🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-39

• 25 651
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
ЧАЧИ с Муталип Мюйдеджи, не го знам този господин, но пък и двамата са усмихнати.

От румънката Gabi:
Нова снимка на Чагатай, заедно с актьора Муталип Мюдждеджи, споделена от него в официалния му Instagram акаунт. Той пише... „Чакаме утре вечер“! Вероятно ще е нов герой!

Благодаря ти @muttalipmujdeci

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 17:58 от eliet

# 421
Това не е ли Капитана от хората на Кадир?

# 422
И аз мисля, че е капитана. Може би и той приключва участието си, ако Ешреф му е видял сметката.
Това Инстаграм стори на малките показва, че може би ще научим истината за онази нощ. Имам предвид, че и тримата са присъствали на снимките.

Постановката на Аслъхан и Мерт също е с номинация от Университета Галатасарай

Днес малко си дадох почивка от форума.
Малко в повече ми дойде цялото това обсъждане на Демет и Чаатай.
Аз, до края на сериала, няма да кажа повече думичка по тази тема.
Наслаждавам се на сериала, на сюжета, бавното развитие на нещата, на играта на актьорите. Не разбирам хората, които го гледат, за да има какво да критикуват, но това си е техен проблем, не мой.
Този сериал просто не разказва набързо и „по чек лист“. Фокусът не е в това кой кой е, а как истините бавно рушат героите. Ешреф и Нисан не си пречат- те са ядрото на историята. Ако това не работи за някого, напълно разбираемо е да каже „next“, но това не значи, че сериалът е загубил посока.
И последно по темата:
Когато една общност се раздели на „лагери“ по актьори, историята неминуемо остава на заден план. Вместо да се говори за сюжет, драматургия и персонажи, всичко започва да минава през призмата на „моят любимец трябва да бъде защитен“. Това вече не е гледане на сериал, а проекция на лични очаквания и притежателно отношение. Актьорите не са кауза, нито се нуждаят от спасяване, те играят роли. Харесването или нехаресването на дадена линия не я прави автоматично грешна или „несправедлива“. В крайна сметка сериалът не е длъжен да следва желанията на феновете, а собствената си логика.
Лека вечер! Hug

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 22:05 от NeZ_9

# 423
От известно време по войо дават Гаддар. Реших да го пускам като фон. В началото не гледах, само слушах. Ама ми стана интересно. Много е различен този превод. Постарали са се много. Гласовете а покъртителни. Само Айдан я възприемам. И майката. Е, и Каинчо/Енвер.
Минала съм 15 —16 епизода от по 40 мин. Сигурно съм още в началото, 4—5 оригинален епизод. Ами отново началото ми харесва. Е, не може да се сравнява с Ешреф. Обаче има замисъл още, следва се някаква история. Още съм в силната част на сериала. Интересно ми е дали ще усетя същата разлика в сюжета.

# 424
Добро утро! Днес ще приключи дългото чакане.

Дано да е за добро!
Днес феновете съобщават, че Неджип (Гюрдал)е преустановил следването на официалния акаунт на Eşref Rüya, както и на Kanal D и продуцентската компания...
А това е последното му Инстаграм стори

"...скъпата ни сестра, благодаря за всичко..."

Може би все пак нещо се случва. Thinking

Също така днес е рождения ден на Левент.
(Хъдър) Ще видим дали ще има поздравления зад кадър.

Гери,  аз ще погледна Gaddar, ако започне по телевизията, защото нямам Voyo.

Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 08:57 от NeZ_9

# 425
Добро утро!☕
Свикнахме да се поздравяваме в срядите с Ешреф дей , а то май се усеща "Eșref Rüya" отива към  финал. Каквото такова!
Въпреки, че снощи се разчетох в други коментари, Нези, с коментара си подбуди любопитство ми, ами какво да кажа :"Блажени са вярващите"!
Нека довечера да се насладим на поредната серия, колкото толкова!
И аз нямам Voyo иначе с удоволствие бих го изгледала на голям екран, но пък гледам "Сандокан".
Да е жив и здрав Хадър!
Толкова ни е хубав и талантлив Чаатай, да си пишат каквото искат хейтърите, мога само да кажа, че го правят от злоба!

Желая ви хубав ден!

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 11:15 от eliet

# 426

Чудя се дали Дежерен няма без да иска да се изпусне, че Нисан работи за полицията...

Ешреф е решен да ги накара да си платят за случилото се!
Eşref Rüya, с новия си епизод тази вечер.

# 427
Добър "Ешреф" ден! Да се насладим на очакването и серията днес!

Ели,
Скрит текст:
И аз се забавлявам със Сандокан, но успеха на филма не попречи на комшиите да се опитат да окалят Джан - абсолютно провалено усилие
Нези, момичета, има усмивки зад кадър, които много ми харесват:

Направете деня си прекрасен!

# 428
Ясна- Hug
Днес имаме повод да си припомним как започна всичко, защото на този ден преди 15 години започва актьорската кариера на Чаатай Улусой- като Емир Сарафоулу .

За тази роля той казва, че винаги ще има кътче в сърцето си, но то няма и как да не е така- като първата любов, която никога не се забравя!

# 429
Нези, значи днес трябва да се запозная с Емир Blush

# 430
Момичета, вчера до късния следобед си мислих, че е сряда и днес ще гледам епизода с превод. Явно много ми липсва. 😀
Дано спекулациите, че ще свърши скоро, са грешни. Имат още какво да ни разкажат от историята.

# 431
  • Ямбол
Здравейте на всички в деня на Ешреф❤️ Най-накрая дочакахме.Отностно клюките за сериала,за Демет и Чачо според мен са силно преувеличени.Когато даден сериал е много успешен се започва едно хейтърство,едно  писане на гадни коментари в соц.мрежи  и създаване на напрежение.Въпроса е кому е нужно това?Какво печелят хората? Защо когато не ти харесва нещо или някой не го подминеш,ами отделяш излишна енергия да си изсипеш злобата за нечий труд,даден проект или личност.Наистина не разбирам такива хора.
Вярно е че във всяка клюка има доза истина,но в повечето случай е безпочвена.Защо все се търси под вола теле. Това е толкова не нужно. Аз лично се абстрахирам от такива неща понеже ме дразнят и ме натоварват излишно. Наслаждавам се на сериала и съпреживявам  цялата история.Понеже тя е толкова красива. ❤️
Дори да не се разбират си играят ролите чудесно.Те са  професионалисти все пак вършат си работата от сърце и това се вижда. Хайде до довечера ...Хубав ден за сега 🤗
И една обработена фенска снимчица ,но е сладка ..

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 16:36 от roxy94

# 432
Аслиханче е на четене и нейния проект "Интергалактическа любов" започва, сериалът ще е комедия. Ще му дадем шанс, да се посмеем поне.
Много е сладка! Необикновено сладка!

# 433
Инстаграм стори от Неджип

Пише-" И най-накрая Eşref Rüya тази вечер" като е отбелязал Kanal D и TIMSBI

И половин час по-късно

„Защо бих се отказал от сериала?Simple Smile)) Възможно ли е изобщо? Техническите проблеми идват и си отиват, аз съм Близнаци, просто ме оставете на мира за 5 минути и вижте какво ще стане.“

И обяснението на журналистката Казибе

Както казах, Неджип се е ядосал на нещо.
Работят много усилено, понякога нервите не издържат.

И още едно обяснение

"Неджип е шоумен и обича да се шегува, и друг път го е правил, по времето на Чукур. "

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 17:38 от NeZ_9

# 434
  • AMS
Привет, привет и благодаря за всичко споделено!!!
Най- после сряда с ER.
Този шум около екипа и сериала не ми харесва особено.
Дано с еп. 28 се запази рейтинга!!!
Важно е не за да има трети или пети сезон, а за да може историята
да се развие логично в следващите десетина дванайсет епизода.  
Линковете >>>    ER28    ER28

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 22:00 от *RozaDiva*

Общи условия

Активация на акаунт