Отговори
# 615
Едни и същи места си обикалят и посещават Афра и Мерт. И все стигаме до рибни ресторанти.
И преди съм казвала и сега пак ще го кажа. По-еднакви няма накъде Simple Smile

# 616
Щом има и алкохол замесен Joy
А аз се чудех къде съвещава кризисния щаб Joy
Маса, мезета, алкохол, циркове да искаме
Joy
Много интересно защо тези снимки се появяват чак сега.

😂😂😂

# 617
  • София
И после ОГМ мрази Мерт, не му промотираха филма 😂😂😂

Снимките са от един акаунт и са доста, на Афра и клипче има. От различни дати са, но явно и Афра и Мерт ходят доста често там. Например на едната снимка до ръката на Афра има черен телефон, но на кой е 🤔

# 618
Така е, след международния успех на Метрука ОГМ със сигурност го мразят. 😁

# 619
Лека вечер момичета Simple Smile

# 620
  • София
Такааа, тази снимка

И тази снимка

Са от 29.12.2023, мястото е едно и също а Афра и Мерт бяха "разделени".

Тук точно е снимката от 15.12.2023, когато Мерт го обвиниха, че ходи по жени и е на съвсем друго място. Не е възможно сега да излизат останалите снимки, акаунтът е познат. Вероятно са били скрити.

# 621
Такааа, тази снимка

И тази снимка

Тук точно е снимката от 15.12.2023, когато Мерт го обвиниха, че ходи по жени и е на съвсем друго място. Не е възможно сега да излизат останалите снимки, акаунтът е познат. Вероятно са били скрити.
Нещо голямо седи зад всичко това

# 622
  • София
За снимката с Неслишах съм чела в Х и преди, че е от тази дата и е правена от Мерт, но това го доказва.

Този клип е от 01.05.2025

А тази снимка сега не знам откъде се появи и е по-нова, от 14.12.2025 г.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 23:29 от MysteryG

# 623
Не знам дали може да й се доверим на Сема, че все пак не живее в квартала на Мерт. 😁

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 23:42 от Lilia*

# 624
Добро утро,мили дами!
Снощи Афрам са били в тренда Simple Smile

# 625
  • Яко в Матрицата...
Добър ден!

Много е сладка тук Афра Heart Eyes 🧿

Хубави снимки, добре е че се появиха. Пък кой защо как... мисля, че вече се научихме да не се ангажираме много с отговора на такива въпроси Sunglasses

# 626
Такааа, тази снимка

И тази снимка

Здравейте, момичета! 😊

Знаем ги техните вечни "раздели". 🤪

# 627
  • Яко в Матрицата...
Щях да пиша за "АБИ", но май ще е след втора серия. Трябва да си изясня някои постановки, а материалът все още не го позволява. Засега повече ме вълнува историята на семейството на Чаала. Другата фамилия е доста класическа. Патриархат от най-лош вид. Майката си затваря очите за насилието над децата ѝ, предава доверието на сина си, после тича след него при всеки повод да търси прошка. Голямата сестра мисли, че ще се спаси от баща си като се омъжи за абсолютен нехранимайко - от трън та на глог. Много добре ѝ го каза Мелек, ама кой да слуша...  Мелек ми е много симпатична и харесвам актрисата. Синан - класика в жанра. "Искам да съм начело на фамилията"...

Та както казах, Чаала и сестра ѝ, връзките с Бехрам - това ми е по-интересно. Интересно е и какви лъжи ще ѝ предложи Бехрам, защото той няма да пропусне да я надъха срещу Хаджъоглу. Дали знае Бехрам, че Доган е бил свидетел на убийството на Юсуф... Ей такива неща Grinning

# 628
  • София
Имам теория за Чаала и Бехрам. Във фрага се вижда ретроспекция, мисля, че тогава губи майка си и се появява Бехрам. Може да се е представил за близък, който не познава. Няма родител, който да каже обратното. Тогава Чаала примерно още е учила, нямало е кой да се грижи за сестра й и му е повярвала.
Ако Бехрам не знае, че Доан е искал и да свидетелства и са го спрели ще стане интересно как ще реагира. Този е тотален психопат. Помага на Чаала само защото е влюбен в сестра й. Кой знае с какви задни намерения е и там.

# 629
Сема май намеква, че Мерт ще отиде на Australian Open. 😜 На 18.01 започва същинския турнир.

Общи условия

Активация на акаунт