Пубертетът при момчетата - тема 19

• 5 398
  • 163
  •   1
Отговори
# 105
  • shumen
Elinor,все едно моя описваш.Шапка не слага, качулка уж слага,но не знам колко е на главата му или до първия завои.И аз искам мода с по-дълги косички.
Моя на всичкото отгоре и тази седмица беше болен и на АБ и пак не чува да се облича.А лекарства се пият с голям зор.Не знам има ли други като него на 13 години и да са като бебета и да не искат да пият лекарства?

# 106
Аз вече напомням само по веднъж и ако иска, да слага шапка, ръкавици и прочие аксесоари. Но знае, че у дома се седи само при висока температура. Следващата събота отива с училището на ски за една седмица - 50 деца на възраст 12-17 години на 1300 км от вкъщи. Надали някой ще им напомня да си изсушат дрехите, чорапите, да си сложат ръкавици. Те и когато бяха четиригодишни, учителките не го правеха. Който както излязъл навън, така. И който оцелее.

# 107
  • Berlin
Има, има, ама с другата прическа - отстрани много късо, отгоре с едно гнездо.😂 Сутрин си я мокрят, разрошват с кърпа и излизат. Шапки изначално никога не са носили, качулка не слагат, за да не се развали рошавото на косата. Много забавна картинка са, когато се съберат няколко деца с тази прическа и как всички имат един тик да си оправят бретона, по един и същи начин го правят. Има един израз от моите младини “от студ умри, гъзар бъди”.

# 108
Аз и казвам на тази прическа “Лама”, защото ми приличат на лами.
При нас той иска да се подстригва, ама не му дават ( за снимки ги искат с по-дълги коси та да може режисьора да реши как да изглеждат).
Вече не напомням за нищо, достатъчно голям е, има глава и не е нужно да я използва само за равновесие. Та да се оправя.

# 109
Не носи шапка или ръкавици, дано слага качулка.Не мога да се разправям.На 16г е.
Баща му онзи ден му четеше конско за това, нещо надигаше вой пуберът.Уфф…

# 110
И моя син е с прическа "Лама".Всяка сутрин се къпе в 6 сутринта,че иначе не му седяла добре.Излиза в 7 часа,на -6 градуса...безумие.И аз подозирам,че не слага качулка. Косата му влиза в очите,Сряда е с големи уговорки да фризьор,гнездото не се пипа,само оформяме отстрани и ще помоля поне бретона малко да излезе от очите.

# 111
  • София
Какви шапки, то ходи по къси гащи на -7 🥹

# 112
  • shumen
Зелено човече,ужас.Моя се облича,но за шапка не ще и да чуе.

# 113
  • София
Нахълтвам малко в темата да попитам с какъв (възможно невидим и нелепнещ продукт) стилизират младежите т.нар. по-горе “гнезда” на главите си:)))? Трябва да купя нещо такова за близко дете, а не мога да се ориентирам. Само знам от майката, че не понася никакви “помади” и трябва да е нещо много ненатрапчиво и естествено , но вършещо работа. До скоро си беше с къса коса и нямаше такъв проблем.

# 114
  • София
Нахълтвам малко в темата да попитам с какъв (възможно невидим и нелепнещ продукт) стилизират младежите т.нар. по-горе “гнезда” на главите си:)))? Трябва да купя нещо такова за близко дете, а не мога да се ориентирам. Само знам от майката, че не понася никакви “помади” и трябва да е нещо много ненатрапчиво и естествено , но вършещо работа. До скоро си беше с къса коса и нямаше такъв проблем.
Стилизираща пудра за коса му вземи, от мъжките най-малко лепне и не се вижда.

# 115
Моят син (17) ходи последните 4-5 зими без зимни обувки. Сега сам поиска да купим такива. Къпе се сутрин, на косата се отделя време и излиза с почти мокра коса. В момента е с прическа тип мулет.

За продукти не мога да препоръчам, защото не живеем в България.

# 116
  • София
Ето, на, за сефте чувам за пудра:)). Вакса  или гел със сигурност няма да си размаже по ръцете. Ще погледна тази пудра, мерси много! А спрей има ли на някаква нелепнеща основа?

# 117
  • София
Ето, на, за сефте чувам за пудра:)). Вакса  или гел със сигурност няма да си размаже по ръцете. Ще погледна тази пудра, мерси много! А спрей има ли на някаква нелепнеща основа?
Нелепнеща би била пяна, гелове и спрейове лепнат и се вижда.
За пудрата пиши в Гугъл стилизираща пудра за мъже и ще ти излязат много варианти. Умишлено не пускам линк, защото разни марки има, няма да ги рекламирам.

# 118
  • В полите на Пирин планина
С пудрата става най-бързо и лесно. Направо е бетон прическата. 🤣

# 119
  • София
Тя на степени ли е по “бетониране”? Че нещо по-“софт” си представям.😂 Ще отида в ДМ да разгледам. Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт