Търся добър лекар инфекционист в пловдив

• 311
  • 9
  •   1
Отговори
Това е въпросът. Някой, с частна практика за лечение на хронична инфекция, датираща от година.

# 1
Не съм специалист, но съм виждала по новините, че инфекционистите са много малко на брой, 100-200 човека за цялата страна. Отделно, това не е специалност, която предполага да имаш частна практика, предвид, че инфекциозните отделения са с по-специален режим от останалите отделения.

# 2
Благодаря! Трябва ми консултация, но явно ще се задоволя само с гастроентеролог.

# 3
В супердок проверявали ли сте?

# 4
Няма инфекционист и там, явно са малко.

# 5
В Пловдив знам, че има клиника по инфекциозни болести в Умбал"Свети Георги". Ходили ли сте там?

# 6
Да, преди години стоях със сина ми там и точно затова искам този път да си спестя преживяването.

# 7
Понеже терминът инфекционист и инфекциозна болест е много широк, трябва да Ви насочат по-конкретно дали трябва да се обърнете към микробиолог, вирусолог или паразитолог. Освен това всяка лаборатория има лекар със съответната специалност с когото можете да се консултирате.

# 8
Понеже терминът инфекционист и инфекциозна болест е много широк, трябва да Ви насочат по-конкретно дали трябва да се обърнете към микробиолог, вирусолог или паразитолог. Освен това всяка лаборатория има лекар със съответната специалност с когото можете да се консултирате.

Много добро предложение, как не се сетих! Благодаря, знам какъв точно ми трябва!

# 9
  • Варна
В приложението Healee има инфекционисти и дават лечение и мнение по документи. Има двама професори и единия е Кантарджиев. Хубавото е че когато платите в следващите 7 дни, може да задавате въпроси безплтно. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт