Монтана - в пролетна премяна!!!

• 23 292
  • 243
  •   1
Отговори
# 180
Nebesna blagodarq ti mnogo.milsq 4e uspqh i i gi pratih.tq 6te kaje dali gi e polu4ila de:)Simple Smile:)kak ste vie?nie dnes s malkiq kato izleznahme v 12 se pribrahme 4ak v 17h.razhodki s dr.mam4eta,kafenceta i taka.be6e mnogo hubavo pak i vremeto be6e strahotno:)e na slan4ice de,a utre go davat o6te po hubavo vremeto :Dnapravo mnogo se radvam.nie utre 4akame mikami da ni doide malko na gosti,4e az dr.sedmica imama izpiti i da pomaga s bebo 4e az da pou4a malko:)ujas :oops:ama nqma na4in.kolko 6te u4a de samo az si znam :Dto aide 4ao vi ot mene za sega Hug

# 181
  • София , Монтана
Поличих снимките и на двете.vikem кажи ми коя от снимките на Радослав да сложа в албумчето. newsm78 Ти какво учиш,и аз уча сега записах магистратура.
Снимките са в албумчетата.

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 22:52 от pеtia

# 182
dobro utro ot nas.:)emi petia bez zna4enie e koq 6te sloji6?az u4a vrazki s ob6testvenostta a ti?a kade e album4eto sas snimkite?kade moga da gi razgledam? :crazyeyes:4e sam malko Sick

# 183
На първа страничка има албумче , казва се "Нашите деца", и Ради вече е там:)

# 184
Blagodarq Nebesna.sega 6te gi razgledam:)Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 185
  • София , Монтана
Честит рожден ден на Оги на мама svetlaem!Малко е на патерици но преди това не знаех.

# 186
# 187
  • у дома
Мерси на всички! Купона беше супер!Като ми остане повече време ще седна да погледна как се качват снимки и ще ви покажа...
Огромно благодаря на Петя ,че ни е включила в албума!

# 188
haide razkazvai kak mina de?6te 4akame kogato ima6 vreme?kade ste vsi4ki???????? newsm78

# 189
  • София , Монтана
Аз влизам всеки ден но като нямаме тема която да обсъждаме и никой не се включва.Кажете ще гласувате ли?Още какво мислите че трябва да се промени в нашия град.Като гледам вече е с нов облик.На мен лично много ми харесва.
Бях се сетила да ви питам вашите деца слушат ли детски песнички защото аз от известно време си правя колекция.Споделете какви са интересите на децата ви за възрастта в която са.Тук на всички децата са ни на почти различна възраст.

# 190
Здравейте и от мен аз от удавна ама доста отавна не съм писала тук,дано не сте ме забравили:).Ние сме добре с малкия се разхожаме винаги когато е хубаво времето.Да ви се похваля станах предсавител на AVON  ако си нямате такъв а искате да си поръчате нещо винаги съм на ваше разположение само се свържете с мен на лични и винаги мога да ви занеса каталог където поискате.Е това е за сега от мен. Hug

# 191
  • у дома
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Цецко на мама Ири!  Малко е на патерица,ама вчера нямахме интернет.

# 192
  • гр. Козлодуй
Благодаря за поздрава Simple Smile.  Рождения ден беше вчера, но парти ще правим малко по-късно, за да можем да съберем дечица. Иначе си получи лщбимия подарък - голям самосвал Simple Smile. Като има снимки ще пратя.

# 193
q kajete kandidatite za kmet?az nali ne sam tam i neznam

# 194
Здравейте, толкова мило ми стана като ви открих в този форум. Аз сам от Монтана, но живея в София. Преди като ми стане мъчно за Монтана и се прибирах, но сега не мога  Cry Остават ми 24 дни до термина ми, а после с малкия бебчо не знам кога ще можем да отидем до Монтана.
Сега като наближава зимата само си представям там колко ще е хубаво , а тук в София ще е гадно - киша и мръсотия.
Много ще се радвам ако ми пишете и така ше съм по-близо до родния си град, особено сега когато сам ужасно сантиментална  Party
В Монтана живея срещу Била-та.
Поздрави на Монтана от мен. Днес в София е мрачно и ужасно подтискащо Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт