Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 262

• 6 309
  • 185
  •   6
Отговори
# 165

С фен на фестивала

И от ателието на Руслан
Лека нощ!

# 166
Добро утро,момичета!

Никога не отхвърляйте това което ви предлага деня:
   Хубавият ден носи щастие, а лошият ден дава опит...
 Нека днешният ден бъде изпълнен само с положителни
    емоции и хубави моменти за всички!

Благодаря ви за споделеното от вчера. HugFlowers Bouquet

https://vk.com/club143398602?w=wall-143398602_505716
От Instagram профила на Руслан Багински
Шоурум на RB и Седмица на модата в Париж Heart
Представяне колекцията преди есента 2026/27 до 29 януари.

Хубав и безпроблемен ден ви желая.

# 167
Момичета,
Туба е сложила разни неща на Шанел. Сигурно ще бъде на ревюто.
Ако някой може да сложи нещо Simple Smile))
14 часа Парижко време.

# 168
Здравейте!

Шоурум на RB и Седмица на модата в Париж ❤️ Представяме предесенна колекция 2026/27 до 29 януари. x @tubabustun.official репост от @ruslanbaginskiy_hats

Туба публикува в историята си преди дни публикацията на актьора @murattatikofficial който казва, че се гордее да участва в този нов проект: филмът СУЛТАНА, в който Туба ще живее Мерал, танцьор на пилон.

Zeytin Ağaçı S1 е най-гледаната турска сериал в топ 10 на Netflix, както по прегледи, така и по часове гледане
Този сериал е непобедим 🙌
Официални данни от Netflix

От няколко публикации в ИГС на Туба предполагаме, че ще бъде на дефилето на Шанел

Чакаме снимки!
РР Някой публикува преди мен, но и без това всичко повтаряме, няма да трия! 😁

# 169
Здравейте!

MADCelebrity Туба на ревюто на висша мода @chanelofficial SS26 в Париж

# 170
Здравейте
    Момичета Благодаря ви за всички новости,нови снимки,за всичко ,което споделяте.

Приятен следобед,дами

# 171
Здравейте момичета и благодаря, че отразихте събитието.
Аз чак сега успях да се довлека до темата, след много натоварен ден .
Туба ни зарадва , този път с Шанел.
Колекцията е на новият Креативен Директор Matthieu Blazy. Ревюто е в Гран Пале сред декор от гъби.

Както винаги семпла Туба , дъждовно и хладно е, но нашата винаги е от моржовете:joy:

Отразила е на сторита публикации от нейната агенция и от арабската агенция с която има договор.

Хубава вечер!

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 20:34 от sninova

# 172

Лека нощ!

# 173
Среднощен привет, момичета!

Радвам се, че тази вечер форума не е в профилактика, както беше в неделя срещу понеделник. Видях информацията и снимките на Туба с  шапкитена Руслан Бежински, обаче не можах да я споделя с вас.   Погледнах и другите теми и видях, че след 21.30ч никой не беше поствал нищо Така, че сега се надявам да няма такива проблеми Blush
Благодаря ви за всичката своевременна информация за Туба и проектите й. Heart
Злати Hug, Вичи Hug, Линка Hug, Снинова Hug
Ето, че сушата на този етап не се оказа толкова дълга Hands V Дай Боже и по-нататъка през седмицата да имаме нови неща, които да споделяме Hands Pray

Хубаво е, че и днес момичето ни е зарадва с присъствието си на ревюто на Шанел, която е светована марка в областта на модата.    
Линка е направила няколко чудесни клипчета. Повтярям едното, защото му изрязах надписите. А се появиха и други видеа, кото ги направих видими  

Ето и две от самото дефиле, където се вижда и Туба. Като гледам всички са облечени по-подходящо за сезона. Само момичето ни е по голи ръце. Вярно, че презентацията е за модните тенденции за лятото, ама с този тоалет като погледна Туба ме полазват студени тръпки    Наистина е "морж" както е отбелязала Снинова. Само да не се разболее от това разголване днес Hands Pray

Предполагам, че утре Злати ще ни информира на кой бранд е тоалета на Туба от днес.

Лека, спокойна и уютна нощ ви пожелавам!

# 174
Добро утро,момичета!

Вчера Туба Heart ни зарадва с участието си в седмицата на модата в Париж на Шанел.Новината за ревюто е съобщиха снощи и по новините на Нова тв.от 19 ч.Понеже аз вече знаех гледах дали няма да видя Туба сред зрителките. Grinning В репортажа казаха за френско-белгийския креативен директор за който Снинова по-късно писа в темата и кои известни личности присъстват.Канти във ВК все още не са писали на кой бранд е тоалета на Туба.

Към клипчета откъдето са и гифчетата е инфото:
https://vk.com/clubtuba507?w=wall-63875573_252641
От Instagram акаунта на списание InStyle Turkey #TubaBüyüküstün
Колекцията висша мода Chanel пролет/лято 2026, под творческото ръководство на Матийо Блази, беше представена по време на Седмицата на модата в Париж. Туба Бююкюстюн беше поканена от Турция да участва в модното ревю.

още два кадъра...

Да си припомним от миналата година по това време...

Желая ви приятен ден!

==========================================================

Много нови снимки и инфо излезе,а никой не е писал...

От официалния уебсайт на Chanel #TubaBüyüküstün
Туба публикува това отново в историята си в Instagram.

и три видеа-https://vk.com/clubtuba507?w=wall-63875573_252679

Tубa: Здравей, Vogue Turkey! Казвам се Туба Бююкюстюн. В момента сме в Гран Пале в Париж за ревюто на Chanel пролет/лято 2026, където креативният директор Матю Блази представя първата си творба, посветена на птиците.

- Какви са първите ви впечатления от колекцията?

- Мога уверено да кажа, че е вдъхновена от птиците. Според мен цветните, живи пера, шарки и форми на птици присъстват във всяка дреха. Освен това, токчетата на обувките имат коркови вложки, които добавят още едно щрихче приказност.

- Коя визия беше най-запомняща се за вас?

- Любимата ми беше бялата рокля. Това е класически дизайн на Chanel. Подгъвът беше украсен с камъни, а самите подгъви бяха в различни цветове, пастелни нюанси, напомнящи опашки на птици.

- Как оценявате визията на Матико Блази за новата марка Chanel?

- Тя запазва характерния стил на Chanel, като същевременно добавя съвременна перспектива. Модерно е едновременно и мечтателно, и красиво съчетава двете. Първата ми дреха от Chanel беше палто. Черно е, също от колекцията на Chanel. Ръкавите и яката бяха украсени с пера. Когато го облякох за първи път, се чувствах точно така. В женствеността има деликатна сила.

- И така, бихте ли ни описали визията си днес?

- Мисля, че днешната ми визия ме отразява доста добре. Платът и цветът отдолу са много меки и женствени, докато горната част - жилетката и панталоните ми - са мъжествени. И има един наистина хубав детайл в това. Наистина харесвам такива детайли, които не се опитват да привлекат вниманието към себе си.

От Instagram профила на Рабих Хенеди:
На церемонията по връчването на наградите „Джой“ се запознах с турската звезда Туба Бююкюстюн за втори път. Тя има забележителна памет – никога не забравя никого. Дори ме попита за брилянтния Омар Хайрат, тъй като тримата бяхме на снимка заедно миналата година. Най-прекрасното е, че всеки път, когато погледна лицето на Туба, виждам усмивката ѝ. Затова я попитах: „Защо винаги се усмихваш?“ Тя отговори със смях: „Осъзнах, че лицето отразява вътрешния свят, а вътре в мен има любов и радост. Следователно усмивката ми е огледало на това, което е вътре в мен. И повярвайте ми, животът е кратък, така че не бъди тъжна за нищо по-кратко от краткостта на самия живот.“ Туба ме помоли да благодаря на #Кралство_Саудитска_Арабия, защото никога не е намирала някой по-щедър и гостоприемен от тях. Всеки път, когато идва в Рияд и присъства на церемонията по връчването на наградите „Джой“, се чувства сигурна и комфортно.

снимката от миналата година

Приятна вечер!

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 21:05 от Zlatina3

# 175
Злати Heart
Мале колко неща са излезли, не можах изобщо да се включа. Преди малко се прибрах.
Утре ще чета. Много готина Туба

Сложила е снимки и клипове в ИГ си.

Лека!

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 23:57 от sninova

# 176
Здравейте, момичета след полунощ!

Благодаря ви за споделеното днес! Heart
Злати Hug допълнила си си поста от сутринта поради липсата ни. Но и аз като Снинова Hands V поради дневните ангажименти плюс мероприятие тази вечер  едва преди час се "класирах" да влезна във форума. Преди това видях споделениите снимки и видеа на Туба в ИГ й , за които ти и Снинова сте казали и някои показали. Ето още няколко снимки от поста на момичето ни ИГ й

Направих гифчета от блиц интервюто на Туба, като ще сложа частите с превода, който си намерила и превела. Видях го в ТуКи-то, но по-разбираемо е на български Hands Thumbsup
Здравей, Vogue Turkey! Казвам се Туба Бююкюстюн. В момента сме в Гран Пале в Париж за ревюто на Chanel пролет/лято 2026, където креативният директор Матю Блази представя първата си творба, посветена на птиците.

- Какви са първите ви впечатления от колекцията?

- Мога уверено да кажа, че е вдъхновена от птиците. Според мен цветните, живи пера, шарки и форми на птици присъстват във всяка дреха. Освен това, токчетата на обувките имат коркови вложки, които добавят още едно щрихче приказност.

- Коя визия беше най-запомняща се за вас?

- Любимата ми беше бялата рокля. Това е класически дизайн на Chanel. Подгъвът беше украсен с камъни, а самите подгъви бяха в различни цветове, пастелни нюанси, напомнящи опашки на птици.

- Как оценявате визията на Матико Блази за новата марка Chanel?

- Тя запазва характерния стил на Chanel, като същевременно добавя съвременна перспектива. Модерно е едновременно и мечтателно, и красиво съчетава двете. Първата ми дреха от Chanel беше палто. Черно е, също от колекцията на Chanel. Ръкавите и яката бяха украсени с пера. Когато го облякох за първи път, се чувствах точно така. В женствеността има деликатна сила.

- И така, бихте ли ни описали визията си днес?

- Мисля, че днешната ми визия ме отразява доста добре. Платът и цветът отдолу са много меки и женствени, докато горната част - жилетката и панталоните ми - са мъжествени. И има един наистина хубав детайл в това. Наистина харесвам такива детайли, които не се опитват да привлекат вниманието към себе си.

Това е детайла в тоалета, за който Туба казва

В ТТ непрекъснато се появявато още клипчета от Joy Awards и от Париж. Може би утре ще ви ги покажа като гифчета.

Лека и спокойна нощ!

# 177
Добро утро,момичета!

Снинова Hug, Канти Hug,благодаря ви за новите снимки,гифчетата и инфото.
Дали Туба ще участва и на друго ревю.Миналата година си спомням,че имаше програма.

Това е любимата бяла рокля,която е харесала Туба и обеснява за подгъва в интервюто.

Имайте хубав ден!

# 178
Добро утро и благодаря за всичко , което сте споделили.
Снощи бях на мюзикъла Дон Жуан. Френска постановка. Беше много добро. Канти , да не си била и ти?
Успях да изгледам цялото дефиле. За разлика от много други такива за първи път мога да кажа, че с много малки изклюючения ми хареса показаното. Тоалета на Туба е на Шанел. От уважение към домакините винаги е с тоалет на съответния бранд. Обувките и също са на Шанел. Всички манекенки на дефилето бяха с такива и подобни, с черна предна част. Аз лично не харесвам елечета под каквато и да е форма. Но това си е мое мнение.
В случая това, което ми направи впечатление от тоалета на Туба, e че елечето е като деконструирано. Обръщайки се с гръб на клипчетата, може да се види , че  хастара му е подвижен и се показва,  а не е прикрепен към горната част на плата. Долният ръб на елека е леко разбридан и висят конци на места. Явно такива са тенденциите. Вече сте сложили  и гърба, който е с разни красоти.
Едно мнение от X :
Туба е представена на Шанел @chanelofficial
сред многото известни личности, присъстващи на  ревюто. Визията на Туба... елегантна, модерна и шикозна. Както е казала Коко Шанел: „Модата отминава, стилът остава.“

Бях сложила снимка на Туба с Пенелопе Круз.
А със същият тоалет е и актрисата  Кристен Стюърт някъде на друго мероприятие.

Злати аз гледах програмата и мисля, че днес е последен ден на дефилетата.
В очакване на новосподелени неща и изненади.
Хубав ден!

# 179
Здравейте обедно!

Снинова Heart,благодаря за инфото....

За сега новите снимки и инфо,които излязоха във ВК...

От Instagram акаунта на списание ELLE Turkey #TubaBüyüküstün

Бяхме с любимата ни актриса, Туба Бююкюстюн, докато се готвеше да присъства на ревюто на Chanel в Париж, където креативният директор Матийо Блази представи първата си колекция висша мода в поетична и приказна атмосфера. @tubabustun.official @chanelofficial

Видео и снимки: @dorukbaskir
Грим и коса: @liljadissmara

Хубав следобед.При нас е дъждовен. Nature Closed Umbrella

Общи условия

Активация на акаунт