За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 19

• 7 129
  • 367
  •   2
Отговори
# 150
  • Русе
Някой гледа ли "To My Beloved Thief"? Изгледах първи епизод, малко ми е трудно да се ориентирам във всички герои, но ми хареса. Интересни са рисунките. Харесват ми двамата главни Simple Smile В главната женска роля е актрисата от "100 days my prince". Ще видя и втори епизод Simple Smile
А аз го започнах заради чаровника Сан-Мин. Joy Мацката нещо не ми е  по вкуса, но й давам шанс...засега.

# 151
Първо, Tuon, не очаквах точно ти да се оплачеш от зомбита! Scream

Трето за новаците в темата ще отбележа,че аз съм изгледала 2-3 китайски сериала и филма....

Шесто, Дани, може ли и за мен CNBLUE, защото е едва трети работен ден от тази седмица, месец, година Tired Face

1.Aaaaa … предпочитам да гледам как гонят хора, а не да гонят мен.😆
3.Кои?  С имената, а не -  едни там се държаха за ръката  или подскачаха по дърветата в розови рокли и свириха на гуцин.
7. Защо не Джеф?

# 152
https://www.facebook.com/share/r/1GLtAgeATQ/
Знам, че не  е петък.

Аз гледам Idol I и Моят любим крадец. Доглеждам си китайския "Защо още не е женен". Добро начало на годината.

# 153
# 154
  • гр. София
Понеже и други гледат "To my beloved thief" или " Моят любим крадец " имам въпрос, ще го сложа в скрит текст. На мен сериалът ми харесва, нямам търпение за следващите епизоди. Явно ми е липсвал корейски сериал след "Бон апети, ваше величество"
Скрит текст:
Каква е логиката да женят умиращия възрастен човек за младо момиче?, та дори май  не е истинска сватба, а ще му бъде наложница?
Скрит текст:

# 155
  • вятърничава
3.Кои?  С имената, а не -  едни там се държаха за ръката  или подскачаха по дърветата в розови рокли и свириха на гуцин.
Това е въпрос с много повишена трудност, отдавна беше, помня бяха съвременни и в единия Тя готвеше и продаваха храни, Той беше шеф - оня актьор със специфична физиономия, вълкът? който вече не снима. Вторият пак беше офисен романс - Той дойде нов шеф на фирмата, но предната вечер се засякоха в един бар, той пееше е свиреше на китара, Тя се напи безпаметно естествено, Той я отведе в хотел,щото не знаеше адреса и ....и така нататък. Такива с рокли и летящи май не съм гледала. Освен един филм Thinking в който Той се оказа бременен с нещо странно. Сега по-ясно ли стана.
Аз нали затова посъветвах новите потребителки в темата да подминават моите "китайски" коментари.
Danifin, не съм болен фен на CNBLUE, но винаги ми е приятно да ги слушам. Харесах ги първо от актьорските изяви на Jung Yong Hwa, а след това и останалите, песните, много са добри и на концертите. Ето любимата ми песен:

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 16:04 от bb6

# 156
  • Русе
Понеже и други гледат "To my beloved thief" или " Моят любим крадец " имам въпрос, ще го сложа в скрит текст.
Скрит текст:
Каква е логиката да женят умиращия възрастен човек за младо момиче?, та дори май  не е истинска сватба, а ще му бъде наложница?
Скрит текст:
В телепатична връзка ли сме или това е целта на сценария? Thinking
Скрит текст:
Тя му е лечител, а я женят за него. Той си е имал жена, има си наследници...Каква сватба, какви 5 лева/опс...евро? Тук още не са споменавали за обичая "целомъдрена невеста" ( след смъртта му , тя да умре, за да донесе чест на семейството). И за мен няма никаква логика.

# 157
Danifin, не съм болен фен на CNBLUE, но винаги ми е приятно да ги слушам. Харесах ги първо от актьорските изяви на Jung Yong Hwa, а след това и останалите, песните, много са добри и на концертите. Ето любимата ми песен:
Леле, много далече ме върна Heart EyesWink Аз не съм от типа върл фен . По скоро съм "Мултистан" ,макар че на върха на предпочитанията ми що се отнася до Кпопа са една определена група, останалите са в много, много любими в безброй комбинации и групи, и изпълнители. За рока и друга вид азиатска музика си имам отделни класации WinkLaughingSunglassesStuck Out Tongue Winking Eye

# 158
  • гр. София
Winona, може и двете  да е Joy Ще гледаме Simple Smile

# 159
  • вятърничава
Danifin, мисля,мисля, това с помненето не ми е силна страна, както стана ясно, но няма кой друг да ни е пускал Balming Tiger, освен теб. Излезе ми сега по-ново парче, докато рових и за лежерен четвъртък,

стискайте зъби - остана само петък Wink

# 160
Danifin, мисля,мисля, това с помненето не ми е силна страна, както стана ясно, но няма кой друг да ни е пускал Balming Tiger, освен теб. Излезе ми сега по-ново парче, докато рових и за лежерен четвъртък,
стискайте зъби - остана само петък Wink
Интересно, тогава как си запомнила ,че съм точно аз Laughing Пусках ви любимото си тяхно парче Big Butt, което много прилича на песен на "Обратен ефект" WinkStuck Out Tongue Winking Eye
За любопитните https://www.youtube.com/watch?v=1aE4zMgx5JU&list=RD1aE4zMgx5JU&start_radio=1
Цитат
желаех те докато не видях лицето ти JoyJoyJoy

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 16:52 от Danifin1

# 161
Това е въпрос с много повишена трудност, отдавна беше, помня бяха съвременни и в единия Тя готвеше и продаваха храни, Той беше шеф - оня актьор със специфична физиономия, вълкът? който вече не снима. Вторият пак беше офисен романс - Той дойде нов шеф на фирмата, но предната вечер се засякоха в един бар, той пееше е свиреше на китара, Тя се напи безпаметно естествено, Той я отведе в хотел,щото не знаеше адреса и ....и така нататък. Такива с рокли и летящи май не съм гледала. Освен един филм Thinking в който Той се оказа бременен с нещо странно. Сега по-ясно ли стана.
Не. С повишена трудност ще е въпроса - Помниш ли,че ми обеща да гледаш тайландски сериал? 🤣
Ама виж, виж, аз съм ангелче и въобще не ти го задавам 🤣 Innocent
И се сетих какво си гледала. Не бързай с очакванията. Сетих се за артиста (Darren Wang) от първия сериал, а не самия сериал 🤣
Мога да ти препоръчам много хубав филм. ако не говорят китайски ще решиш, че е японски. Героите оживяват, за да могат да страдат още малко. Искаш ли?

И като говорите за музика.
Много харесвам песента за пилето от The Box.
https://www.youtube.com/watch?v=KxHgvp6lttk
Koгато половинката готви пиле винаги му я пускам.🤣

# 162
И като говорите за музика.
Много харесвам песента за пилето от The Box.
https://www.youtube.com/watch?v=KxHgvp6lttk
Koгато половинката готви пиле винаги му я пускам.🤣
Tuon мога да те залея с такива песни, за нудели, кафе, сладолед, кроасани и всякакви други кулинарни песнички Stuck Out Tongue
Забравих да кажа, за тези от вас които като мен гледат Glory, да не се отказват. Вярно действието върви много мудно и на моменти има доста глупави сцени, но вчера докато гледах последните се посмях с една доста петъчна сцена. Геройски ще го изгледам до край, надявам се, може пък до края да има още такива пикантни сцени.

# 163
  • вятърничава
Интересно, тогава как си запомнила ,че съм точно аз Laughing Пусках ви любимото си тяхно парче Big Butt, което много прилича на песен на "Обратен ефект" WinkStuck Out Tongue Winking Eye
За любопитните https://www.youtube.com/watch?v=1aE4zMgx5JU&list=RD1aE4zMgx5JU&start_radio=1
Цитат
желаех те докато не видях лицето ти JoyJoyJoy
Да, точно тази! Много ми хареса тогава и сега. И по пътя на логиката стигнах до теб Joy

Tuon, помня че обещах, но не помня за кой сериал ставаше въпрос. Аз даже започнах един за момичето с много самоличности. Darren Wang - точно този беше, обаятелен грозник. Имаше и котета в сериала. Не беше лош.
Цитат
Мога да ти препоръчам много хубав филм. ако не говорят китайски ще решиш, че е японски.
Препоръчай де!

# 164
Tuon мога да те залея с такива песни, за нудели, кафе, сладолед, кроасани и всякакви други кулинарни песнички Stuck Out Tongue
😱
Не. В никакъв случай. Забрави.
Тази слушам за мотивация

Tuon, помня че обещах, но не помня за кой сериал ставаше въпрос. Аз даже започнах един за момичето с много самоличности.

Цитат
Мога да ти препоръчам много хубав филм. ако не говорят китайски ще решиш, че е японски.
Препоръчай де!

Лошо, защото и аз не помня.Нищо ще има друг 🤣
Този с момичето не е. На 100% съм сигурна, защото не го догледах.

A Little Red Flower или Ordinary Hero, този е по истинска история.

Общи условия

Активация на акаунт