Пубертетът при момчетата - тема 19

• 5 330
  • 163
  •   1
Отговори
# 60
  • shumen
DX3,то да обикалят,ама туй с часове не ми се нрави,че е от по болнавите,а разболее ли се е ад.
Rocstar,то и моя,ако не е навън виси вкъщи на телефона.

# 61
Когато синът ми е във ваканция, а аз не съм, гледам да го пратя на някакво целодневно занимание - през лятото ходи обикновено на тенис от 9 ч. до 17 ч. Не играят целия ден - редуват тениса с други спортове и занимания. Това лято ходи и една седмица на лагер, насочен към астрономията, и една седмица на лагер, ориентиран към творческо писане. За следващото лято иска да ходи на някакви археологически разкопки, така че ако намеря, ще го запиша. Изобщо гледам да не си седи много у дома, че се изнервяме взаимно. През последните две години все по-често практикувам къща под наем на някое симпатично място, където аз работя, а той се разхожда с баба си и кучето (и мен, когато не работя).

# 62
  • shumen
То лятото и аз гледам да го пратя някъде на занимание,но зимата няма къде.Това лято ходи 10 дни от танцовата в Тайван,една седмица с мен на Трявна и 5 дни на море.За следващото още е рано и не сме решили все още.

# 63
То лятото и аз гледам да го пратя някъде на занимание,но зимата няма къде.Това лято ходи 10 дни от танцовата в Тайван,една седмица с мен на Трявна и 5 дни на море.За следващото още е рано и не сме решили все още.

През зимата пак го пращам, ако се налага - основно хокей на трева, защото той това тренира през годината. Иначе музеи, кино, спектакли. И много разходки навън, по възможност сред природата. Добре облечени, изобщо не усетихме, че навън около нулата.

# 64
В Бъргария ли живеете? На колко години е детето?

# 65
  • shumen
Нединка,в България зимата няма къде да го пратиш.Музеи,кино,спектакли ходят,но сега по празниците нищо няма и обикалят по улиците.
При вас не знам,но тук при нас уж пече,а много духа и е голям студ.

# 66
Нединка,в България зимата няма къде да го пратиш.Музеи,кино,спектакли ходят,но сега по празниците нищо няма и обикалят по улиците.
При вас не знам,но тук при нас уж пече,а много духа и е голям студ.
:
Не е така, ето например София - тенис клубове, футбол,ледена пързалка, ски/сноуборд, боулинг, кино, падел...това на първо четене. Ако се замисля и потърся, кой знае колко неща още ще открия. Да не казвам социалните клубове - пълни са с инициативи.

# 67
  • shumen
Титина,в София има,ама ние не сме от там.В нашия град има ледена пързалка само,а футбол и други занимания има,но сега и те са ваканция.Моя ходи на народни танци,но сега и от там почиват.

# 68
А да, забравих ледената пързалка. И там го пращам моя.

Всеки си има различни разбирания и всичко е въпрос на навик, но и на обстоятелства. Аз просто споделям какво правим ние. До -5 спокойно ние поне изкарваме по 4-5 часа навън. Така и навремето ни беше казала педиатърката. В движение, разбира се. Ако ни стане студено, сядаме да хапнем и/или пийнем нещо. Когато сме на ски, синът ми кара по 3 часа сутрин и 3 часа следобед със ски училището, без да сядат. Идеално му се отразява на дробовете и носа.

# 69
  • shumen
При нас има ледена пързалка,но моя не харесва там.На -5 мен ми е студено,а и те стоят по площадки или обикалят,а не вътре.Страх ме е,че разболее ли се е ад.

# 70
Честита нова година, съфорумци. От здраве и късмет да не се отървете, а на подрастващите - много приятели, да бъдат смели в мечтите си и да преодоляват трудностите с лекота.

# 71
  • shumen

Да сте живи,здрави,щастливи и на пуберите в 7 клас да минат леко матурите.

# 72
Честита нова година! Здраве и късмет да има, а на подрастващите - верни приятели, да вярват в мечтите си и с лекота да вървят по пътя си!

# 73
  • Русе
Честита да е! Да е успешна за всички!

# 74
Аааа да, специални пожелания за седмокласниците - да се справят блестящо на матурите и да бъдат приети в училището, в което искат.

Общи условия

Активация на акаунт