За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 19

• 5 258
  • 262
  •   1
Отговори
# 255
  • България
Отново съм разочарована от китайците и даже финалът не е китайски.
Fight for Love (2025)
Всички актьори ми харесват, повечето от тях са ми познати и в списъците, а Тя и Той са ми в топ 5.

Обаче историята се проточи адски много и ненужно в много грешна посока за моето търпение.
До около епизод 20 бях писала 10, но след това се започна.
Писах му 8, мислех да дам 7, но заради актьорите вдигнах с 1 засега.
Днес ще съм на корейско, те поне знаят да спрат до около 20 епизода.
Жалко, че като минат ден, два и започвам да си търся китайските истории.

# 256
Искаш да кажеш, че е ко-продукция на Китай, Монголия и Казахстан ли?  Може ли линк, rududu къде си го гледала?  Някои от тия държави печелят азиатски филмови награди, така че вероятно имат много добри продукции.  Ама например казахстански и монголски филми/сериали къде може да се гледат с англ. субтитри?

Но - в MyDrama List  ми излиза един китайски с това заглавие.   

А иначе първото нещо, което дават търсачките е един американски с Бен Афлек.  "To the Wonder е американски експериментален романтичен драматичен филм от 2012 г., написан и режисиран от Терънс Малик и с участието на Бен Афлек, Олга Куриленко, Рейчъл Макадамс и Хавиер Бардем. Уикипедия (английски)"
bb6,китайско - казахско - монголското сериалче" To the Wonder,споменат в предишен пост от Tuon ли е?

# 257
Но - в MyDrama List  ми излиза един китайски с това заглавие.   
Китайски е сериала. Дори е обявен за пропаганда, за да се смекчи имиджа на Синцзян и да насърчи туризма.
To the Wonder

Ако искаш мога да препоръчам някой филм от онази част на Азия. Филм, не сериал.

# 258
  • пустинен пъпеш
Prinx, аз също още не съм гледала To the Wonder,иначе го намерих при рускините ,момичетата писаха и как е преведено заглавието на руски.

# 259
  • пак на Рив Гош
В Doramy.club To the Wonder e преведен като "Мой Алтай".
Ейййй, зарибихте ме с този сериал, значи!😂😂😂 Отворих си го в поредния таб на браузъра.

bb6, мерси! Зарязвам значи Surely Tomorrow и ще се концентрирам върху Айдълчето (I Dol I), петъчния самчон от пролетната треска (Spring Fever) и идващата утре преводна лИбофффф с Трапчинка Ким Сон Хо и Чонг Со Мин (Can This Love Be Translated?). Плюс още няколко, да не губя тренинг 😂.
Spring Fever много ме забавлява, нищо че не блести с дълбок сюжет. Все пак да не забравяме, че е по уеб-туун, та не очаквам нещо кой знае какво повече от приятно прекарване на времето.

Аз пък зарязах окончателно сапунката с Чонг Ил У, Our Golden Days, някъде към средата. Много го харесвам, ама не мога да харесам този му сериал (и партньорката му не харесвам!)

# 260
Ясно за кой To the Wonder става въпрос.  Благодаря ви.  Е, ще се гледа,  8 серии са нещо различно като за китайски сериал. 

Tuon, прати ако попаднеш на нещо интересно от този регион.

Сега, по същество за днешния ден да ви кажа, че имам рожден ден.  Така че, заповядайте ->

# 261
# 262
  • гр. София
Prinx, Честит Рожден ден! Здраве и свободно време за сериали! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт