Уча.се - само за един месец?

• 1 375
  • 31
  •   1
Отговори
Здравейте, ученичка съм и искам да гледам видеата в Уча.се, обаче от това което видях е че единствените варианти за абонаменти за 6 месеца, 1 година или 2 години и няма вариант да взема достъп само за 1 месец. Реално мога да си платя за месец, защото имам пари които съм си събрала, но само за толкова ще ми стигнат, пък такъв вариант май няма? За съжаление майка ми няма възможност да ми го плати, опитах се да намеря в интернет дали безплатно ги няма видеата, но не откривам. Мисълта ми е, ако може да ми помогнете, ако някой знае мога ли да получа достъп само за 1 месец или дали някъде ги има видеата качени безплатно?

# 1
За 6-месечния абонамент може да се плаща месец за месец по 25 лв. Мисля, че това е съвсем поносима месечна сума за нещо, което му е наистина важно на човек.
Освен това за един месец само какво изобщо ще можеш да видиш и разбереш от този сайт? Според мен нищо и не си струва.
Имаше едно други безплатни видеа в Ютюб, не си спомням кой канал точно беше, ще потърся и ако ги намеря, ще пиша. В кой клас си, че и това има значение за търсенето. Не знам дали не бяха за по-малките класове.

# 2
Сега гледах, абонамента за 6 месеца може само наведнъж да се плаща, по 25лв на месец може само тези за 1 и за 2 години. А за съжаление изобщо нямам такава възможност. 8 клас съм.

# 3
ДСК предлагаха безплатен двумесечен абонамент на учениците с карта ДСК старт или тийн. Но регистрацията беше до 15.12.2025.
Провери към операторите, мисля, че А1 също предлагат абонамент към уча се месец за месец.
Виж тук - за три месеца с плащане месец за месец
Вземи абонамент с плащане на месец - Уча.се https://share.google/Q5svqvXh2sWfK2xoh

# 4
От А1 не успях да намеря, вих че лидл имат +1 месец, но това пак е при абонамент за 12 месеца, дават още един отгоре. На този линк пак е за 12 месечен абонамент Sad(

# 5
Кан Академия? Клетт имаха някака оферта с Yettel (може да се провени тел план)..В къщи ползваме Просвета с мн добре разработени ресурси

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 14:04 от fotokod

# 6
  • София
Имай предвид, че безплатната версия на ChatGPT също може да ти обясни урока така, че да го разбереш. Дори ти ще си тази, която задава въпроси и иска допълнителни пояснения, вместо просто да слушаш клипчета. Bowtie

# 7
Сетих се за Youtube канала - Academico. Разгледай да видиш дали има уроци за 8 клас, защото аз съм гледала преди години за по-малките класове.
За съжаление ние не сме абонирани за уча.се, иначе бих ти преотстъпила ползването за месец. То не знам и дали може де. Защо не попиташ някой приятел или съученик за тази възможност?

# 8
За търсене на безплатни видеа може да използваш промпта от скрития текст по-долу, като го копираш в някой чатчо (най-добре в няколко различни, чатджипити, джемини, копилот или друг, за да видиш кой ти харесва, защото връщат различни резултати). Може да изтриеш част от условията от промпта, ако решиш, че не ти трябват или да си добавяш твои нови:
Скрит текст:
Промпт за копиране:

„Действай като опитен и забавен учител за 8. клас. Искам да ми обясниш темата по [НАПИШИ ТЕМАТА ТУК – например: Квадратни уравнения / Клетъчна структура] по начина, по който го правят в 'Уча.се'.

Моля те да следваш тази структура:

Кратко и ясно: Обясни основната концепция с прости думи, без сложни термини в началото.

Примери от живота: Дай ми поне два реални примера, защо това, което уча, е полезно или къде се среща.

Стъпка по стъпка: Разбий най-важното правило или процес на малки, лесни за следване точки.

Мини тест: Накрая ми дай 3 бързи въпроса или една задача за упражнение, за да проверя дали съм разбрал/a, и изчакай да ти отговоря, преди да ми дадеш решенията.

Ресурси: Препоръчай ми безплатни канали в YouTube или сайтове на български, където има видео уроци по тази конкретна тема."

# 9
Пробвах с изкуствен интелект, дава ми някакви подвеждащи неща за съжаление и като сравнявам с учебника е доста различно. Гледах в сайта на "Просфета" по препоръката на fotokod, но за огромно съжаление е само за по-малки ученици, иначе там са го направили да можеш да платиш за месец, което ако беше така "Уча.се", щеше да е супер, защото на мен всичките ми пари са 30 и няколко лева и изобщо не мога да си позволя да платя 179лв за 6 месеца, колкото искат "Уча.се" и това е най-евтиния вариант, а майка ми няма никаква възможност, всички пари които има отиват за храна и наем. Иначе ще видя дали мога да попитам някой за достъп до акаунт, както ме посъветва Мила Атова, дано някой има и се съгласи да ми даде достъп поне за малко, много исках да изгледам някой друг урок в тази платформа.

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 15:07 от radina2011

# 10
  • София
Направи си партия със съученици Grinning

# 11
radina2011, абонаментът може да го плащаш месец за месец. Ако можеш да отделиш 25 лева месечно, не е нужно да е 180 лева на куп за шест месеца. Но 6 месечен абонамент сега ще ти даде възможност да ползваш целия втори срок. 6*25

# 12
Мислех го това дали да не го направим с още хора, но разбрах че са го правили преди и са ги хванали и блокират акаунта. Май може максимум 2 души да влизат доколкото разбрах. А за съжаление аз няма как да давам 25лв на месец, то аз тези 30 и няколко лева съм ги спестявала поне 3 месеца. А също за 6 месеца, може само на куп да се плати, за 12 месеца може месец по месец, което е още по-кофти Sad

# 13
Моите деца не харесваха ucha.se Khan Academy беше много по-добре преди няколко години.

# 14
  • Sofia
Направи си партия със съученици Grinning
Не е възможно.

Плаща се абонамент за един акаунт, независимо от къде и как се логваш в този акаунт. И няма начин да си логнат в един и същи акаунт от две устройства едновременно. Тоест в момента, в който се логнеш от второ устройство, те разлогва автоматично от първото.

Аз съм с един годишен абонамент и две деца. Не могат да работят едновременно, трябва да се редуват, независимо дали имат две отделни устройства. За да могат да работят едновременно, трябват два абонамента.

Партия може да се получи, ако се уговарят, кой в колко часа ще се логва и постоянно да си пращат кодовете за смяна на устройството (защото имаш право на три записани устройства).

Иначе Уча.се на моите деца им помага. Но явно зависи от детето.

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 18:28 от Brin de muguet

Общи условия

Активация на акаунт