Вагинопластика - Препоръки за лекари

• 407
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!
Пиша за една позната. Не знам много детайли за състоянието ѝ, обаче - отвора ѝ е страшно малък и сексът с приятеля ѝ не е възможен. Боли я, цялата е в рани, не може да седне, нито пък да отиде до тоалетната спокойно и за да не описвам прекалено много е в лошо състояние. Знам, че това може да се коригира с операция, но въпросът ми е следния. Първо трябва да се излекува при гинеколог, раните и всичко останало да се изчисти, това е ясно. След това за операцията трябва да се търси гинеколог, който се специализира в такава хирургия или трябва да отиде при пластичен хирург? Бих искала препоръки за гинеколог в София и съответно за хирург, който би могъл да извърши операцията. Съответно и ако някоя има опит да сподели колко ѝ е струвало.
Благодаря Ви предварително!

# 1
На тази „позната“ това първият партньор ли е? Преди него имала ли е други? Ако не, отскоро ли правят секс?
Така, както го описваш, проблемът е по-скоро с химена, не с влагалището. А ако и тя е първата на младежа...
Съветът ми е първо гинеколог и ако анатомично няма никакви проблеми, както подозирам, по-скоро ви трябва сексолог.

# 2
Ех, тази позната.
Не е ли ходила на гинеколог изобщо?

# 3
По принцип, ако има някаква аномалия във външните полови органи, тя се описва още в епикризата при раждането.

Приятелката да се измие и да пръска спрей Цикатридина или нещо друго подходящо върху разранените места и после да отиде на гинеколог, който ще й каже има ли нещо необичайно в анатомията

Общи условия

Активация на акаунт