Монтана - в пролетна премяна!!!

• 23 285
  • 243
  •   1
Отговори
# 210
abe ti ne i obra6tai vnimanie tolko.moqta pak ne se i obajda pone da 4ue sina si ili da pita kak e vnuk i.mnogo in e zor na neq,a i taka na men mi e i po dobre:) Grinning
vie s majo v Sf.le se sre6nahte?
edin vapros kam mam4eta s po golemite de4ica-kak zahranihte va6ite de4ica?Simple Smile
az mislq kam 4 mesec da zapo4vam da zahranvam moq bebok.pediatar ot montana o6te na parviq mesec mi kaza da zapona sok4eta i ot 2ili3 mesec piureta.A tuk mi kaza doktorkata ot 6-q mesec,ta mai az 6te si re6avam sama.Simple SmileSimple Smile
tva tapo vreme mi ubiva i nastroenieto za vsi4ko:)
ti sigorno ve4e nqma6 tarpenie da si gu6ne6 malkoto beb4e a?pone az bqh taka,iskagh po barzo da rodq i da si go gu6kammmmm Hug  bouquet

# 211
Iskam da izliza veche, che da go vidq :)a i mnogo podritva gorkancho sigurno mu e ujasno tqsno i se opitva da si napravi mqsto,no nqma veche nakade Simple Smile
Da s maja mi se zapoznahme v Sofia i zasega ostavame tuk kolkoto i gadno da e Simple Smile
KOga razbra che e veche vreme da rajdash, imam predvid imashe li nqkakvo vatreshno useshtane predi da zapochnat kontakciite?

# 212
emi na men parvo mi padna tapata,a den predi tva nqmah nikakav apetit,spira ti apetita izvednaj.v petaka mi padna tapati , a v nedelq na obqd mi iztekoha vodite i tragnah za bolnizata.tam me vkliu4iha na sistemi za predizvikvane i togava po4naha kontrakciite.
ne se pritesnqvai 6te useti6 kato tragne bebeto da izliza.kontrakciite sa specifi4nii i zasilva6ti......az taka kazvah na maikami 4e neznam dali 6te usetq to4no koga 6te tragne bebo da izliza,tq mi se smee6e i kazva6e 4e tva nemoja da ne go razbere6 ili da go sbarka6.
ako ne ti iztekat vodite a po4nat kontrakcii 6te te stqga stomaha vse edno te stqgat s kolan,i 6te te boli dolu nisko kato za cikal no bolkata leka poleka 6te se uveli4ava i taka.
ne e stra6no.trqbva samo da si nastroena pozitivno.az po vreme na bolkata sam si mislila kak 6te go gu6kam i s majo kolko 6te badem 6tastlivi s bebe i samo hubavi raboti i tva mi dava6e mnogo sili.
e ve4e nakraq kogato mnogo se zasiliha bolkite zapo4nah da si predstavqm kak biq maja si i go stiskam i mu navikvam 4e iskam toi da izpita takava bolka
abe ludetina sam golqma.no sled tova kato mi sprqha kontrakciite i tragna samoto rajdane nikak ne boli,natam ve4e e leko i samo napava6.s izvinenie no vse edno hodi6 po golqma nujda.nqma bolka a samo napani.ne boli nikaka.men me be6e nai ve4e strah ot samoto izlizane na bebo-no tova e nai lesno,samo da ti minat kontrakciie i Laughing
ti ne se pritesnavi :lol:samo da kaje6 kato tragne6 za bolnizata i nie 6te stiskame palci i 6te se milim za vas Grinning

# 213
Ako sam v sasgtoqnie shte pisha Simple Smile Az se pritesnqvam poveche za maja mi Simple Smile Mnogo go e strah,che ne moje da razbere kakvo tochno izpitvam i kak da mi pomogne. Kogato bebo me izrita silno i az napravq nqkoq grimasa, toi samo mi pobutva korema i mu se kara" Q stiga si rital mama, be" Simple Smile
Edinia buta otvatre, a drugiq ot van Simple Smile Sega go chakam da se pribere, za da idem do magazina,che ne mi se maknat torbi, a i vse mi se karat che ne si stoq na dupeto i ne pochivam,a na men hich ne mi se pochiva.

# 214
mali gorkoto ti majle:)e i na men nikak ne mi se po4iva6e.vse si praveh ne6to.ne mi se stoe6e na edno mqsto.daje sam se ka4vala da svalqm perdeta.predstavq6 li si?a v 8 mesec mih edno du6ame.kato koleni4eh i juleh zdravoooo,a i na men korema ne mi be6e mnogo golem i ne mi teje6e tolko,a i ne usetuh tolko kvo e da si v 9 mesec,4e takmo vleznah v nego i rodih.
vie 6te pazaruvate a?az dnes sutrinta svar6ih taq rabota.sega 4akame i nie majo da se pribira no toi 4ak kam 8i30min.Simple Smile Hug

# 215
Zdrasti, da se razpisha za dnes,che posle mai-nqma da imam vreme. Zapochva golqmoto sabotno chistene i gotvene Simple Smile Sveketo shte mi idva na gosti utre Simple Smile

# 216
zdraveite i ot mene.kak e nastroenieto dnes?sabota............ :lol:uj den za po4ivka a nie ne sqdame-4istene i tva si e. Hug

# 217
zdraveite i ot mene.kak e nastroenieto dnes?sabota............ :lol:uj den za po4ivka a nie ne sqdame-4istene i tva si e. Hug
     Peace  така е докато нахраним децата  Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle feeding докато ги приспим  newsm07 smile3504 pacifier newsm46 smile3524 бързаме да си свър6им домакинската работа   newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes newsm55 knit  food002 newsm71 prostor clean clean needle clean  и ако е хубаво времето да ги  изведем на разходка  1stroller  Nature Sunny 1swing

# 218
Napravo  se chudq kak smogvate s tolkova mnogo zadaljenia Simple Smile no skoro i az shte razbera. Vecher ne ste li kato parcal? Mai shte trqbva da podgotvq majleto mi, che za nego nai-malko vreme shte imam, ako vaobshte imam Simple Smile

# 219
stani mnogo si prava............nqma vreme za ni6to drugo.
ralitsa 6te smogva6 ne se pritesnqvai a i se svikva sas vsi4ko.
ve4er e izmoritelno  da no zatova se lqga i po rano:)Simple SmileSimple Smile

# 220
stani mnogo si prava............nqma vreme za ni6to drugo.
ralitsa 6te smogva6 ne se pritesnqvai a i se svikva sas vsi4ko.
ve4er e izmoritelno  da no zatova se lqga i po rano:)Simple SmileSimple Smile
    sleepuu smile3524 Sleeping newsm46  колкото и рано да лягам сутрин ставането е трудно  morning Coffee kaffeetrmker_2  food010

# 221
e gadno e no se svikva nali?
ot koga ne sam spala taka do kam 10 4asa pak kamoli do po kasno Hug
prosto qvno si ostava edna me4taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

# 222
Zaradi vas shte se jertvam i shte gledam utre da ne stana predi 11 ot legloto Simple Smile shte marzeluvam dokato moga Simple Smile che posle shte e slojno polojenie Simple Smile

# 223
Eiiii,4estit vi parvi snqg na vsi4ki.Tuk v sofiq valqt edri parcali 4e napravo se opla6ih Sad
mnogo rano dodie tazi zima Laughing
az mrazq studa,no obi4am snega,vse pak nemoje kolednite praznici bez tqh.....ama ne i stud Naughty
ralitsa,posmi posmi dokato moje6.pospi i zaradi nas pone do kam 12.marzeluvai si.
men kato mi kazvaha da po4ivam dokat bqh brmenna az ne ta ne....
ama sega sajlqvam Twisted Evil

# 224
 Shocked  много рано заваля тоя сняг  cold гадост  smile3511  искам о6те малко да остане   Nature Sunny  Nature Sun With Face sun sun   а не   umbrella Wear Umbrella santa2  madnoel People Santa Close-mas: Nature Snowman Nature Snowman

Общи условия

Активация на акаунт