Монтана - в пролетна премяна!!!

• 23 222
  • 243
  •   1
Отговори
# 120
Zdraveite!!!

Znae li njakoi kude se namira zirka v Montana i koga ima predstavlenija. Mnogo bih iskala da otida s moeto momiche no ne namiram nikude informazija v net-a.

Ina.

# 121
  • София , Монтана
Здравейте момичета искате ли да направим срещата другата седмица когато са почивните дни.Аз ще съм в Монтана от четвъртък и тогава мисля че ще е най добре да се видим защото сигурно повечето мами ще си идат като мен.Ако има желаещи нека пишат.

# 122
Ами за съжаление аз няма да си ходя, така че мен не ме бройте  Sad Но все още не съм изгубила желание за среща в София.....  Hug

# 123
Здравейте момичета искате ли да направим срещата другата седмица когато са почивните дни.Аз ще съм в Монтана от четвъртък и тогава мисля че ще е най добре да се видим защото сигурно повечето мами ще си идат като мен.Ако има желаещи нека пишат.

И аз от четвъртък ще съм там, и то за 10 - на дни, да се организираме да се видим, а;)

Какво ще кажете за петък , към 10:30 ч. на "Анаконда", на шаха:)

# 124
  • у дома
Става ние и без това сме си там-на Анаконда де,ама ако вали не мога да изляза никъде.Ако ви доскучае с Дени елате ни на гости ние сме в другия вход.Дени от кога тръгва на детска?Имай впредвид че до 15 септември групите са сборни.При кои учителки ще бъде,знаеш ли?

# 125
  • София , Монтана
Аз ще дойда.Други желаещи.

# 126
i men mi se iska no neznam dali 6te uspeq za petak,6toto nie si tragvame petaka  sutrinta i neznam 10 i 30 dali 6te uspeq no mnogo mi se iska:)Simple SmileSimple SmileSimple Smile:)a za sofiq sre6tata kvo stava?SadSad:(6te se osa6testvi li?

# 127
Ехооо, марзеливи мамииии...къде се изгубихте??? Никой неще да пише Confused
Какво стана със срещата в Монтана онзи ден? Състоя ли се? Чакам разкази от вас, а ако има и снимков материал още по-добре  Hug

# 128
Haide razkazvaite za sre6tata 4akame i snimki   smile3509    Whistling

# 129
ne6to se gubqt mam4etata sas sre6tata? :(koga 6te se organizirame za sre6ta v sofiq?da ima nqkoe mam4e kadeto jivee blizo do lagera? Simple Smile :)ne6to sme se izgubili napalno.za6to li newsm78

# 130
 Rolling Eyes Ama za6to izob6to   newsm78  nikoi ne pi6e we4e w tazi tema  Thinking  Mam4eta kade se izgubihte?    Shocked   (da ne bi da ima nowa tema???)

# 131
Аз бях там точно навреме, стоях до към 12 ч., имаше и други деца, но тъпото беше, че не разменихме телефони и никой не познах:( А може и мамите , които са били да са ме видели. Моето момиченце е русичко, с очилца, аз бях облечена умишлено в цялата в бяло, ама никой не ме разпозна...Много нелепо, нямах интернет и не можах да пиша как да се познаем Close

# 132
  • у дома
Аз ви познавам по-точно Дени де,но тогава беше доста студено и мен ме беше страх да не изстинем на Анаконда така че си отидохме в попската ,че ние по-близо.

# 133
Аз ви познавам по-точно Дени де,но тогава беше доста студено и мен ме беше страх да не изстинем на Анаконда така че си отидохме в попската ,че ние по-близо.
Еее, как можа поне да ми се обадиш, така се надявах някой да ме заговори:( А бабата и дядото живеят точно до попската:)

# 134
  • у дома
Не ,не си ме разбрала -ние изобщо не стигнахме Анаконда,направо отидохме до попската за малко защото наистина беше студено.А иначе познавам Дени,защото живеем в един и същи блок-ние сме в другия вход,пак на 5-ия етаж.Ама Дени вечер не я водят в попската -сигурно свекърва ти е втора смяна на работа.

Общи условия

Активация на акаунт