Отговори
# 405
Здравейте,мили дами!
И днес имаме много новини. Ето АБИ идва. То не остана. Ей сега ще дойде вторник.
Имаме и инфо за Юсуф. Вече официално Мина ще е.
Явно турците си харесват тази голяма възрастова разлика и затова това се търси и дава. Приемам положението, какво да правя, никой не ме пита мен Sweat Smile
Чисто визуално ми харесва повече как седят Мерт и Мина един до друг като партньори - главни герои. Поне като почнат снимките Мина вече ще е пълнолетна. Та Мерт няма съвсем да играе с дете Simple Smile И Мина е Водолей - 19 февруари. Два водолея на едно място винаги е интересно Joy

# 406
  • Дубай
❤️😍
Като сълзичка е, бебенце.

# 407
  • София

Поне тази тема ще се изпише бързо, че и ново заглавие съм подготвила, а още миналата седмица харесах корица 🙂

# 408
  • Яко в Матрицата...
Игра на тронове ли ще имаме? Joy

# 409
Игра на тронове ли ще имаме? Joy

Като ги гледам повечето в АБИ са чичовци и дядовци, кусур им само да се борят за тронове. 🤣

# 410
Здравейте  Hug Hug  Hug
Нещата около "АБИ" са вече ясни ,там само ни остава да чакаме старта на 13-ти и ще се потопим в новата история.
При Мерт нещата същото почват да се изясняват което е супер.Новата му партнъорка,Мина е сладко и красиво момиче ,дано да им се получат много добре нещата между двамата. Hands Pray Зейнеп Гюнай също е мнооого добра в работата си и се надявам да гледаме един силен и много красив сериал. Същото се отнася и за "АБИ".  Simple Smile
Съседите си ги обичат тия сюжети с отмъщение дето се появява и романтика ,така че това е положението.Важното е как ще бъде разказана историята и кои ще са актъорите и затова имам много добро предчувствие и за двата сериала ,че ще се харесат на турската публика и ще можем да ги гледаме по дълго време . Simple Smile  Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray

# 411
Нямам търпение за новото заглавие и снимка на темата Simple Smile Чакам с нетърпение

# 412
  • София
Бирсен е писала, че ББСО ще се излъчи в края на февруари или началото на март

# 413
# 414
  • Яко в Матрицата...
Хайде да видим кой ще е по-успешен в отмъщението - Чаала или Юсуф?

# 415

Рени, днес солотата в Х само за това не се бяха сетили да се изпокарат. 🤣🤣🤣

# 416
  • Яко в Матрицата...

Рени, днес солотата в Х само за това не се бяха сетили да се изпокарат. 🤣🤣🤣
 Ще е тежко, чувствам го Joy

# 417
  • София
Сега остава и Пера да го пуснат през март и ще стане съвсем забавно. Тези проекти вече няма как да ги добавя в заглавието на темата 😂😂😂

Трябва да оправя подробния архив, там ще е по-лесно да си пише къде и какво се обсъжда.

# 418
То като няма, няма, после обаче се появяват едновременно с четири проекта. 😁

# 419
  • София
Нов клип от ОГМ

https://x.com/i/status/2010439606064570553

Дирен е качил отброяването на дните до старта на стори

Бирсен е писала статия, че държавата е решила да подпомага сериалите със сто хиляди долара на епизод, ако изпълняват определени условия. Целта е подпомагането на туризма. Част от изискванията са да имат продажби в поне 10 държави и на поне 3 континента. Добавям линк за цялата статия, на който му е интересно

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/bakanliktan-3-kita-ve-10-ulk … lar-destek/68889/

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 22:03 от MysteryG

Общи условия

Активация на акаунт