За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 19

• 5 267
  • 262
  •   1
Отговори
# 240
Tuon, приемаш ли зайче за извинение? Избери си кое от двете искаш:

Скрит текст:

Ей къде е 2027, пък има шанс и в края на 26-та да го пуснат.
И двете. Днес съм стресирана.

😱 Викаш няколко концерта на Д4, няколко на СД, някой друг сериал, слънчево затъмнение и станало октомври.  Д4 отварят капсулата на времето и си четат писмата,  после този сериал. Колко му е.

# 241
# 242
  • пустинен пъпеш
Започнах един по-старичък сериал A Love to Kill ,в който според прочетени мнения младият Рейн прави най-добрата си роля заедно с Shin Min Ah-тъжна мелодрама за силата на братската любов и на любовта между мъжа и жената.И в  16' на  еп.3 открих момент,почти в съответствие с теза от един от разказите на Иво Иванов за случайно-неслучайно -предопреленото в човешкия живот.
Моментът,когато гг-ня ,припознавайки се в един минувач,се опитва да пресече натоварено пътно платно и за миг точно до нея (едва разминаващ се) със силна скорост профучава с мотора си нейният фатално съдбоносен нов познат.
И въпреки някои груби сцени с юмручни боеве,които не са ми съвсем по вкуса,ще продължа да го гледам.Харесва ми,когато сценаристите вмъкват свързващата хората червена нишка на съдбата.За разлика от дочуто вчера тв изказване за нещо,което говорещата искаше да подчертае с израза:прокарвам червена нишка.Категорично съм против употребата на този израз в такъв смисъл.

# 243
Аууу, rududu, навлязла си в тъмните дебри на корейската хард-мелодрама. Ще чакам коментара ти след като я изгледаш.

Tuon, твой корейски любимец се подвизава в текущо заглавие. Ха Сок Джин играе развратен крал в To My Beloved Thief Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 244
Tuon, твой корейски любимец се подвизава в текущо заглавие. Ха Сок Джин играе развратен крал в To My Beloved Thief Stuck Out Tongue Winking Eye.
Тъкмо щях да питам кой от всичките и го познах.Всъщност прочетох името, защото няма начин да го разпозная така.

😭
Не стига,че е развратен, но и с брада.
Не знам защо в последно време всички ми пробутват разни брадати с думите - Виж,виж колко е хубав🤣
Ама аз имам стандарти и те не включват бради.

# 245
  • вятърничава
Само ще кажа: ха ха ха, детски работи! Гледате си детската градина от Д4, като не разбирате от истински мъже. Те пълнолетни ли са изобщо.
Аз влизам да ти коментирам китайско - казахско - монголското сериалче, а ти така! Това сериалче е бижу за мен, на моменти имам чувството, че гледам филм по Nat Geo, граничи с документалистика. Действието се влачи бавно, като стадо в обширните пасища и човекът изглежда толкова малък на фона на степите, пустинята, и толкова в синхрон с природата. Интересни герои, обичаи, традиции, езици и напасване на култури. Простота, доброта и човечност в отношенията, без суета и алчност. Първият сериал, който влиза в списъка ми с добри филми и сериали за тази година.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 15:13 от bb6

# 246
Само ще кажа: ха ха ха, детски работи! Гледате си детската градина от Д4, като не разбирате от истински мъже. Те пълнолетни ли са изобщо.
😱😱😱

Цитат
Аз влизам да ти коментирам китайско - казахско - монголското сериалче, а ти така!
Ама там няма никой с брада.

Цитат
Това сериалче е бижу за мен, на моменти имам чувството, че гледам филм по Nat Geo, граничи с документалистика. Действието се влачи бавно, като стадо в обширните пасища и човекът изглежда толкова малък на фона на степите, пустинята, и толкова в синхрон с природата. Интересни герои, обичаи, традиции, езици и напасване на култури. Простота, доброта и човечност в отношенията, без суета и алчност. Първият сериал, който влиза в списъка ми с добри филми и сериали за тази година.
Докрай ли го изгледа?

# 247
  • пустинен пъпеш
2в1,странно,но точно тежките мелодрами задържат вниманието ми до края си ,при това дори без да ме просълзят за разлика от останалите мелодрами,които с лекота изоставям.Харесвам сериала с Рейн,както и почти класически звучащата му музика.bb6,китайско - казахско - монголското сериалче" To the Wonder,споменат в предишен пост от Tuon ли е?

# 248
  • вятърничава
Да, това е, той е китаски, по биографичната книга на писателка, която е и сценарист на сериала. Виж песента, която добавих в предния си пост. Ще ти хареса.

# 249
rududu, ще си позволя да ти предложа още няколко заглавия, ако не си ги гледала вече, които може и да ти допаднат.
La Dolce Vita/Bittersweet Life
Misty
Wonderful World
Bad Love/Cruel Love
A Thousand Days' Promise
Mask
49 Days
Stairway to Heaven
Sad Love Song

# 250
  • пустинен пъпеш
2в1,благодаря за предложените сериали,от които съм гледала само Misty.Ще си избера и някои от тях.

# 251
  • вятърничава
Докрай ли го изгледа?
Да.

# 252
  • Русе
https://www.facebook.com/reel/1597826361216334
Малка порция красива бойна хореография. Simple Smile Не знам от кой филм или сериал е.
Ha Seok - Jin...Питах се къде изчезна това момче и ето, появи се. Аз го харесвам и с брада, и без.
Някой гледа ли "Spring fever"? Старшата сестра от "Учителя Ким" с бойните си умения ме докара до смях със сълзи.

# 253
Някой гледа ли "Spring fever"? Старшата сестра от "Учителя Ким" с бойните си умения ме докара до смях със сълзи.
LaughingLaughingLaughing Снощи го гледах това, беше забавно. Не очаквах тази драма да ме забавлява, но на този етап върви забавно и петъчна сцена имаше People Eyes Sunglasses

# 254
  • вятърничава
Снощи изгледах излезлите 4 епизода.
Харесвам актьорите, двамата главни, адвоката, младежите, учителите, но през повечето време се чудех за какво става въпрос в тоя сценарий. Гледа се, но не съм много въодушевена. Кученцето е голям сладур.

Скрит текст:
Роца, Surely Tomorrow не си струва гледането.Отказвам се.
Скрит текст:
Вкараха сумати болести и диагнози, всякакви лични драми и терзания на главните герои. Аз не мога да го догледам. Може да превъртя последните епизоди, заради хубавите гледки.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 11:40 от bb6

Общи условия

Активация на акаунт