За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 19

• 8 837
  • 445
  •   1
Отговори
# 435
Това е живо изтезание за мен. Според моя не мога да превъртам напред скучните моменти 😱 и не можело да връщам по няколко пъти целувките😱😱😱 И за това последо гледах с него Alien: Earth, защото нямаше скучни моменти,но и целувко нямаше (слава на небесата).
Tuon И това си има решение. Всеки си гледа на неговото устройство Smile И всички са доволни Sunglasses

# 436
Tuon И това си има решение. Всеки си гледа на неговото устройство Smile И всички са доволни Sunglasses
Ние така правим. И без това той няма никакъв вкус за драми.🤣
Веднъж искаше да ме зарадва и ми изтегли корейски сериал. Ако кажа, че бешее ужасен, би било комплимент или обида към хилядите ужасни филми, които съм гледала.

Ама аз обичам да гледам сама,за да мога да се хиля във възглавницата/плюшената панда или да се въргалям по земята

# 437
Ама аз обичам да гледам сама,за да мога да се хиля във възглавницата/плюшената панда или да се въргалям по земята
Аз си имам жива играчка и двамката си гледаме заедно. Не мога да избягам от него Joy Той ни редува с ММ ,малко на него досажда Heart ,малко на мен Heart ,стига да му е минал момента Perpetuum mobile ( макар че, той си постоянно в това състояние Joy)

# 438
  • София
Аз не мога да гледам сериали с никой. Мисля, че за последните 20 години съм изгледала само два сериала без да ги пусна на по-забързана скорост. За мен нормалната е 1.5, а от китайските някои ги гледам дори на 3 скорост. И същите два съм изгледала и без да превъртам нищо. 😆 И да - и двата със Сяо Джан.
И както казва Tuon - трябва да мога да ритам и да си пищя на спокойствие. 🤣

# 439
  • пустинен пъпеш
Започнах едно сериалче от вертикалните (двучасово) и в самото начало има доста забавни моменти:след случайно нахълтване в чужда стая показват каква случайност(😜)плочките на гг,следва хвърляне на г-ня от втория етаж в басейн ,с и чудесната реплика на г-ня ,след като пред нея се появява бившият й:,,Мислех,че след завоя ще срещна любовта,а то призрак(елегантно му напомня,че за нея е бивш),има и едно сладко звучащо възклицание,, о ой".Често сменящата се  и различно звучаща музика е учудващо хубава.

# 440
  • гр. София
rududu, кой е сериала? Може ли заглавие Simple Smile

# 441
  • пустинен пъпеш
Шёпот прикосновений е при рускините в Doramy.klub ,но съм до 30'

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 21:26 от rududu

# 442
  • вятърничава
Малко сте в грешка, не става въпрос да правите нещо заедно с дългогодишния партньор, а да му вземете акъла,т.е. да го изненадате 🤣
Tuon, ето ти съвет как твоята половинка да иска да връщате целувките, кажи му, че всяка целувка на екрана е задължително целувка и за вас двамата. Има реална опасност да не стигнете до финала на филма обаче. Може да се стигне до Партньорското усъвършенстване.

# 443
Чудя се какво да подхвана да гледам с половинката - Legend of ShenLi, Starry Love, The Glory (онзи психарския) или Fangs of Fortune....
(чакам да издропи целия My Page in the 90s, че с траснмиграцията и китайската цензура финала не винаги е хепи)
Legend Of Shen Li на мен лично ми беше бавен и скучен и така и не го догледах. The Glory само на трейлър изглежда психарски, иначе няма кой знае какви червени флагове. Беше интересен. Fangs Of Fortune имаше интересна история, много красиви приказни декори и ефекти, но от средата натам започнаха да повтарят едни и същи неща и като цяло да тъпче на едно място.

Одеве изгледахме първия епизод на The Glory. Коментарът беше: "В тоя сериал има повече червени флагове от парада на Червената армия в Москва на 24 юни 1945...." и "само малкото момиченце изглежда нормално, да видим докога"

Ot FoF музиката го зарибих, особено Little verses:

# 444
Tuon, ето ти съвет как твоята половинка да иска да връщате целувките, кажи му, че всяка целувка на екрана е задължително целувка и за вас двамата. Има реална опасност да не стигнете до финала на филма обаче. Може да се стигне до Партньорското усъвършенстване.
Искам сама да си гледам.
В To the Wonder Батай целуна момичето съвсем скромно по бузата и Тя срамежливо тръгна да бяга,а той тръгна да гони коня си, който също реши да бяга. Аз бях ☺️😍🤣 едновременно романтично и смешно. Аз не мога да му обясня красотата на момента,защото той е програмист и не разбира подобни неща. Най-много да ми каже - Я си пусни ходещите мъртви не ме занимавай с глупости.

Аз не мога да гледам сериали с никой. Мисля, че за последните 20 години съм изгледала само два сериала без да ги пусна на по-забързана скорост. За мен нормалната е 1.5, а от китайските някои ги гледам дори на 3 скорост. И същите два съм изгледала и без да превъртам нищо. 😆 И да - и двата със Сяо Джан.
И както казва Tuon - трябва да мога да ритам и да си пищя на спокойствие. 🤣
Само два,а с ПК?
Ако трябва да съм честна и там превъртах.😊

# 445
В търсене на сериал за Unicorn88, попаднах на мнения на Indira и се сетих за нейната
Безотказна система как да заплениш завинаги сърцето на любимата и да построиш с нея близки отношения
Такива трудове не трябва да падат в забвение, а трябва да се помнят и ползват, като настолна книга Joy

Ох, това е велико! LaughingLaughingLaughing Почти се навих да гледам сериала въпреки, че е републикански.

Иначе да ви се оплача. С моите писаници тук как не одобрявам всичко, което се случва, да го оправдаваме с кармата, явно ядосах някой безсмъртен и сега ще си получа вселенското отмъщение. Започнах Hidden love, след три епизода не ми хареса и реших да се прехвърля на My Boss. И от екрана ме погледна Chen Xing Xu. Ааааааа Anguished Сега вярно, че го нарекох нехубав, но не съм искала да го обидя, има и други актьори, които не са първи красвци, но ги гледам с удоволствие. Егати съвпадението, егати кармата!

Общи условия

Активация на акаунт