Точно преди малко се отчаях от цените на хотелите в Сеул и се зачудих защо ще ходя там, а не в Китай... Ти сега и зомбита ми пусна в картинката.
Аз не разбрах - и двете гледате само на български, така ли? Защото повечето тук гледаме на английски или руски и като ви препоръчваме, реално не следим и не знаем има ли ги преведени. Иначе във Фейсбук има група "Азиатски филми и сериали преведени на български език", наскоро и някакъв сайт направиха и качват там преведени сериали.
Точка нагоре за актьорския състав.
Точно преди малко се отчаях от цените на хотелите в Сеул и се зачудих защо ще ходя там, а не в Китай... Ти сега и зомбита ми пусна в картинката. 

Освен ако фирмата не ме командирова там, няма да се разсърдя

(Но да не казвам голяма дума, че ако видя Феликс, ще запея друга песен). 

Много нелепо обличаха Естер, особено докато бяха в Тайланд. Тя ми е от любимките, но може би за първи път не ми допадна особено. Това, че главните персонажи са отгледани заедно до определена възраст като брат и сестра, също ми остави един такъв кисел вкус и ми беше трудно да ги възприема в романтична светлина, особено през първите десетина серии. Обаче Хе Ю е страхотен тук, сякаш ролята е писана само за него и никой друг не би могъл да я изиграе толкова добре, колкото него. Аз не се впечатлявам много от целувки и интимни сцени, но оценявам, когато са добре направени и когато не са просто кръпка в романтичните отношения, а визуализират и показват в дълбочина тези отношения. Тук смело мога да кажа, че повечето целувки освен, че не бяха самоцелни, но и бяха може би най-добрите в китайски сериал, където знаете се цeлуват предимно нелепо рибешки. Това момче Хе Ю може да се нарече "отличник-целувач в с-драма", много добре чисто технически му се получиха, но и много страст и емоции от най-различно естество успя да предаде с тях. Вече е в списъка ми с любимци, който набъбва ли набъбва 

Аз не разбрах - и двете гледате само на български, така ли? Защото повечето тук гледаме на английски или руски и като ви препоръчваме, реално не следим и не знаем има ли ги преведени. Иначе във Фейсбук има група "Азиатски филми и сериали преведени на български език", наскоро и някакъв сайт направиха и качват там преведени сериали.
С руски не бих се пробвала... Сега се чудя дали My Demon ще се хареса на мъж, който изгледа и двата сезона на Alchemy of Souls... Какво ще кажете? Препоръчани теми