Първо аз обичам да се шегувам и второ - не случайно в темата има термин "китайски финал".
Първо аз обичам да се шегувам и второ - не случайно в темата има термин "китайски финал".

Точка нагоре за актьорския състав.
Много нелепо обличаха Естер, особено докато бяха в Тайланд. Тя ми е от любимките, но може би за първи път не ми допадна особено. Това, че главните персонажи са отгледани заедно до определена възраст като брат и сестра, също ми остави един такъв кисел вкус и ми беше трудно да ги възприема в романтична светлина, особено през първите десетина серии. Обаче Хе Ю е страхотен тук, сякаш ролята е писана само за него и никой друг не би могъл да я изиграе толкова добре, колкото него. Аз не се впечатлявам много от целувки и интимни сцени, но оценявам, когато са добре направени и когато не са просто кръпка в романтичните отношения, а визуализират и показват в дълбочина тези отношения. Тук смело мога да кажа, че повечето целувки освен, че не бяха самоцелни, но и бяха може би най-добрите в китайски сериал, където знаете се цeлуват предимно нелепо рибешки. Това момче Хе Ю може да се нарече "отличник-целувач в с-драма", много добре чисто технически му се получиха, но и много страст и емоции от най-различно естество успя да предаде с тях. Вече е в списъка ми с любимци, който набъбва ли набъбва 

Препоръчани теми