мнението ми да се промени Simple Smile
Афрам/Сейфер форевър Wink

# 213
Другата, която се завръщала от майчинство - Неслихан Атагюл.

# 214
Хм и Пънар Дениз и Неслихан Атагюл са страхотни актриси а също и много красиви жени ,но за евентуална бъдеща партнъорка за Мерт бих предпочела Неслихан.Би им се поучило страхотно и на външен вид и като игра .Simple Smile Пънар Дениз макар че е на същите години като Неслихан ми изглежда по-възрастна и някак си не си я представям до Мерт,нооооооо в крайна сметка която  и да е новата му партнъорка ще им дам един мноооого голям шанс и ще им стискам палци да им се получи и да ги харесат турските зрители.
За Аби мисля да се абстрахирам от този въпрос с възрастта и да видя каква ще е историята и как ще им се получат нещата между Кенан и Афра/Доан и Чаала.Много силно се надявам ,че това ,за 35-те години на главния герой да е само слух просто защото от това което се вижда в трелъра и от снимките еми не изглежда на толкова и това си е.Ако го представят да речем за 40 или 45 годишен ,а Чаала за 30 ще се напасне идеално историята. Все пак Чаала е учила за адвокат ,после е стажувала,след това предполагам ,че е натруапала и известен опит ,за да може да се цани на работа в такава голяма фирма като на главния герой,самата Афра също е на 28 години и всичко би се наредило идеално и би изглеждала напълно достоверно поне в моите очи.Ако историята е добра и Афра и Кенан стоят добре един до друг ,както ми се струва ,че стоят поне в трейлъра ще се харесат на публиката и ще се преборят за своето място в турския дизи свят.Hands Pray Hands Pray  Hands Pray

# 215
Добро утро
Хайде на кафе Coffee

Вече гледахме Мерт с по-големи от него на възраст актриси-и Пелин,а преди това Серенай
Според мен,стига му толкова
Неслихан вече не е толкова младолика,нито е онова ефирна момиче от екрана

Аз лично,не харесвам Пънар като визия /лично мнение/
То по тази логика,да вземе да играе и с Фахрие
Тц,не го давам...
Понеже изгледах всички серии на Кървави цветя,мога смело да кажа,че Ягмур Юксел напредва със скоростта на светлината.Става все по-добра
На Мерт,тя би му стояла добре
/пък и леко напомня на Афра:yum:/
А и извода,кото си правя е,че май няма значение кой с кого,турският зрител е пренаситен.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 09:04 от VAL*

# 216
Добро утро, момичета!😊

Аз не искам партньорка да му е Неслихан, заради откачения й съпруг, който ще виси на сета и ще създава проблеми, а тя ми изглежда бая да го слуша. Ще вземе да духне по средата на сериала, тц, не я искам нея.

# 217
Здравейте, момичета!
Пожелавам спокойна неделя!

# 218
  • Яко в Матрицата...
Здравейте Simple Smile

Неслихан се разболя, а и сценарият стана такава боза, че добре направи като си тръгна. Дойдоха нови сценаристи и оплескаха всичко. А те дойдоха, защото списващите сега "Морето" абли обявиха, че перото им се е уморило... Аз съм ок с която и да е. Да е успешен сериалът и да му е кеф на Мерт да снима. Повече ме съмняват ОГМ и Шнура, ама това е положението.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 16:17 от Reni 🧿

# 219
Много искам да гледам Мерт с Ава Яман.Стига с каки и какички,които въобще не са за него.Толкова отвратително стояха с Пелин Акил.Жалко,че Ава се снима сега в Морето.За АБИ първо май е била поканена Неслихан,може и да греша,но определено е била по-възрастна от Афра.Тя е отказала под предлог,че гледа детето си и тогава са поканили Афра.Искам млади и талантливи партньори за двамата,а не някакви каки и батковци пък ако ще не звезди,а Голямата мечка да са в турската филмова индустрия.

# 220
  • София
За мен проблемът е, че по-младите актриси в общия случай са просто имена. Някакви лигли, дето мениджърите им ги бутат. Ава е заета вече за доста напред и е супер изключение.
Каката в Рибарчето умишлено беше избрана с 12 години по-голяма от Мерт. Пънар и Неслихан са с малка разлика. Поне са сериозни драматични актриси, не някоя тип Су Бурджу.
Която и да е партньорката на Мерт, е избрана от много време.
Той така или иначе е най-младият, който има голям избор на главни роли, всички други са батковци и чичковци. По-добре да му партнира 30 годишна актриса с опит.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 14:24 от MysteryG

# 221
Здравейте момичета  Hug  Hug Hug
Ще я видим коя ще е новата партнъорка на Мерт надявам се съвсем скоро  Hands Pray.Наистина по-важното е да може да играе отколкото на колко е години.И Несли и Пънар са прекрасни актриси и с Мерт биха си партнирали чудесно .В Шахмаран например  Мерт ми харесваше много повече със Серенай отколкото с младата актриса ,която май по-млада и от него беше така че младостта не е гаранция ,че всичко ще  е перфектно .Актрисите от новото поколение са ми горе долу непознати с изключение на Мирай ,Афра , Асуде Келебек ,Джемре Бейсал и Аслихан Малбора ама няма да е никоя от тях , така че съм с отворени възприятия за всяка бъдеща партнъорка и младичка и по към каките Simple Smile

# 222
Зависи и Мерт с каква визия ще бъде, защото с една брада например може да го докарат да прилича на 35 годишен. По-лесно е да ги състарят, отколкото да ги подмладят, както видяхме.

# 223
  • София
Сет АБИ 🤔

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 20:23 от MysteryG

# 224
Боже, какво снимат тези хора? Да не се копае нечий гроб? Ще заравят някой жив? Направо си прилича на масов гроб. Брей

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 22:03 от Надя Б. Василева

Общи условия

Активация на акаунт