Монтана - в пролетна премяна!!!

• 23 291
  • 243
  •   1
Отговори
# 195
mila ralitsa dobre do6la pri nas.i az sam ot montana no jiveq i az v sofiq?v koi kvartal si ti? :lol:kazaha li ti pola na bebenceto?termina ti nablijava a?strah li te e?sigorno ti e parva bremenost a? :Dkolko vaprosa samo ti zadadoh........6a me izvinqva6 :pray:i na men mi e mnogo ma4no za rodniq krai ama........... :(haide 4ao za sega ot mene do po kasno Hug

# 196
Здрасти,Vikem  Grinning В Хаджи Димитър съм. Да първо раждане ще е и вече доста ме е страх, защото все повече наближава, но поне после няма да ми тежи и да приличам на слончето Нели  Grinning
От доста време живея в София, но въпреки всичко в родния дом си е друго и мама да ме поглези малко, но това на нея няма да й го кажа  Grinning че открай време все й повтарям колко съм самостоятелна , да ама не - когато се прибера в Монтана сякаш се зареждам с нова енергия.

# 197
i az obi4kam mai4eto da si me poglezi :party:emi az sam v jk.lagera.nqma ot kakvo da se pritesnqva6 mila.vsi4ko 6te mine a i se zabravq.az rodih predi po4ti ve4e 4 meseca i se zabravq.samo ne trqbva da se panikiusva6.a kolko ilograma si naddala?az bqh naddala 20kg.no za sega mai sam svalila okolo 12 ili 11kg.a mi ostavat tolko mnogo 4e ve4e nemoga i da se gledam:)Simple Smile:)no malkiq kato prohodi se nadiqvam da gi svala barzo barzo.ne6to sega mi e tolko sku4no.malkiq spi a navan e studeno da go razhodq:)Simple Smile:)i samo se rovq vava foruma i 4akam nqkoi da pi6e....ti kvo pravi6 po cql den?aide tova e  za sega Hug

# 198
Аз съм качила 19кг. до момента.  Ходя на училище за майки със списание 9 месеца, а през другото време се ровя из нета или се разхождам ако е хубаво времето. Правя се на домакиня  Wink опитвам се да готвя, но това не ми е в силата та затова тренирам Simple Smile Общо взето се опитвам да убия времето, докато мъжа ми се прибере, че иначе е скука, всички са на работа, а не познавам млади майки в квартала, с които да се срещам.

# 199
razbiram te kakvo ti e 6toto i az kat bqh bremenna i nepoznavah nikoi v kvartala i umirah ot tapoiq.po cql den sama i se pobarkvah.oba4e kato se poqvi bebeo i nqma6 si napredtsava s kolko maam4eta se zapoznahme i si stanahme dru6ki pokrai bebocite.taka 4e 6te se zapoznae6 pokrai beboka.pak ako e hubavo vremeto po natam (ili 4ak naprolet neznam) moje da si organizirame sre6ta kam iujen park ili nqkade drugade. Laughing s bebocite jivot i zdrave razbirase.Simple Smile:)e 6te svali6 kilogramite spoko.samo trqbva tarpenie.v koq bolnica 6te rajda6?a doktor 6te si vika6 li ili ne? :hug:dneska sme mnogo aktivni s tebe.kade li sa drugite?sigorno rabotqt?petia ti kak si?

# 200
Ще раждам в Шейново. Ти къде си раждала? С уговорка или на късмет? Аз се разбрах с доктора, който ми следи бременността. Мисля си че така ще съм по-спокойно като виждам познато лице,а не съм съвсем сама.
Правили ли сте си срещи с други майки в София или Монтана?

# 201
emi az si rajdah v montana 6toto maikami i strinkami sa lekari i dr.nikolov ni e mnogo blizak i tehen kolega i si rajdah pri nego.hem na tqh im be6e po spokoino hem i na men.a i te prisastvaha i dvete na rajdaneto mi taka 4e mi be6e mnogo dobre.bqha do men do posledno.hodeh si na montana edin pat v sedmicata za konsultaciq pri nego i ve4e kam 8 mesec i ne6to si se pribrah na montana i rodih to4no v na4aloto na 9 mesec toest rodih 28 dena po rano ot termina mi.po dobre si e  s ugovorka 6otto ima6 mnogo vnimanie i podkrepa.a i az v rodilnoto gi poznavah po4ti vsi4ki i mi be6e priqtno mnogo.nenzma kvo 6tqh da pravq ako bqh rajdala tuka.......a i tuk e po skapoo.Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 202
emi mislq 4e e imalo sre6ta v mnt.ama ne6to sre6tata ne se e sastoqla li ne6to takova?neka drugite mam4eta da kajat?edin mesec sam  si hodila de ne edna sedmica:(obarkah se ne6to. ooooh!

# 203
така е скъпо е Sad аз ходех при Николов няколко пъти, защото му имам доверие, а и е страхотен лекар и техниката му е много по-добра отколкото на софиянци, майка ми предлагаше да раждам там, но честно казано не с мъжа ми нещо не можехме да си представим, че ще сме разделени Sad и заради това  ще раждам тук. Пък дано всичко е наред.

# 204
e da naistina nikolov e mnogo dobar i kato 4ovek i kato lekar.emi naistina razdqlata be6e malko........ama majo si vze otpuska i si doide na mnt.i to4no denq v koito si doide az sled okolo 4 4asa tragnah da rajdam i taka......toi si be6e okolo 20 dena na mnt.posle se varna tuka i si sedq sam oklo polovin mesec.malko gadno no......prejivqva se a i vremeto da ti kaja leti.a maikati 6te idva li ansam kato rodi6?ili sama 6te se spravq6?

# 205
Ami shte si vzema malko otpuska da mi pomaga pone v nachaloto dokato se osaznaq kakvo tochno e stanalo Simple Smile inache svekarvata iska da doide, no .......... Simple Smile Shte se spravim, sestra mi e v Sofia, taka che i tq shte pomaga kolkoto moje.

# 206
e 6te se spravite estestveno.:)ama ne6to za svekarvata neznam :lol:ako samo dava mneniq i da komandva tova onova kak da stane hi4 ne ti trqbva :crazyeyes:te pove4e mai sa taka.na men otna4alo mnogo mi be6e gadno akto vseki ti kazva kak da postapi6 s bebeo.vse pak to si e moe i nie dvamata s ba6tamu 6te si re6avame abe ludnica be6e #Crazy

# 207
Mai naistina vsichki svekarvi sa ednakvi Simple Smile ot moita nqmam oplakvaniq zashtoto ne jiveem zaedno Simple Smile, no naistina obicha da dava nastavleniq i da mi hodi po petite - tova zashto ne go napravite taka, tuka slojete tova, a tam onova i razni takiva.Ne nosi na bazik i ne razbira ot shegichki Simple Smile maja mi umira da se bazika s neq i tq vse se vrazva Simple Smile toi samiq znae che ne samo men, a i nego shte go drazni Simple Smile dokato s maikite e drugo neshto - s maika mi moje da se nakreshtim, a posle da se gushkame Simple Smile, a i tq otkrai vreme znae, che e po-dobre samo da ni podkrepq i pomaga i dava saveti samo kogato q popitash, a i s maja mi se razbirat - i dvamata samo se sheguvat Simple Smile

# 208
abe SVEKARVI.i moito majle mnogo se obi4akat s maikami i te postoqnno si se bazikat.az moita vseki mnogo mnogo ne q poznavam mnogo dobre 6toto si jivee na Mnt.nie sme tuka i tq e idvala samo vednaj na gosti i to samo za prez denq. Hug

# 209
Pri nas e ,che az sam ot Montana, toi e ot Haskovo Simple Smile i ne che idva chesto u nas, no poneje e dalech se vijdame za poveche ot den, a i ima telefoni Simple Smile i po tqh se davat nastavlenia:) no s men na glava trudno izliza........oshte ot samoto nachalo go razbra, kogato i kazahme che svatbata shte e v Sofia i che sami shte si organizirame vsichko i nikoi nishto da ne kupuva bez da sam go vidqla i odobrila, sega e sashtoto i s podgotovkata okolo bebo Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт