Монтана - в пролетна премяна!!!

• 23 221
  • 243
  •   1
Отговори
# 105
  • у дома
Здравейте на всички! Какъвто съм си заплес чак сега видях че не съм написала за моите деца-големия ми син се казва Огнян и е на 4г и 10м а малкия-Светлин ие на 1г и 5м.Скоро не съм влизала тук да чета и се изненадах колко много сте изписали.Даже като се загледах в снимките установих че живеем в един блок със свекъра и свекървата на НЕБЕСНА просто се загледах в снимката и познах Дени. Не се притеснявай за детската -големия ми син е в Слънце и съм изключително доволна.,само че той ще бде 3група .а нямам никаква представа кой ще поеме малките .Не се притеснявай,свекърва ти е учителка така че мисля че тя ще разпита преди да запише детео.Мисля че няма да е проблем да запишете Дени по-рано(поне до миналата година беше така) ама трябва да вземете бележка от кмета, че разрешава това(от кмета на Монтана)чао засега когато мога пак ще пиша

# 106
Здравейте скъпи мами от Монтана!Хайде да се поразмърдаме малко и да направим една среща да видят всички че и ние в Монтана сме хора.Ако има среща пишете пе. newsm10 family lalalala

# 107
Записвам се за срещата  Peace

# 108
Ех, ако бях прочела по-рано предлжението за среща в Монтана, щях да се включа. аз си ходих този уикенд и можеше нещо да спретнем....нищо следващия път Hug
Относно срещата на монтанчанките в София!? Кажете кога ви е удобно през тази седмица да се видим на центъра привечер? /нали така се уточнихме последно/.
Аз предлагам в четвъртък или петък, за да има време да го прочетат повече мами...моля, изказвайте мнения, предложения и претенции  Hug  Laughing

# 109
Е какво стана!?!?!? Силите се за среща, а като дойде момента да се уговаряме никой не изявява желание....  Cry

# 110
Слаба работа сме ние !Една среща да неможе да направим smile3507 smile3511 smile3511 smile3511

# 111
# 112
Еми хайде!Други съгласни има ли? newsm78Дано се появи още някоя мама! smile3521

# 113
Запис  Peace ама за другата седмица 
nani m  пусни си Skype

# 114
  • София , Монтана
Моля ви се момичета помислете и за тези които не живеят в Монтана,а желаят да дойдат на срещата.

# 115
Моля ви се момичета помислете и за тези които не живеят в Монтана,а желаят да дойдат на срещата.
      OK petia  6те направим сре6тата когато е удобно за вси4ки  smile3521   да няма сърдити после   Naughty

# 116
ДА!Правилно! newsm10Трябва да сме всички заедно Naughty!Дано да е скоро Praynig
!

# 117
dano da e skoro. :)izvinete 4e pi6a taka no nqmam balgarski na kompiutara :cry:haide da se razbereme koga a?da se sabereme mnogo ama mnogo mamiiii.of dano :pray:da e skoro.4ao ot mene Hug

# 118
  • София , Монтана
ПОбут.Къде сте защо никой не пише.

# 119
И аз това 6тях да питам   newsm08

Общи условия

Активация на акаунт