За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 19

• 6 900
  • 354
  •   2
Отговори
# 165
  • вятърничава
A Little Red Flower съм го гледала Stuck Out Tongue Winking Eye

# 166
  • пак на Рив Гош
Сега се чудя дали My Demon ще се хареса на мъж, който изгледа и двата сезона на Alchemy of Souls... Какво ще кажете?
Според мен, няма да му хареса.
Сериалът не е фентъзи, а си е чист ром-ком, само дето Той е свръхестествен (и свръхестествено хубав и носи свръхестествено пуФкави пуловери и жилетки 😂)
Скрит текст:

Вторият пак беше офисен романс - Той дойде нов шеф на фирмата, но предната вечер се засякоха в един бар, той пееше е свиреше на китара, Тя се напи безпаметно естествено, Той я отведе в хотел,щото не знаеше адреса и ....и така нататък.
Този ми прилича на Love At Night.

А в Spring Fever, Нашата се оказа съвсем съседка на любимата баба -
Скрит текст:

# 167
  Сега се чудя дали My Demon ще се хареса на мъж, който изгледа и двата сезона на Alchemy of Souls... Какво ще кажете?
Ако съдя по ММ може би ще му харесат старите исторически от рода на My country, Six flying dragon и други подобни https://www.facebook.com/photo/?fbid=840418074994647&set=pcb.847053698076979

Ох, тези китайци ще ме уморят LaughingLaughingLaughing Хвърлям аз един бърз поглед на The Unclouded Soul
и попадам на сцена в училище за демони как обясняват на ГГ също демонка, но в момента се учи за такава, как двама души които се обичат , не правили секс ,а забележете " ПАРТНЬОРСКО УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ".   На английски не беше толкова звучно проверих, колкото преведено на руски JoySunglassesStuck Out Tongue Winking Eye  Вече ще знам как да наричам времето за секс JoyJoyJoyJoyJoyStuck Out Tongue Winking EyeSunglassesLaughingSweat SmileSmile

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 21:20 от Danifin1

# 168
  • пак на Рив Гош
а забележете " ПАРТНЬОРСКО УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ"
😂😂😂 и после малките демончета са направо съвършени 😂😂😂

Дани, видя ли детето на CCW и Bake-Off 😂?
https://www.soompi.com/article/1810490wpp/watch-baking-survival- … eases-grand-scale

Би трябвало да започне на 1ви февруари. Сега остава и да мога да го гледам някъде.

# 169
  • София
Култивиране, култивиране правят. 😄Нямаше ли нещо подобно в Ashes Of Love?

# 170
  • вятърничава
Мммне, ПАРТНЬОРСКО УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ звучи много по-добре.

rududu, от линка на Роца видах, че новият сезон 5 на Single’s Inferno, другото риалити в което И Да Хе участва, като част от панела коментиращи, идва на 20 януари с пълна сила и ще бъде още по - вълнуващ и с неочаквани обрати 🫣 Нямам търпение!

https://www.soompi.com/article/1810107wpp/watch-lee-da-hee-kyuhy … nts-in-new-teaser

# 171
Добро утро, bb6 доживя до петък, а?Sunglasses За да ти мине по-бързо времето днес Smile

Роце, не съм го видяла. Ще го погледна. В последно време нещо не съм в кондиция за кулинарни подвизи, засега.
Вчера си припявах с PSY - "You'll be my curry, I'll be your rice" докато готвих същото.

Ако искате още музика, отидете в музикалната Stuck Out Tongue Winking Eye

А демончета със сигурност биха били съвършени при такъв татко Wink

Само дето аз няма да го догледам, изключително детинска драма. Как въобще се е съгласил Hou Ming Hao на тази роля Thinking
Знам, знам, агента му...............Imp
Събитие в София
https://www.instagram.com/p/DTQXqYtDKH2/?img_index=3&igsh=MWNtaG … 4M3Izbmp2bQ%3D%3D
bb6 преди време ти спомена телетъбис ето https://www.instagram.com/reels/DTGdciPDbeG/

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 10:20 от Danifin1

# 172
Цитат
ПАРТНЬОРСКО УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ
🤣🤣🤣
Хареса ми.
Ама ако някой учител пита какво правят Тя и  Той и другите могат с чиста съвест да кажат, че се усъвършенстват.

Снощи исках да си почина от Till the End of the Moon и реших, че аниме ще свърши работа. Versailles no Bara филмът от 2025, но се оказа мюзикъл. Изкарах до втората песен и се отказах. Много мраза да ми пеят по филмите. Така и не разбрах защо всички принцеси на Дисни в един момент пеят. Дори ако те не го направят ще пее нещо друго - риби, чаши или каквото му се допее.
Гледах Dream
Явно наистина има нещо във футбола. Може би това е истинската магия на играта. Филмът беше забавен, увлекателен и с точната доза тъга, без да ми разбива сърцето.

Петък

# 173
Честит първи петък за годината, доживяхме го Relieved Glory е до никъде още, само до 23 епизод. Стана ясно, че не мога без сериал (новите момичета в темата да имат предвид, че води до пристрастяване) и докато търсех друг, случайно попаднах на Your Sensibility My Destiny. Оказа се със страхотния Wang Xing Yue. Леко глуповат е, но е доста забавен и добре върви. Много се смея, чудя се кой е по-голямо дърво - главния, или брат му престолонаследникът и уникален дървен философ Laughing Още съм само до средата (24 епизода са), но при положение, че краят е щастлив, не виждам какво толкова би могло да се обърка.

И една хубава новина:

Гледала съм първи сезон, отново не е нещо уау. Главната героина е наистина много добър съдебен лекар, но е отгледана в обикновено селско семейство, благодарение на което е ужасно глупава и наивна, и разбира се лигава. Но се търпи това, приятен сериал е и мисля да гледам и втората част.

# 174
  • пустинен пъпеш
bb6,писах преди няколко дни в другата тема за новия сезон на Single’s Inferno.Най-забавни са ми престорено пуританските реакции на коментаторите,повечето от които са около четиридесетгодишни,а някои и на 40+ и имат деца,а закриват очи,уста,правят чупки с ръце,ритат при проява на по-фриволно ли да го нарека,разкрепостено ли поведение на някои от участниците.

# 175
  • вятърничава
Добро утро, bb6 доживя до петък, а?Sunglasses За да ти мине по-бързо времето днес Smile

След това мога да подкарам новата работна седмица от днес, без почивка Hug Kissing Heart
Скрит текст:
Не съм фен на к-попа, гледам клипове, защото са атрактивни и ми е интересно накъде се движи този бизнес.Пък и нали всички от групите идват при нас в сериалите. Затова групите CNBLUE и The Rose са ми по на сърце, защото са повече рок,отколкото поп. Честно казано разликата е доста размита. Иначе четиримата от клипа ми заприличаха на
Скрит текст:

bb6 преди време ти спомена телетъбис ето https://www.instagram.com/reels/DTGdciPDbeG/
Ето, те идват ..... Тези антени дали стават за отварачки за бира Thinking

rududu, ама моля ти се, Dex забрави какви ги вършеше в своя сезон, сега подскача и крие очи срамежливо.

Tuon, бихте ли осветлили мен невежата - кой е младежа на фотото с малкия Чобака?

# 176
Tuon, бихте ли осветлили мен невежата - кой е младежа на фотото с малкия Чобака?
Имам две реакции. Избери си.
1. Мислех, че сме приятелчета и знеш 😱😱😱😱
2. Значи когато дам котка никога не питаш кой е този до котката. Веднъж ще е кученце и кой е този с него.

Той е китайската бой група на Елза 🤣

Ама сега смей да ме питаш кой е този с котката. Само посмей.

# 177
  • вятърничава
Коя е котката до Джеф Stuck Out Tongue Winking Eye
Пак ли си е сменил цвета на косата?
Отдавна се каня да гледам  Dream, сега ми даде повод.
Пак ли сме приятелчета?

# 178
  • София
Scream bb6, не се бях замислила, че кученцето прилича на Чобака.

Tuon, така значи, само моя е китайската бой група, а? Значи като отида на техен концерт в Китай и ги отвлека, няма да ти дам нито един от тях. Всички ще са за мен!

За всички, които гледат азиатски сериали с половинките си:

https://www.tiktok.com/@seendi18/video/7587000693786004756

# 179
Коя е котката до Джеф Stuck Out Tongue Winking Eye
Пак ли си е сменил цвета на косата?
Отдавна се каня да гледам  Dream, сега ми даде повод.
Пак ли сме приятелчета?
Той си я смени за Мис Вселена, нали пя там и май не му дадоха да е рус.
Dream е хубав, дори ми се струва, че ако зрителя е фен на футбола ще му хареса още повече, защото си има и футбол.

Tuon, така значи, само моя е китайската бой група, а? Значи като отида на техен концерт в Китай и ги отвлека, няма да ти дам нито един от тях. Всички ще са за мен!
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Ама ... защото ти пишеш повече за тях и ако се изразя по този начин ще стане ясно.Ако кажа D4 никой няма да се сети.
🦄🍎👸
Освен това знаеш, че си ги харесвам - заради тях слушам китайски песни и гледах как готвят. Само СД съм го гледала да готви.

Общи условия

Активация на акаунт